Onları almıcam folik asit kullanıyorum sadece :)) bitkisel kür kullandık eşime daha yüklenememmAynen dediğin gibi canım hayırlısı olsunD vitamini alıyor musun bir de doktorun önerdiği karışım vardı
Şifa olsun gazozcu kardişimkarışımı aldım başladık bile biz
Erkekler sevmiyor ya evet olsun o şekilde kalanlar da var güzel haberler veririz inşallahOnları almıcam folik asit kullanıyorum sadece :)) bitkisel kür kullandık eşime daha yüklenememmzaten ugrasıyorum diye kızıyor bazen
1senedir olmuyor sebepsız doktora gidicem tahlil vermeye o zamana kadar devamkeeErkekler sevmiyor ya evet olsun o şekilde kalanlar da var güzel haberler veririz inşallah
Benim de hemen hemen aynı ovülasyon testleri Rafa kaldırılmıştır bir süre MFK ya devam ederiz napalım1senedir olmuyor sebepsız doktora gidicem tahlil vermeye o zamana kadar devamkee
Günleri kendine çevirebilirsin 2 yi öne geçirebilirsiniz canımBen de deniyim diye dusundum de o 3 gun bosluk yumurtlama catlamaya denk gelirse nasil olacak. Hayatta risk almayi sevemiyorumherkesin spermi 3 gun yasamiyor
Yumurtlamanin ne zaman olacagini kestiremedigimiz bir durumda boş günlere denk gelirse diye dedim de allah bilir ya sanki yumurtlamayi değerlendiriyoruz da ne oluyoGünleri kendine çevirebilirsin 2 yi öne geçirebilirsiniz canım
Yaptı nasıl yapmadı cağnım benimŞifa olsun gazozcu kardişimbugun yayın yapmadı yaa
Son anda yettim bebiko görmemişim yahuYaptı nasıl yapmadı cağnım benim
Bence doktoru dinlemekte fayda var ne diyorsam yapın diyorsa var bir bildiğiBen de deniyim diye dusundum de o 3 gun bosluk yumurtlama catlamaya denk gelirse nasil olacak. Hayatta risk almayi sevemiyorumherkesin spermi 3 gun yasamiyor
3-2 ne demek anlamadımPardon şuan kontrol ettim sayfadan dediğiniz gibiymiş düzeltiyorum şimdi :)
Sayfanın en başına gelirsen arkadaş çok açıklayıcı anlatmış canım adet bitiminden sonra ilişkiye başlıyorsun sonra da o sayılarla belli aralıklarla ilişkiye giriyorsun3-2 ne demek anlamadım
Ben de dün bu yönteme denk geldimArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
O dediği sayılar içerisinde olsun diyor gerisi siZe kalmış diyor zorunlu değil canım d vit genellikle düşük bir millet olduğumuz için 5 damla diyor herhangi bir marka önermedi. Benim kendi dontorumda aynısını demiştiBen de dün bu yönteme denk geldimİlişki adete kadar aynı sıklıkla mı devam ediyo onu anlamadım bir de d vitaminini günde 1 damla öneriyorlar 5 damla hangi d vitamini acaba bilenler açıklarsa çok sevinirim