- 26 Temmuz 2021
- 32
- 18
- 34
Bu yöntemin amacı yumurtlama takibi yapıp kendini strese sokmamak ve beynen rahat olmak 24 saatten kısa sürer diye de kendini strese sokma rahat ol.Kızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Pcoslu olan varsa aranızda pcos hastalarında insülin direnci gözleniyor ve aralıklı oruc insülin direncine iyi geliyor. Hoca bunun içinde önermiş olabilir fakat tansiyonu normal zamanda düşük olanlar bunu yaparken dikkatli olsun :) Bi de pcoslu olup yumurtlama takibi yapan oldu mu ovulasyon testleriyle. Bu yöntemi deneyeceğim ama ya 24 saatten kısa durursa yumurta vücutta ya karşılaşmazsalar diye paranoyak bir ruh haline bürünüyorum :)
Ben yaptim 3 ay, 2 aydırda doktor yapıyor bi sıkıntı olmadı 14 15 16 sı hep yumurtlama gördükKızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Pcoslu olan varsa aranızda pcos hastalarında insülin direnci gözleniyor ve aralıklı oruc insülin direncine iyi geliyor. Hoca bunun içinde önermiş olabilir fakat tansiyonu normal zamanda düşük olanlar bunu yaparken dikkatli olsun :) Bi de pcoslu olup yumurtlama takibi yapan oldu mu ovulasyon testleriyle. Bu yöntemi deneyeceğim ama ya 24 saatten kısa durursa yumurta vücutta ya karşılaşmazsalar diye paranoyak bir ruh haline bürünüyorum :)
pcos bilinmez bir derya olduğu için mu acaba diye ister istemez düşünüyorum teşekkürler cevabın için :)Bu yöntemin amacı yumurtlama takibi yapıp kendini strese sokmamak ve beynen rahat olmak 24 saatten kısa sürer diye de kendini strese sokma rahat ol.
Ben yaptim 3 ay, 2 aydırda doktor yapıyor bi sıkıntı olmadı 14 15 16 sı hep yumurtlama gördük17.nci gunude hep adet oldum
bu 17. gün dediğin nedir bunu anlayamadımBen yaptim 3 ay, 2 aydırda doktor yapıyor bi sıkıntı olmadı 14 15 16 sı hep yumurtlama gördük17.nci gunude hep adet oldum
MerhabaArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Yumurtlama görüyorsun ertesi günde çatlama oluyor..Yumurtlamadan itibaren sayıyorsun normalde adeti düzenli kisilerde yumurtlamadan sonra 14.ncu gun adet oluyor ama benim gibi düzensiz kişilerde 17.nci gün adet olusuyor..bu 17. gün dediğin nedir bunu anlayamadımMavigrill :)
Bunu biliyormuşum tamamdır farklı bir şey gibi algıladım okuduğumda teşekkür ederim rast gelsin hepimizin nasip olsun inşallah :)Yumurtlama görüyorsun ertesi günde çatlama oluyor..Yumurtlamadan itibaren sayıyorsun normalde adeti düzenli kisilerde yumurtlamadan sonra 14.ncu gun adet oluyor ama benim gibi düzensiz kişilerde 17.nci gün adet olusuyor..
Dün canlı yayını olacaktı maalesef misafir vardı açamadım.hafta da 1 gün canlı yayın yapıyormusHocayı dinleyniniz varmı
Dinledim cnmHocayı dinleyniniz varmı
Olsun moral bozmak yokMerhaba kızlar moralim bozuldu birazcık ama modumu düşürmüyorum normalde cuma günü olmamamız gerekiyordu eşimle ama sağlıkçı olduğundan biraz radyasyona maruz kalmış malesef yarına erteledik hakkimızda hayırlısı olsun inşallah
Yaa kuzum olsunn onemli olan motivasyon hayırlısı nryse o Olsun bizimde bir gun gecikmeli oldu valla yapcak birsey yok nasippMerhaba kızlar moralim bozuldu birazcık ama modumu düşürmüyorum normalde cuma günü olmamamız gerekiyordu eşimle ama sağlıkçı olduğundan biraz radyasyona maruz kalmış malesef yarına erteledik hakkimızda hayırlısı olsun inşallah
Olsunn kuzum ertesi gun olsun nolacak olacak her türlü oluyorMerhaba kızlar moralim bozuldu birazcık ama modumu düşürmüyorum normalde cuma günü olmamamız gerekiyordu eşimle ama sağlıkçı olduğundan biraz radyasyona maruz kalmış malesef yarına erteledik hakkimızda hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım yapacak birşey yokOlsun moral bozmak yok
Öyle canım sağlık olsunYaa kuzum olsunn onemli olan motivasyon hayırlısı nryse o Olsun bizimde bir gun gecikmeli oldu valla yapcak birsey yok nasipp
Evet canım polikistik yok ama birde 21. Günü yapabilirsem yapıcam gerisi Allah’ın takdiriOlsunn kuzum ertesi gun olsun nolacak olacak her türlü oluyor
Canım geri dönüş bekliyoruz inşAllahBende deniyorum bu ay bakalım olacak mı acaba