Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Pcoslu olan varsa aranızda pcos hastalarında insülin direnci gözleniyor ve aralıklı oruc insülin direncine iyi geliyor. Hoca bunun içinde önermiş olabilir fakat tansiyonu normal zamanda düşük olanlar bunu yaparken dikkatli olsun :) Bi de pcoslu olup yumurtlama takibi yapan oldu mu ovulasyon testleriyle. Bu yöntemi deneyeceğim ama ya 24 saatten kısa durursa yumurta vücutta ya karşılaşmazsalar diye paranoyak bir ruh haline bürünüyorum :)

Bu yöntemin amacı yumurtlama takibi yapıp kendini strese sokmamak ve beynen rahat olmak 24 saatten kısa sürer diye de kendini strese sokma rahat ol.

Ben yaptim 3 ay, 2 aydırda doktor yapıyor bi sıkıntı olmadı 14 15 16 sı hep yumurtlama gördük 17.nci gunude hep adet oldum

Merhaba çok açıklayıcı yazmışsınız .bi arkadaşimin bana doktorun videosunu atmasıyla kendimi buralarda araştırma içerisinde buldum.denemek için şans vermeye değer.bende şu an reglim bitince denemek istiyorum yumurta takibi yaparak insan kendini baskı altinda gibi hissediyor.bu takiple rutin hayat akışına devam ederek rahat olunabilir.hepimizin rast gitsin inşallah

bu 17. gün dediğin nedir bunu anlayamadım Mavigrill :)
Yumurtlama görüyorsun ertesi günde çatlama oluyor..Yumurtlamadan itibaren sayıyorsun normalde adeti düzenli kisilerde yumurtlamadan sonra 14.ncu gun adet oluyor ama benim gibi düzensiz kişilerde 17.nci gün adet olusuyor..

Yumurtlama görüyorsun ertesi günde çatlama oluyor..Yumurtlamadan itibaren sayıyorsun normalde adeti düzenli kisilerde yumurtlamadan sonra 14.ncu gun adet oluyor ama benim gibi düzensiz kişilerde 17.nci gün adet olusuyor..
Bunu biliyormuşum tamamdır farklı bir şey gibi algıladım okuduğumda teşekkür ederim rast gelsin hepimizin nasip olsun inşallah :)

Merhaba kızlar moralim bozuldu birazcık ama modumu düşürmüyorum normalde cuma günü olmamamız gerekiyordu eşimle ama sağlıkçı olduğundan biraz radyasyona maruz kalmış malesef yarına erteledik hakkimızda hayırlısı olsun inşallah

Yaa kuzum olsunn onemli olan motivasyon hayırlısı nryse o Olsun bizimde bir gun gecikmeli oldu valla yapcak birsey yok nasipp

Olsunn kuzum ertesi gun olsun nolacak olacak her türlü oluyor

Olsun moral bozmak yok
Aynen canım yapacak birşey yok
Yaa kuzum olsunn onemli olan motivasyon hayırlısı nryse o Olsun bizimde bir gun gecikmeli oldu valla yapcak birsey yok nasipp
Öyle canım sağlık olsun
Olsunn kuzum ertesi gun olsun nolacak olacak her türlü oluyor
Evet canım polikistik yok ama birde 21. Günü yapabilirsem yapıcam gerisi Allah’ın takdiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…