- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.301
O zaman ben biraz hareketlendireyim:) Burada yazılanlardan aldığım kararla ben de geçen hafta mide balonumu taktırdım. İzmir'deyim. Yazdıklarınızdan çok faydalandım ve bu yüzden size çok teşekkür ederim.Burada incin top oynuyor. Kizlar nerdesiniz?
Selam canim epeydir yoktum cunku cok rahatsizlandim bende senin gibi cok halsizlik yasadim cunku surekli kusuyodum gunde 5 kere felan doktora gittigimde super felan deyip yolliyodu beni ama gunluk hayatimi idame ettiremiyorum bugun bir dahiliyiyey gittim d vitaminim cok dusuk digerleri normal seviyedeler ama kusmaktan halsizlik yasiyorum ilaclarimi degiatirdi bakalim biraz denicem oazsa bende cikarticam cunku artik gücüm kalmadi bazen herkeste işe yara.iyo evet 23 kilo verdim ama canimdan can gitti olumsuz yorum yazmak istemezdim ama yaptiracaklar iyi dusunsun ve 6 aylik yaptirsin 1 yilliklarda bu sorun cok oliyomuşInsallah gecer. Evet sansliyim, balon ciktiktan sonra saldiracahimi düsündüm yemege. Sanirim oda herkeste farkli. Doktorum balon sende cok yariyor dedi, yani balon bende biraz abartili yaradi, okadarki hic yiyemedim icemedim. Cikincada sanirim artik az yemeye alistim. Güzel olan hem kalori hemde karbonhidrat düsük yiyorum. Cips cikolata hic canim cekmiyor. Ekmek tam tahilli ve 25-50 gr günde gecmiyor. Pirinc falan hic yemiyorum. Diyetisyenimde var oda motive ediyor ve bana liste yapip yolluyor. Listede hosuma gitmeyw bisey olursa degistiyor. Senin halsizligine gelince, cok normal daha balon cok yeni. Az yeme icmeden oluyor
Ben kendi adıma asla önermiyorum bende o kiloda 1.69 um aşırı tepki verdi vücudum bence paranıza da sizede yazık olur yaptırmayınBende mide btoks yada balon taktırmak istiyorum 6 aylık bebeğim var 90 kg 165 boy napicagimi bilmiyorum olanlar fayda gören yada yan etkisi varmı yazarsaniz çok mutlu olurum