Kızlar merhaba ben de deneyecek olanlardanım adet olursam (inşaallah olmam pozitiftir

)
mfk deneyecegim bu ay karışım da çok pahalı geldi bana yani arifoglunun karisimi daha uygun mesela, doktor bey de karışım oranı özel başka karışımlar olmaz diyor ama sonra da karışımlar kişiye özel diyor yazıyoruz online görüşme için tahlilerimizi vs gönderelim bize de özel baksın karısımi ona gore alalım diye ama görüşme yapmıyorum diyor yayınlarda ne yapacağımi bilemedim

canlı yayını youtubedan dinledim her şey çok mantıklı çok doğru, yumurtlama en erken 8. Gün olur diyor ben de 8. Gün başlayıp 3 2 3 2 olarak gitmeyi planlıyorum pcos yok bende ama 21. Gune de vurgu yapıyor onu da değerlendirmeyi düşünüyorum.
Bir de sperm için çinko takviyesi dedi o da dikkatimi çekti eşimde bir sorun yok ancak belki okuyan bitine faydası olur ben de kocamı ikna edebilirsem almayı düşünüyorum.
Folat yeşillik, d vitamini tamam, omega 3 alınır ama karışımda kararsizim açıkçası baya pahalı evde polen propolis hakiki bal var ari sütü alıp kendim karıştırayım ya da arifoglu alayim diyorum sizler sayfadan mi aldınız acaba