- 25 Ağustos 2023
- 37
- 16
- Konu Sahibi matchalatte
cumartesi günü endoskopik mide balonu taktırdım. bugün 6. günüm bitti. bu aralar balon taktırmış olanlar var mı acaba motivasyon için birileri ile konuşmak iyi gelir gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 gün önce taktırdımcumartesi günü endoskopik mide balonu taktırdım. bugün 6. günüm bitti. bu aralar balon taktırmış olanlar var mı acaba motivasyon için birileri ile konuşmak iyi gelir gibi hissediyorum
bobbito hangi şehirdesin? Ben Antalya’da sordum 60 bin dedianneme 4 ay önce taktırdık. 18 idi, biz tanıdık indirimiyle 16'ya yaptırdık. Fiyatı cok araştırdık, 1000 eurodan kapı açıyorlardı.
cumartesi günü endoskopik mide balonu taktırdım. bugün 6. günüm bitti. bu aralar balon taktırmış olanlar var mı acaba motivasyon için birileri ile konuşmak iyi gelir gibi hissediyorum
Ben temmuzda taktırdım 15 e, suanda 22 benm yeğenimin çalıştığı hastanede, 4. Ayım iadel kiloma geldimMerhaba Duru,
İstanbul'dayım. Bir arkadaşım yeni fiyat sordu, 25 dediler
Heryerde göre değişiyor fiyatı, çokta pahalı değil sonucuna göre bence :) 4 aydır benm hiç gitmedi ağrılarım ama zayıfladığımı görünce çekmeme değiyorMerhaba canım bende taktırmak istiyorum ama fiyatları çok yuksekmi bide sürek agrilimiydi
süreç nasıl ilerliyor? gelişme var mı tavsiye eder misinz?
Ben kesinlikle ediyorum, ağrılar kişiye göre değişiyor gerçektende. Tavsiyemizle yaptıran bir arkadaşımın orta derecede oldu ama yaptırdığın yere bağlı. Tedavi sonrası destek vermeleri çok önemlisüreç nasıl ilerliyor? gelişme var mı tavsiye eder misinz?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bol eksiler diliyorum şuan ki durumunuz nedir benimde 3.gunun çok heyecanlıyımMerhaba Nurbanı hayırlı olsun, güle güle kullan
Hayalim bana değil ama anneme 4 ay önce taktırdık. 18 idi, biz tanıdık indirimiyle 16'ya yaptırdık. Fiyatı cok araştırdık, 1000 eurodan kapı açıyorlardı. Ağrı nerdeyse hiç olmadı çünkü hastanedeki ekip hep yardımcı oldu, serum vs ile geçiştirdiler, sağ olsunlar ağrı kesicileri eksik etmediler, onun en büyük sıkıntısı boğazı bir rahatsız oldu, psikolojik olabilir, ilk üç gün nerdeyse birşey yiyemedik bitkin düştü ama 4 güne geçti nerdeyse. Bazı yemekleri hayatından çıkarman gerekecek, hala gaz yapan şeyler soda vesaire tüketemiyor. Onun için en zoru kahve içememek oldu. Şu an 75'ten 62'ye düştü. Kesin yaptırın. başta zor gerçekten ama sonrasında iyi ki yaptırmışım dedi. bol şanslar dilerim
Geçmiş olsun bol eksiler umarım her şey yolundadır bende yutulabilir balon taktirdim 3.gunumcumartesi günü endoskopik mide balonu taktırdım. bugün 6. günüm bitti. bu aralar balon taktırmış olanlar var mı acaba motivasyon için birileri ile konuşmak iyi gelir gibi hissediyorum
ne durumdasınız? bende onumuzdeki hafta yutulabılır taktırcam ama ilk uc gunden korkuyorumMerhaba öncelikle geçmiş olsun bol eksiler diliyorum şuan ki durumunuz nedir benimde 3.gunun çok heyecanlıyım
yaptırdnzmı ılk uc gun nasıldıne durumdasınız? bende onumuzdeki hafta yutulabılır taktırcam ama ilk uc gunden korkuyorum