• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİDE BALONU SÜRECİM :)

Melikemelike38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
2
0
1
26
17 ŞUBAT 2025 100.00 KG
ISLEM GÜNÜ
Özel bir hastanede 25000 TL nakit mide balonu yaptırdım ortalama yarım saat süren bir süreç bu süreçte anestezi alındığı için hissedilmiyor çıktığımda tek kişilik odada yatıyor ve serum alıyordum serum aldığım için herhangi bir açlık ya da problem hissetmedim Serum bittikten sonra da doktorla görüşme yapıp hastaneden çıkış yaptım reçetemle İlaçlarımı aldım mide koruyucu kramplar için bir ilaç ve ağrı kesici gibi bir ilaç aldım 2 tanesi dil üzerinde eriyen bir tanesi de mide koruyucu hap idi eve geldik Serumun etkisi bittikten sonra kramplar başladı öyle böyle kramplar değil ne yemek ne de su içmek istiyorsunuz ortalama 3 gün aynı kramplar aynı ağrılar 3 günde 3 kere midem ağzıma geldi ama ben kusmadım 3 gün organik elma suyu içtim Ondan öncesinde herhangi bir yemek ya da sıvı tüketmedim maksimum bir bardak su içmişimdir günlük.
19 SUBAT 97.4
20 SUBAT 96.3

22 ŞUBAT 2025 97KG
Bugün 2 kase corba ictim. bi tık daha iyiyim keskin kramplarim vardi ondan önceside serum aldım 1000 lik vucudun tuz su ihtiyaci vs icin .
1000 lik serum yedim sodyum klorür vucudun tuz su ihtiyacini giderdi gibi böbrekler teşekkür etti bana. sukur bugün daha iyiyim 1 haftayı devirmek üzereyim.
6.gün de bir adet protein süt ve aksam kelle pacanin tanesiz haliyle bitiriyoruz bugün wc cikabildim mutluyum ama kabizlik baslamis spora buyuk ihtimalle katiya gectigim anda baslayacagim. yani 2. haftadan itibaren o zaman kramplarimda biter umarim..
7. günün sabahından herkese merhabalar. Bugün gayet iyiyim kramplarım çok daha az şimdi protein süt içtim krem peyniri yiyebilirmişim ondan alacağım bir haftada toplam verilen kilo 3.7 iyi gidiyoruz sanırım spor yapmayı özledim VE hızlı hareket etmeyi

Herkese selam bugün 8 gün oldu toplamda 5 kilo gitmiş çok şükür krampların çok azaldı karın ağrısı gibi bir durum söz konusu Bugün püreye geçeceğim bakalım durum ne olacak:)
24 ŞUBAT 95 KG

Back