- 1 Mart 2010
- 44.926
- 114.391
- 1.123
- Konu Sahibi PurpleRain
-
kızlar bu hap kilomu yapıyor yoksa şişlik su toplaması gibimi yani ilacı bırakınca gecermi kilolar 3 kilo arttımda ben
Her bünyede değişiyormuş..
Kilo , sinir , baş ağrısı , midebulantısı gibi şeyler yapabiliyormuş
Ama unutmaki bu ilaçlar hormon bozuyor illa bir yan etkisi var
Banada ilk başta kilo yaptı gibi gelmişti ama yapmadı..
8. kutumu aldım şimdi..
Canım bi dene 2-3 ay bırak bişi yoksa tekrar kullanırsın yada ilaç değişirsin..
canım bana galiba yaptı ya 3 kilo arttım ama bildiğin et bunlar.bırakamam canım aynı ay kalırım hamile biraz fazla doğurganımda
spiral dene yan etkisi yok
Ben de denemk istiyomda korkudan koyduramadım
Yan etkiside yok 5 sene garanti koruyor
kızlar bu hapı aksamları 9da içiyorum bazen aksam 10-11i buluyo hamile felan kalmam dimi geç içtiğim için
hanımlar ben bu hapı ilk defa kullanıyorum bugün 3. günüm
4 aydır hapla korunuyorum ama hep sağlık ocağından aldım jerbera diye bir haptı
bana kilo falan aldırmadı hiçbir yan etkisini görmedim inşallah bunun da bir zararı olmaz
şimdi hapı değiştirdim korunma yine aynıdır değil mi?
arkadaşlar merhaba 25 kasım da evlenicem adetim bu ayın 10 unda engeç gelmesi lazım bu ilacı kullanmak istiyorum ama ilk kullanacağım için nasıl kullancağımı hangi gün başlayacağımı bilmiyorum kimisi demiş adetin ilk günü kimi 4 . günü yardım ederseniz sevinirim ve acaba beni evliliğimin ilk zamanlarında korur mu
mıcrogynon kullanıyorum 6 yıldır...adetim 2 gün sürüyor o da az...doktor normal dedi ama bu ay ilaca bir ay ara vereyim dedim.adet az olunca psikolojik olarak rahatsız hissediyorum. yaşımda 35 hamile kalırmıyım acaba..şimdidebu endişe...bu arada oğlumada hapı bıraktıktan sonra ilk ay kalmıştım.korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?