Gerçekten harika bir grup olduk. Bu yola girerken çok az yazı çok az örnek görünce biraz korkmuştum. İyi ki burayı okumuşum ben de yazmaya karar vermişim diyorum
bu şekilde birbirimizi de kontrol etmiş birbirimizden yeni yeni şeyler öğrenmiş oluyoruz çok seviniyorum gördükçe
Ben de açlık hissediyorum artık canım ama az da yesek çokta yesek doyuyoruz bunu oturtmamız lazım kafamızda yoksa kendimizi kaybedip gayette yeriz sonra çilesini çekme garantili tabii
ben bir ara ketojenik diyet yapmıştım ve o zamandan beri alışkanlık oldu ne yesem içeriğine bakarım ne kadar karbonhidrat ne kadar protein var diye. FatSecret diye bir uygulama var orada neredeyse her şeyin kalorisi içeriği mevcut yazınca çıkıyor. Marketten alışveriş yaparken bile telefon elimde bakıyorum oyle karar veriyorum ( marketten çıkmam biraz uzun sürebiliyor bu yüzden
) ama gerçekten alışkanlık haline geldiği için artik neyi yersem ne kadar zararlı yararlı ayırt edebilir haldeyim.
Sevgili
esmasultan arkadasimiz da buna değinmek istemiş. Meyveler ve kuruyemişler diyetisyenlerinde çoğunlukla önerdiği yiyecekler ama yüksek kalorili ve şekerli olabiliyorlar maalesef. O yüzden onları yerken bile dikkat etmek gerekiyor gerçekten bizim gibi binbir zahmetle kilo verirken hele de çok onemli olabiliyor.