Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O pasaklilik yasliliktandir.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konum kapanabilir, yorumlar için teşekkürler, kimisini keyifle, bazılarını ise çarptırıldığı ve algılanmadığı için şaşkınlıkla okudum, herkese kendi yaşantısı ve sınırları dahilinde mutlulular diliyorum

Bisey diyim mi? Su an kendi hayatimi sorguladim.
Ayip olmasin diye akraba ziyareti, misafir agirlamalar vs. Bunlar benim kucuklugumden beri olan seyler yani garipsemiyorum ve cok rahat adapte olacagimi dusunuyorum evlendigimde bu durumlara. Su an nisanliyi.. Ama cidden ya ziyareti iade neydi? Kafam karisti su an.
Sizin yuzunuzden hayatimi sorguluyorum su an, ziyareti iade etmeyen kotu bi gelin olursam sizden bilirim

Sizin konunuza gelecek olursam hayata 1 sefee gelyorsunuz, o kirilacak bu kirilacak diye yasamaya gerek yok. Sevmiyorsaniz sevmiyorsunuzdur.

Benimde hiç olamayacağım bir durum.
Ayda bir toplanırsın tamam da her hafta her gün nedir abi konuşacak ne buluyosun?

Bu arada en pis gıybeti, dedikoduyu da ikizler burcu yapıyormuş hea, benden söylemesi

Su ikizlerin dünyayı ben yarattım havası da ayrı bir tuhaf sanki Jersey onların ekseni etrafında dönüyor maalesef oğlum da ikizler

Hersey in en idealini o biliyor o kazanmalı o yapmalı birinci olmalı gibi gibi..
Bir süre sonra insana çok itici geliyorlar artık

ne güzel söylemişsin

Konu sahibinin derdi fazla sık boğaz edilmek ve koca koca kadınların durduk yere salt oturmalara katılmayı tercih edmiyor diye gruplaşıp engel atması, tavır takınması nazlanması esasen. Bir bakıma haklı bir serzeniş ve fakat işte anlatımdan kaybetti benim için ve buradaki pek çok kişi için. Bol genelleyip aynı kefeye koyup, tüm ömürlerini kısıra indirgeyip (Kısıra indirgemek de neyse ) yererken kendini övmeden anlatsaydı, bir de buradakileri karıştırmasaydı daha farklı yorumlar alabilirdi. Hususi "Linçleyin beni kız canım sıkılıyor" tadında konu açmış gibi. Burada bile duvardan duvara yazışıyollamış filan, niye batıyor abi bu sana demezler mi? Sana ne, e dedikodu sevmeyen halin buysa yağğni seven halin nasıldır kim bilir demezler mi?
Derler, dedim bile yani kusura bakmasın artık konu sahibi.
Ok ben de sevmem, haz aldığım ortamlar değil, kafa dengi insan ararım yani denk gele giremem herkesin arasına ama bana dert de olmuyor açıkçası, bana ne benim dedikodum dönüyorsa da dönsün oh şanım yürüsün. Bi doğan slx yazısı da yazim şura:
Anca arkamdan konuşurlar çünkü önlerindeyim. Bu kadar yani.
Çok da şeapmamak lazım. Artı kısır dokunulmazımızdır o olmadı hiç. En çok ona kızdım.
asdasdsdsh

Şş biraz sakin, yavaş yavaş, zamana yayarak gömelim pls, benim de yükselenim ikizler ayıptır söylemesi.

Kabile dediğiniz meslekte tam 20 yılımız geçti,her türden insan tanıdık ama hiç bir zaman bu kadar yerden yere vurulan insanlar tanımadık.

Evet karakter meselesidir bunlar,ast üst konusuna gelirsek bunun konuşulacak yeri zaten burası değildir.
Size uymuyorsa zaten görüşmezsiniz olur biter.
Ev gezmesi yapanıda kısır yiyenide bu kadar yermeyin lütfen.

Emekli bir asker eşi olarak yıllarım geçti bu camiada,umarım açıklayıcı olmuştur..

Kısırı bende çok severim.
Evimde kısırımı pastamı böreğimi yapar yer Cümle alemi çağırma ihtiyacı duymam
Karakter meselesi
Bana gelen çaya kahveye gelsinki herkesin samimiyetini goreyim
Sabahın korunde kalkıp temizlik yapıp borek çörekle uğraşamam yani zor gelir iki saat oturmaya 6 saat çalışma gerek yok ya valla
Haklısın konu sahibi kısırsız pastasız konuşulup gorusulmuyor herkes evinde aç Bilaç yaşıyorya ondan bu izzeti ikram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…