Mhrs(15 gun icinde randevu alamamak)

Shsbabahxha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
13
Kızlar ben yeni hamileyim öncesinde düşük yaşadım kontrolde doktor 10 gün sonra gel dedi randevu alamıyorum hastaneyi arıyorum sorayım diye doktora da baglamiyorlar boşa gitmek de istemiyorum 15 gün olsun desem bu sefer de araya bayram vs giriyor 1 aya yakın sürede gitmiş olcam napsam bilemedm

Direkt git kontrole geldim doktor 10gün sonra gel demişti dersin. Aradan alıyorlar. Mecburlar zaten komtrol randevusu hakkınız var.

doktora gidip takipli hastası olduğunuzu söyleyin alırlar. sabah erken saatte gidin ama.

doktora gidip takipli hastası olduğunuzu söyleyin alırlar. sabah erken saatte gidin ama.
Aslında bi kere asistanina sordum sizin gibi söyledi ama doktor bakmam derse diye endişe ettim malum eşim izin alacak boşuna gitmeyelim dedik istediği zaman izin alamıyor maalesef

Direkt git kontrole geldim doktor 10gün sonra gel demişti dersin. Aradan alıyorlar. Mecburlar zaten komtrol randevusu hakkınız var.
İnşallah alırlar bazı doktorlar almiyormus çünkü

Doktor oradaysa alir cogu izne cikmis
Ama diger doktorlar kabul etmeyebilir

Aslında bi kere asistanina sordum sizin gibi söyledi ama doktor bakmam derse diye endişe ettim malum eşim izin alacak boşuna gitmeyelim dedik istediği zaman izin alamıyor maalesef
Kendiniz gidin. Daha rahat beklersiniz..hangi doktorun gel dedigini soylersiniz bakiyorlar

Kendiniz gidin. Daha rahat beklersiniz..hangi doktorun gel dedigini soylersiniz bakiyorlar
Uzak maalesef kendim gidemem ki doktor kağıt fln mi veriyor acaba yoksa girişte kabul etmiyorlar çünkü aradım sordum randevusuz olmaz dedi hasta kabul doktorun asistanı bakarız dedi

Uzak maalesef kendim gidemem ki doktor kağıt fln mi veriyor acaba yoksa girişte kabul etmiyorlar çünkü aradım sordum randevusuz olmaz dedi hasta kabul doktorun asistanı bakarız dedi
Siz doktorun asistanina gidecekseniz durumu izah edin yardimci oluyorlar

bakmam demez endişe etmeyin. takipli hastalar randevu almıyor zaten genelde gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…