Mide balonu taktırdım. Adım adım mide balonu.

Evt kizlar güncel kilom 66.5 yine gün sayıyorum fakat 65'e bu sefer😅 ayağımdan girmeyen paltolanlar artık üzerime sıkmadan etmeden cuk diye oturuyor. Sanırım 3 ayı geride bıraktık ve 15 kg fln vermiş oldum. 59-58 kg'a kadar inip 60-63 arası kilomu sabitlemeyi düşünüyorum. Çünkü balon çıktıktan sonra 1-2 kg alsam 60 kg gibi bir kiloya kendimi sabitlerim. Bu dönemde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve ben de elimden geldiği kadar sizin yaninizda olmaya çalışıyorum. İyi ki varsiniz ne diyeyim. Hepinize boll eksiler, güzel kalın:)

Bir küçük dip not: evt bacilarim ilk 3 gün korkutucu olsada bazı doktorlar sırf yan etki yaşamayın diye balona az ml sıvı doldurup paranızla oynayabiliyorlar. Evt 50 yahut 100 ml az sıvı koyunca yan etkiler alışma dönemi kramplar olmuyor fakat kilo verimi yavaş olup istenilen seviyede olmuyor malesef. Yani tam performans alamıyorsunuz. Lütfen ama lütfen bu ciddi bir konu iyi araştırın ve ne istediğinizi bilerek gidin. Ki sizde balonunuz da başarılı olsun ☺️ 3-4 gün geçer gider fakat paranıza yazık olmasın

Miden ve vücudun ne kadar ihtiyaç görüyorsa o kadar iç canım. Zorlama ilk dönemden kendini.. çok susuz kalırsan serum taktir. 7. Gün normale donersin
Kuzum 5. Günün sabahı san her şey ruyamis rüyadan kalkmış gibi ne kramp be bulantı suyu normal içiyorum artık. Yeşil çay içtim dün akşam çok şükür harekete gecirdi:) ancak 10. Günüm çorba ve pure gitmeme rağmen -4 sadece ona üzülüyorum ama bedenen incelme var suratım küçüldü herkes zayıflamışsın diyor tartıda-4 ama 😔

Canım birde katı gıdaya direk geçme ara geçiş yap püre yagurt vs ile. Mideni de yemek için zorlama. Korkma açlıktan olmezsin ki aç değilsin zaten 😅
Sende oldumu bilmiyorum bulantı kramplar geçince yoğun bir açlık hissi oldu 2 gün çorba içtim tabii ki ama şuan normale döndü dedim böyle deli gibi ac mi olucam hep🤣

Bir küçük dip not: evt bacilarim ilk 3 gün korkutucu olsada bazı doktorlar sırf yan etki yaşamayın diye balona az ml sıvı doldurup paranızla oynayabiliyorlar. Evt 50 yahut 100 ml az sıvı koyunca yan etkiler alışma dönemi kramplar olmuyor fakat kilo verimi yavaş olup istenilen seviyede olmuyor malesef. Yani tam performans alamıyorsunuz. Lütfen ama lütfen bu ciddi bir konu iyi araştırın ve ne istediğinizi bilerek gidin. Ki sizde balonunuz da başarılı olsun ☺️ 3-4 gün geçer gider fakat paranıza yazık olmasın
Benim 450 imiş sizce bu az mı

Sende oldumu bilmiyorum bulantı kramplar geçince yoğun bir açlık hissi oldu 2 gün çorba içtim tabii ki ama şuan normale döndü dedim böyle deli gibi ac mi olucam hep🤣
Eskiye göre çabuk doyuyor fakat sık acikiyorsun dimi. Evet ilk ay oldu. Ama meyveli yoğurt vs gecistirdim. Zaten 2 kaşık alsam doyuyordum

