Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten dediğiniz yerlerde yaşıyorum, eşim de şuan görevde, kapı arkasında da sabahlamıyorum.
Değer bilmediğim de yok ya vıcık vıcık ya gıcık gıcık olmak değil mesafe mesafe mesafe seviyorum. Teşekkürler

+1 tam anlamıyla söylemek istediklerimi yazmışsınız

El yıkama kasesi mi1960 lar demiştim pardon 30 lar da bile sanmıyorum kase kaldığını ..Yontma taş devri heralde.. teşekkür ederim.

niye yahu bunun zamanla alakası yok ki
keşke verseler her yerde benim hoşuma gidiyor parmaklarımı bandırmak

Bende asker esiyim ve sana sonuna kadar hak veriyorum elini verirsen kolunu kaptiriosun bnde kendi evimdee cokkkk mutlu olan bi insanim hayatimda bi eksiklikte hissetmedim görüşmedim diye aralarina girme ihtiyacida duymadim

Kısırı niye gömdünüz ki. Kısır enfes bir gıda. Biz fakirler hep kısır yeriz.

Kısır gayet sağlıklı ve diyetlik de uygun bir yiyecek ... bulgur gayet sağlıklı bir karbonhidrat öşlende ben yerim mesela etin yanına. Yeşilliği, domatesi her şeyi de var gayet sağlıklı bir yiyecek rica ederim gömmeyelim

ya cok tatlı anlatmıssınız
bence herkes nasıl mutluysa oyle yasamalı bosverın mılletı

Iyy şu birbirinde kalma muhabbeti de iğrenç.
Ee benm kaynanam bize yeni geldi kalmaya,kayınpeder pasaklıdır tuvalete bir girdiler kokuttular,ayakları pis,elleri pis,ağızları kokuyor, ıyyy onlar 1 gece kaldı gittiler kurtuldum,
Biz kaynanama gidince de kalın diyor sinir yha

Okurken içim bayıldı

+1 diyorum

Güççücük yerde kısır, çay, dolma, kaynım, kaynanam muhabbetli insanlardan darlandığım için kimseyle görüşmüyorum ve bir an önce ülkeden tüyeceğim günü sabırla bekliyorum

Bi an ben yazmışım gibi hissettim

Aynen öyle şu bol yağ yerine bol nar ekşisi koyarsanız benim gibi gayet sağlıklı bir yiyecek oluyor kendileri

Sen bu topluma ait değilsin
Ben gibi.
Adetler, gelenekler görenekler kabusum..
Bende sevmem böyle ilişkileri.
Hatta eşime göre bile sorunlu olan benim tabi.
Bı ara komşular toplanıp yalvarıyorum yakar kahve içmeye geldiler, sen dedikodu bilmiyorsun dediler, bir daha gelmediler

Anlatım tarzınız, üslubunuz çok kötü.
Değinmeden geçmek istemedim.
Evet dediğiniz gibi olabilirler ama sonuçta eşinizin ailesi ve siz resmen bir çöpten bahseder gibi yazmışsınız.

Değerli konu sahibi,
Evet kendine göre haklı olabilirsin ama buraya konu edecek kadar takılmışsın.
Boşver nasıl rahatsan öyle ol.
Bu arada kısır candır canım sıkıldıkça yapar yerim
Cık cık bir daha kötüleme

Süpermiş bu evet biz dedikodu bilmiyoz onlar cehennem de birbirinin etlerini çiğ çiğ yicekler

Al bendende o kadar hic sevmiyorum geçen 65 yaşindaki komşu teyzem niye gelmiyorsun pink ben gelecem sana birgun kahveni içmeye şurda x teyzem napiyor demiyorsun hiç. Dedi boyle 10 saniye mal gibi baktim suratina. Komşuluk iliskilerini hiç sevmiyorum kimseye de gitmişligim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…