- Konu Sahibi PurpleRain
-
öncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. bende bu hapı kullanıyorum.kızım olmadan 2 sene kullandım hapı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım doğumdan 1 sene sonra tekrar kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum çok memnunum.birde hap kullanırken vücut dinlemdirmeye ara vermeye gerek yoktur belirtmek isterim tam tersine hormonları düzenleyen ve hatta vücuda yararlı bi hap internetten araştırırsanız açıklama yapılmıştır.
bu hap bende miğde bulantısı yaptı çok kızlar ya sizde yapmadımı
Arkadaşlar bişi sorucam bu ilaç yeni başlandığında ilk günden korur mu?
Yani ilk defa başladım diyelim ve ertesi gün ilşkiye girildiğinde 2. hapıma geçmiş olucam korur mu?
Yoksa ilşkiye girmeden 1 hafta öncesi felan alınmalı vücut adaptasyonu için vs.
Bilgilendirirseniz sevinirim..
arkadaşlaar bir şey soracağım ben bu hapı temmuz ocak dönemi arasında kullandım ocakta bıraktım ve şimdi tekrar başladım sorum şu: hapa şubat ayının 25'inde reglimin 2. gününün akşam saatlerinde başladım şimdi devam ediyorum 6.günümü de içtim ama diyorlar ki bir ay ek koruma lazım ya da 7 gün ek koruma lazım.şimdi eğer ki 7 günlük ek koruma lazımsa o 7 gün hapı içtiğim ilk günden mi başlamalı yoksa ertesi günden itibarem mi? yani 25 şubatta iilk içtim o günle beraber mi 7 gün yoksa ertesi günden mi? ve 8. gün ilişki yaşanırsa hamilelik riski olur mu? hapa ilk beş gün başlanır ve düzenli kullanılırsa ek korumaya gerek yok diyorlar ya yine de ek koruma yapmam gerekir mi? şimdiden teşekkürler...
canım kullanmaya başladığın gün korumaya başlıyor. yani snn şu anda düzenli kullandığın sürece bi risk yok. yani bnde kullanıyorum her hangi bi ek koruma yapmmadık bi sorun yok. hapı kullanmaya başladığın gün korumaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?