Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba bende bu mfk yi duydum denemekte fayda war diye düşünüyorum dun doktora gittim hormonlara bakti folik asit verdi ama d vitamini onermiyorum dedi bide su bal alerji yaparmi yapmazmi bilemedim almasak olurmu acaba
Polen karışımlı bal alırsanız eşinizinde alerjisi varsa yapabilir (bal çiçek polenleri ile yapıldığından eşinizde alerjik bünyeye sahipse ) kestane yemesi sorun olmuyorsa kestane balı alabilirsiniz bir çay kaşığı günlük

Benimde yarın adetimin son günü bende başlayacağım bu ay inşallah, d vitamini omega kullanmaya başladım folik asit zaten 1 aydır kullanıyordum ona devam edicem, mfk karışımı siparişi verdim benim polen ve propolis alerjim olduğu için kullanamicam maalesef, eşim kullanacak yapacak bişey yok bakalım elimizden geleni yapıyoruz hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahhhh

Kızlar bende bugün aldım karışımı maalesef cuma geç çıkacak eşim tam olarak uygulayamayacağız 17. gün olacaktı uygulasaydık gene de umut kesilmez tabi bakalım kısmet :)
Çoğumuzun ortak sorunu eşlerin çalışma saatleri sanırım :işsiz: ama yapacak bişey yok o yüzden kafaya takmak yok elimizden nasıl geliyorsa öyle yapacağız artık, biz yeterki çabalayalım rabbim karşılığını verir elbet inşallah :KK68:

Kızlar selam, hocanın videolarını izleyen var mı yayınlarda aralıklı orucu öneriyor mu? Karışım içinde arı sütü probolis ham bal sadece bu üçümü vardı. Pcoslu olup bunu deneyen veya deneyecek var mı?
Evet aralıklı oruç önermişti bir yayınında

Kizlar edim yarin sperm tahlili yaptiracak daha once yaptiran varmii acmi gidecek bilgisi olan varmii

Polen karışımlı bal alırsanız eşinizinde alerjisi varsa yapabilir (bal çiçek polenleri ile yapıldığından eşinizde alerjik bünyeye sahipse ) kestane yemesi sorun olmuyorsa kestane balı alabilirsiniz bir çay kaşığı günlük
Iste alerji durumuda var esime keciboynuzu veriyorum tek

Çoğumuzun ortak sorunu eşlerin çalışma saatleri sanırım :işsiz: ama yapacak bişey yok o yüzden kafaya takmak yok elimizden nasıl geliyorsa öyle yapacağız artık, biz yeterki çabalayalım rabbim karşılığını verir elbet inşallah :KK68:
Aynen öyle canım gerisi rabbimin takdiri 😘

Kızlar selam, hocanın videolarını izleyen var mı yayınlarda aralıklı orucu öneriyor mu? Karışım içinde arı sütü probolis ham bal sadece bu üçümü vardı. Pcoslu olup bunu deneyen veya deneyecek var mı?
Merhaba canım ben pcosluyum ve evet karışımı aldım d vitaminide aldım regl bekliyorum bu ay yasmin kullanmak zorunda kaldım ben klomen kist yapmıştı da . İnşallah mfk ile hamilelik olur :)

Kızlar sabah hocaya sordum 3 2 yönteminde eşimden dolayı 1 gün kayacak sıkıntı olur mu dedim yok devam dedi bana sağolsun cevap verdi mfk ballı karışımımda geliyor kısmetse :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X