• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Microblading yaptıranlar buraya

mavigecem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
16
1
1
23
Merhaba dün fatoş sivaslı da microblading yaptırdım 15 gün boyunca krem sürmemi istedi 10. Gün kaşlarda yapılan işlem siliniyormus daha sonra geri geliyormuş sizce ? Yaptıran varmı bu süreç nasıl ilerledi bi kaşım da sanki diğerine göre daha kısa yani şuan çok beğendim diyemem ama sonrası nasıl olur ilerleyen zamanlarda kaş hangi renk alır ve ne kadar yıl kalıcı

Merhaba dün fatoş sivaslı da microblading yaptırdım 15 gün boyunca krem sürmemi istedi 10. Gün kaşlarda yapılan işlem siliniyormus daha sonra geri geliyormuş sizce ? Yaptıran varmı bu süreç nasıl ilerledi bi kaşım da sanki diğerine göre daha kısa yani şuan çok beğendim diyemem ama sonrası nasıl olur ilerleyen zamanlarda kaş hangi renk alır ve ne kadar yıl kalıcı
Benimkisi 2 sene falan kalmisdi eger cok yagli ve cok terleyen bi cildiniz varsa daha kısa kaliyor. Ben cok pismanim yaptirdigima hala izleri var kaşlarimda sanirim derin cizikler atmis yapan kadin.. 15 gun sonra evet renk atıyor daha guzel oturmus bi renk geliyor. Sonra rötuş yapiliyor kaşlara tekrardan islem oluyor. . Evet baslarda size koyu ve farkli gelebilir ama renk oturucak. Su an koyu durduguna bakmayin eger yapan kişi işin ehliyse kasinizla ayni renk olcak ve belli bile olmayacak

Back