Aynen öyle canımBenim bildiğim öylee diğer türlü araya 4 gun giriyor ya
Bu güzel açıklanan için teşekkür ederimDoktoru bizzat dinledim adeti 1. Günü ilk gün sayıyoruz kendim için söyleyeyim 7. Günü tam temizlendim 7. Gün 10. Gün 12. Gün 15. Gün 17. Gün 20. Gün şeklinde gitmesi gerekiyor
Adetin 8-11-15. Gunleri nasil canim sence. Tesadüf boyle oldu bu ay acaba uyuyor mu mfkyaGünleri kendine çevirebilirsin 2 yi öne geçirebilirsiniz canım
Bence gayet iyi canım eşlerin çalışma şekli filan bazen planladıgmz gibi olmuyor inşallah olurrAdetin 8-11-15. Gunleri nasil canim sence. Tesadüf boyle oldu bu ay acaba uyuyor mu mfkya
Ayy teşekkür ederim insallahBence gayet iyi canım eşlerin çalışma şekli filan bazen planladıgmz gibi olmuyor inşallah olurr
Al benden de o kadar canımmAyy teşekkür ederim insallahya boyle aslında epey rahatmis işe yararsa çok iyi olur. yumurtlama takibi beni geriyormus fazlasıyla
Polen karışımlı bal alırsanız eşinizinde alerjisi varsa yapabilir (bal çiçek polenleri ile yapıldığından eşinizde alerjik bünyeye sahipse ) kestane yemesi sorun olmuyorsa kestane balı alabilirsiniz bir çay kaşığı günlükKizlar merhaba bende bu mfk yi duydum denemekte fayda war diye düşünüyorum dun doktora gittim hormonlara bakti folik asit verdi ama d vitamini onermiyorum dedi bide su bal alerji yaparmi yapmazmi bilemedim almasak olurmu acaba
Çoğumuzun ortak sorunu eşlerin çalışma saatleri sanırımKızlar bende bugün aldım karışımı maalesef cuma geç çıkacak eşim tam olarak uygulayamayacağız 17. gün olacaktı uygulasaydık gene de umut kesilmez tabi bakalım kısmet :)
Evet aralıklı oruç önermişti bir yayınındaKızlar selam, hocanın videolarını izleyen var mı yayınlarda aralıklı orucu öneriyor mu? Karışım içinde arı sütü probolis ham bal sadece bu üçümü vardı. Pcoslu olup bunu deneyen veya deneyecek var mı?
Aç tok farketmez ama perhiz süresi var canım 3gun en idealiKizlar edim yarin sperm tahlili yaptiracak daha once yaptiran varmii acmi gidecek bilgisi olan varmii
Cinsel perhiz veriliyor eşime 4gun demişti doktorumuz aç tok farketmez canımKizlar edim yarin sperm tahlili yaptiracak daha once yaptiran varmii acmi gidecek bilgisi olan varmii
Iste alerji durumuda var esime keciboynuzu veriyorum tekPolen karışımlı bal alırsanız eşinizinde alerjisi varsa yapabilir (bal çiçek polenleri ile yapıldığından eşinizde alerjik bünyeye sahipse ) kestane yemesi sorun olmuyorsa kestane balı alabilirsiniz bir çay kaşığı günlük
Aynen öyle canım gerisi rabbimin takdiriÇoğumuzun ortak sorunu eşlerin çalışma saatleri sanırımama yapacak bişey yok o yüzden kafaya takmak yok elimizden nasıl geliyorsa öyle yapacağız artık, biz yeterki çabalayalım rabbim karşılığını verir elbet inşallah
Merhaba canım ben pcosluyum ve evet karışımı aldım d vitaminide aldım regl bekliyorum bu ay yasmin kullanmak zorunda kaldım ben klomen kist yapmıştı da . İnşallah mfk ile hamilelik olur :)Kızlar selam, hocanın videolarını izleyen var mı yayınlarda aralıklı orucu öneriyor mu? Karışım içinde arı sütü probolis ham bal sadece bu üçümü vardı. Pcoslu olup bunu deneyen veya deneyecek var mı?
İnşallah canımMerhaba canım ben pcosluyum ve evet karışımı aldım d vitaminide aldım regl bekliyorum bu ay yasmin kullanmak zorunda kaldım ben klomen kist yapmıştı da . İnşallah mfk ile hamilelik olur :)
Bunu bildiğimiz iyi oldu canmKızlar sabah hocaya sordum 3 2 yönteminde eşimden dolayı 1 gün kayacak sıkıntı olur mu dedim yok devam dedi bana sağolsun cevap verdi mfk ballı karışımımda geliyor kısmetse :)