Merhabalar arkadaşım. Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Ben 1.63 boyunda 78 kilo ile taktırdım. Yaklaşık 500 ml sıvı koydular. Edirne kesanda 15.000'e yaptırdım Havalilardan tercih etmedim çünkü sönuyorlar. Aşırı bir kilom yok evt ama horlamalarim vs çok artmıştı. 75 kg üzeri beni çok rahatsız ediyor malum yaş 33 belli bir yaştan sonra metobolizma yavaşlıyor. Bugün sanırım 5. Gün. 76 kg oldum. Ki 500 ml balon ve inanirmisin geceleri horlamiyormusum. Eşim çok memnun. İlk 3 gün lanet ettim. Çok zordu ama sabır edince geçiyor. Bugün ufaktan evi bile supurdum. Kramplarim çok nadir geliyor katlanilmayacak gibi değil. 2 çatal peynir yedim, 1 bardak çay doydum. Eğer o 3 güne katlanabilirseniz ki sağlığınız için lütfen katlanin yaptırmanızı öneririm. Çoğu yerde ücreti 19-20 bin araligi en pahalı en iyisi demek değildir. Ben çok araştırdım ve ne istediğimi bilerek gittim. Endoskopik içi sıvıyla dolan balon istiyorum dedim. Çok uzun yazdiysam kusura bakma ama elimden geldiğince bilgilendirmek istiyorum insanları. Kimse postunun devamını getirmemiş. Simdiler sağlıcakla kalın.
Merhaba balonunuz yeni kilonuz hayırlı olsun, sürecinizi takıp ettim. Diğer kişilere baktım taktiranlara birine de sordum cevap vermedi,eğer siz biliyorsaniz cevap verebilir misiniz? Doğumdan sonra ne kadar geçmeli taktırmak için?Diğer sorum da özel sigorta karşılar mı?Ve her doktorun balon fiyatı farklı mıdır senelerdir düşünüyorum ya param olmadı ya da başka seçenek yok hep param olmadığı için taktramadim.Simdi gebeyim 94 kiloyum 173 boyum yaş 33. Ben gebelik.oldugu zaman aşırı kilo alıyorum,o yüzden doğumdan hemen sonra düşünüyorm

benim 5. günüm hala püre ya da katı gıda geçisine geçemedim yesem çıkıyo geri.. mide bulantılarım ve kramlarım ara ara oluyor... suyu ne zaman normal içebilicem ben :KK43:
Ne kadar doğru ama ben takviye almıyorum ve ilaçlarımın yanında kas gevşetici içiyorum daha iyiyim bugün 3 günüm giden 4 kg

Merhaba benim doktor ve diyetisyen standart bi liste verdi ve ilk 3 gün sıvı beslenmek aslında beslenememekten hiçbirşey yapamadım
Burda güzel bi liste vermiş bakın bence

İzotonnik 1000 cc
İsolayte 1000 cc
Redoxan ampul
Bemiks ampul
Bu serumu birini bir gün ötekini ertesi gün yaptırın aşırı bir su kaybınız olursa. Mide problemleriniz için de eczaneden punto ve meptamit alabilirsiniz. Bu 3 günü kolay atlatmaniz dileğiyle sevgiler
Teşekkür ederim önerileriniz için bahadır bakmamıştım o yüzden görmemişim ama simdiki aklım olsa yaptırmazdim hiçbir işe yaramayan bişey gerçekten. Umarım kimse yaptırmaz

Ah kıyamam. Evt biraz sancılı bir süreç fakat her gün tartilirsan degicegini göreceksin. Susuz kaldığını düşünüyorsan serum taktir kuzum. 1. Haftada miden tamamen alışmış olacak. 1 ay sonra hissetmeyeceksin bile. Benim 3. Ayım ama bazen fazla yediğimde ben bile kusuyorum çünkü mide kabul etmiyor. Çok normal. 80den 65e düştüm. Yani giden 15 kgnun yanında bunlar basit şeyler kalıyor.

Eskiye göre çabuk doyuyor fakat sık acikiyorsun dimi. Evet ilk ay oldu. Ama meyveli yoğurt vs gecistirdim. Zaten 2 kaşık alsam doyuyordum
Nasıl gidiyor özgürkız ? 10 hazirandan bu yana yazmamissin merak ettim.🥰😍

Merhaba arkadaslar kac haftadir okuyorum yorumlari dün istanbul da yutulabilen mide balonu taktirdim neden yutulabilen diye sorarsaniz gecen sene beynime pihti atmisti ondan noroloji doktorum endoskopik balonu anestezi den dolayi önermedi suan üc günlük sivi beslenmedeyim et suyu meyveli kefir su ictim enerjisizim biraz ara ara kramp lar oluyor ama benim hamileligim cok zor bulantili gecmisti onun yaninda bu dayanilabilir benim icin suan 😁😁 güncel kilo 97 boy 1,75

Merhaba arkadaslar kac haftadir okuyorum yorumlari dün istanbul da yutulabilen mide balonu taktirdim neden yutulabilen diye sorarsaniz gecen sene beynime pihti atmisti ondan noroloji doktorum endoskopik balonu anestezi den dolayi önermedi suan üc günlük sivi beslenmedeyim et suyu meyveli kefir su ictim enerjisizim biraz ara ara kramp lar oluyor ama benim hamileligim cok zor bulantili gecmisti onun yaninda bu dayanilabilir benim icin suan 😁😁 güncel kilo 97 boy 1,75
Hayırlı olsun gelişmeleri yazarsan buraya çok sevinirim. Bende yarın sabah taktırıyorum. Acayip heyecanlıyım. 1 aydır gerek benden gerekse Dr mdan dolayı ertelenip durdu. Ama yarın büyük gün. Bakalım görecegiz gidişati. İnşallah seninde benimde çok bı sıkıntımız olmaz.

X