- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Folik asit denilen şey de methylfolat değil mi canım diofol kullanıyorum ben içeriğinde öyle yaziyorCanım bugün canlı da açıkladı folat dediği metylfolat mış ve yeşilik ayrı olarak yenilcek
3 gün ara demek 7-11-14-18 olmuyor mu 3 gün ara yani 4ncu gün ilişki olmuyor mu ?Doğru anlamışın halleyciimmdvit omega ve karışımınıda mutlaka kullan
Hayır mesela bugün bir ilişki 3 gün boş sonra yine bir gün ilişki 2 gün boşiki gun iöisiki 3 gun bos mu olior
Canım mesela bugün ilişki oluyorsa bidahaki ilişki çarşamba mi yoksa Perşembe mi ?Hayır mesela bugün bir ilişki 3 gün boş sonra yine bir gün ilişki 2 gün boş
Canım mesela bugün ilişki oluyorsa bidahaki ilişki çarşamba mi yoksa Perşembe mi ?
Canım basladigin zamana gore değişiyormuş doktorun paylaşımı bu ama 3 2 3 2ye gore bugün ilişki olursa perşembe ilişki diğer pazar tekrar ilişki
Sağol canımCanım basladigin zamana gore değişiyormuş doktorun paylaşımı bu ama 3 2 3 2ye gore bugün ilişki olursa perşembe ilişki diğer pazar tekrar ilişki
Ben henüz almadım bu ay bütçem yok .. ama doktor beyin ordan alın dediği yer var mfkkarisim diye aratırsanız Instagramdan bulursunuzKızlar ballı karışımı nerden aldınız
Bugün canlı yayında biri sordu onu diofol olur mu diye hoca cevap vermedi ama bence olur çünkü baktım internetten methylfolat yazıyorFolik asit denilen şey de methylfolat değil mi canım diofol kullanıyorum ben içeriğinde öyle yaziyor
Folik asit olarak bende diofol kullanıyorum gittiğim tüp bebek merkezi doktorum bunu öneriyoruz demişti.bide dolar olrak bol bol yeşillik yemek gerek brokoli avakado ıspanak yeşil sebzeler doğal kaynak.Bugün canlı yayında biri sordu onu diofol olur mu diye hoca cevap vermedi ama bence olur çünkü baktım internetten methylfolat yazıyor
Aynen kuzum d3 de var içerisinde bana doktorum önermişti b12 de var hatta benim b12 değerimi de güzel yükselttiBugün canlı yayında biri sordu onu diofol olur mu diye hoca cevap vermedi ama bence olur çünkü baktım internetten methylfolat yazıyor
Günleri uyguladım canım yurt dışındayım karışımı alamadık ne yazık ki dvit omega Kullanıyorum hayırlısıCanım belli olmaz kimisi adet olucam sanıp bir türlü gelmiyor .. sen her şeyi uyguladın mi hem günleri hem karışım ve vitaminleri?
Kaç gün kaldı adet tarihine? inşallah güzel haberlerle gelirsinGünleri uyguladım canım yurt dışındayım karışımı alamadık ne yazık ki dvit omega Kullanıyorum hayırlısı
Sağ ol canımBen henüz almadım bu ay bütçem yok .. ama doktor beyin ordan alın dediği yer var mfkkarisim diye aratırsanız Instagramdan bulursunuz
Hadi insallah guzel haberlerr verelimmBen bal sipariş ettim kızlar, çok heyecanlıyımAralık ayında deneyeceğim
18ne regl günüm canım inşAllah ama hiç sanmıyorumKaç gün kaldı adet tarihine? inşallah güzel haberlerle gelirsin