Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tam olarak anlamadım adetin 7.gunu mu ilişkiye gireceğiz abdesti almayı beklemeden mi

Fot olayını ben anlamadım tam şezcanede satılan dolarlardan mı alacağız

Eşimin spermler çok iyi biz sebepsiz interfiliteyiz kalite testi olmadığı için kaliteyi arttırır diyerek aldık doktora sorduk kullanmadan önce bi sorun olmaz kullanın dedi
Ben de eşim için almak istiyorum ama biz daha sperm testi yapmadık bizim 2. Ay denememiz olduğuniçin erken olacağını düşündüm

Kizlar merhaba bende bu mfk yi duydum denemekte fayda war diye düşünüyorum dun doktora gittim hormonlara bakti folik asit verdi ama d vitamini onermiyorum dedi bide su bal alerji yaparmi yapmazmi bilemedim almasak olurmu acaba

Kizlar merhaba bende bu mfk yi duydum denemekte fayda war diye düşünüyorum dun doktora gittim hormonlara bakti folik asit verdi ama d vitamini onermiyorum dedi bide su bal alerji yaparmi yapmazmi bilemedim almasak olurmu acaba
Dene canım ne olacak olmazsa diğer ay öyle yaparsın bide bal niye alerji yapsın kız özel bi alerjin yoksa normal bal ve bileşenleri

Dene canım ne olacak olmazsa diğer ay öyle yaparsın bide bal niye alerji yapsın kız özel bi alerjin yoksa normal bal ve bileşenleri
Ne bilim herseyi denedik sonucta onu denesek nolcak sizde haklisiniz ama doktor d vitamini onermiyor onu anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…