- 1 Mart 2010
- 44.926
- 114.391
- 1.123
- Konu Sahibi PurpleRain
-
Doktor bana kistim olduğu için verdi. Kilo almadım ama çok kötü mide bulantısı yapıyor bende, sabah alıyorum akşam 5 gibi de mide bulantım başlıyor, hiç sekmiyor yani. Karnımın içi acımaya başladı kullanmaya başladıımdan beri. Şimdi düşünüyorum acaba bunu bırakıp yasmine mi başlasam diye. Daha önce gittiim doktor yasmin vermişti kullanmamıştım. Daha pahalı bir ilaç ama sağlık daha önemli. Neyse çok uzattım galiba.:kedi:
yaklasik bu hapi ben 1.5 sene kadar kullandim esimle bebek isteyince 1 sene oldu bu hapi birakali gecen ay hamile kaldim ve 5 haftalikken düsükle sonlandi hamileligim..
acaba uzun süre hap kullanmak bunda etkili olur mu böyle bi durum yasayan var mi?
ben düzenli kullanan biri olarak geciktirmek için kullanıyorum. regl günüm geldiğinde (hapım bittiğinde) yeni kutuya başlıyorum ve rahata cıkıncada bırakıp adet oluyorum. doktorum da bir sakınca olmadığını söyledi. (gerçi sürekli yapmıyorum arada bir). senin işin karışık gibi sanırım birşey olmaz kullan işin bitincede hapı bırakırsın. öyle abartıldığı gibi etkileri yok
bende micro kullanıcısıydım.2 sene kullandım.bir çok avantajını gördüm.ilk hafat hariç hiç bir yan etkisi olmadı.süper bişey ve güvenle kullanıyorsunuz.hapı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım kısmetse son 6 günüm var doğuma...ben tavsiye ederim hapı tabi her bünyede de aynı etkiyi yaratmıyor.değişik hapları da denemek lazım....
Bu hap bende kilo yaptı sanırım
2 aydır kullanıyorum..
3. ayım 3. kutuma başlamam gerekiyo fakat bırakıcam bi kaç ay gerçekden kiloya sebep bu ilaç mı denicemm off yhaaa hep bi yan etki
yaa iyice okuyim dedim ilacı kullananların problemlerini aynı benim şikayetlerimde..
Bi çok arkadaş hap kilo yapmaz iştah açar yersen kilo alırsın demiş..
Alakası yok ekmek daji tüketmeyen biriyim
3 kilo aldım şok oldum..
2 kutuda 3 kilo demek facia açımdan..
bende dün gece özellikle karnımın içinde feci bi acıı sızı oldu..
bende yasmini denicem
2 kutu (2 ayda yasmin denicem bence ucuz bi ilaç bundan 3.5 liraya almıştım)
bana yaramadı pişman oldum kullandığıma şimdi kilo vercem diye uğraşıyorum
yasminin yan etkilerini araştırıyorum şimdide.
mrb bende 3 ay yasmin kullandım 1 aydır microgynon kullanıyorum sanki bu haplar banada kilo yaptı gibi yani mayalı hamur gibi oldu bacaklarım acaba şişliktemi yapıyor
İşte benimde böyle karın bölgemde şişlik olmuştuu sanırım vücut alışmaya çalışıyor..
Sonra geçiyor cnm Şuanda microgynon dan memnunum
Netice bu tarz haplar hormon bozuyorr bunu biliyoruz artık..
Ama napalım yapcak bişe yok kolay korunma yöntemii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?