- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi PurpleRain
-
hmm ben daha bi etki görmedim ama sinir yapıyor diyorlar en cok bundan korkuyorum zaten pek sakin biri deilim artarsa hiç çekilmem.. teşekkür ederim canm paylaşımın için :)
bende kullandım o ilaçtan gerçekten sinir çok yapıyo üstelik mide bulantısı ve baş ağrısı da yapıyo
ben hiç öyle bi sıkıntı yaşamdım canım demek bünyeden bünyeye etkiler farklı oluyor benm sadece takıldığım nokta hep aynı saatte içilmesi gerkiyormuş bende hep 22:35te içiorum saati aksatmıyorum bu merakım :18:aynı saatte içmezsen etkisi olmuormuş diye duydum
etkisi olur tabi ama hergün aynı saatte içersen daha iyi olur ben telefonda alarm ayarlamıştım hergün aynı saatte içiyodum hemde unutmuyodum
canım beni,m hapın kilodan koruduğunu kim söledi sana emin misin.şimdi diyolarya hani .ay ben hap kullanıyorum çok kilo yapıyor ,ne alaka sen ye ye şuçu hapa at.bana kalırsa seninki psikolojik canım( hamile kaldım da diyosun ):CüvCüv:cokacimcoook!!!...
Merhaba, doğum kontrol hapları ilk kullanımda etki ediyorum bilmiyorum fakat senin durumun için halk Arasında ertesi gün hapı adıyla bilinen bir hap var. Cinsel ilişkiden sonra 1 hafta içinde alındığında Gebeliği engelliyor bir çok kez kullandım. Kullandığım ilacın adı ''ella'' mor beyaz bir kutu onu Alman'ı öneririm fiyatı biraz Pahalı ama kesin sonuçdün ilişkiye girdim ve hemen sonrasında bu haptan bir tane kullandım bir hafta boyunca düzenlı kullanmam mı gerekiyor yoksa bi tane kullanımda gebeliği önlüyor mu gebe kalmak istemiyorum. Günlük kullanmam mı gerekiyor ?
İyi akşamlar ben kullandım 2 buçuk ay kadar ve birakalı bir ay oldu hala adet olmadım. Etkisi var kendini güçlü hissettiriyor ben sürekli uyuyordum böyle kesik kesiktim şimdi düzeldim oyle sikintim yok fakat adet olmadım daha.ben bir buçuk aydır evliyim, bugüne dek eşim korunuyordu, ilk kez doğum kontrol hapı kullanacağım. microgynon nasıl bir ilaç, kullanan var mı?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?