- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Psikolojik olarak kendini rahatlatıyorsun ben artık mfk yöntemine güveniyorum olumsuz ne varsa unutuyorum niyet ediyorum gibiiHerşeyi anladım da mektup ne için. Bende d vit ve karışımı aldım adet bitsin başlıycam
TeşekkürlerO dediği sayılar içerisinde olsun diyor gerisi siZe kalmış diyor zorunlu değil canım d vit genellikle düşük bir millet olduğumuz için 5 damla diyor herhangi bir marka önermedi. Benim kendi dontorumda aynısını demişti
Düzenli regl dönemin var değil mii kuzumm normalde 35gunden fazla değil bu yöntem o durumda kullanılıyor. Bence bekle sen bira şüpheli bir durum olmuş sende inşAllah hepimiz tek tek gebe kalırızTeşekkürlerreglim bi zahmet gelirse başlicam ben de çok mantıklı geldi bana perşembe günü hcg 4 çıktı dün de kahve lekeler geldi devamı gelmedi. Bu ay böyle bi garip oldu
İnşallah canımDüzenli regl dönemin var değil mii kuzumm normalde 35gunden fazla değil bu yöntem o durumda kullanılıyor. Bence bekle sen bira şüpheli bir durum olmuş sende inşAllah hepimiz tek tek gebe kalırız
Anladım canım uygulanır o zamanİnşallah canımnormalde max. 35 benim döngüm, ama düzenli değil maalesef 30-35 arası değişiyo
Tinihanim simdik burda gorup dinledim bende deneyelim bakalimmPsikolojik olarak kendini rahatlatıyorsun ben artık mfk yöntemine güveniyorum olumsuz ne varsa unutuyorum niyet ediyorum gibii
3-2-3-2 ne demek oluyor canım kafam çok dolu tam anlayamadım kusura bakma.Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Doğru anlamışın halleyciimmTinihanim simdik burda gorup dinledim bende deneyelim bakalimm
Sunu anlauamadim ama 7.gun denedim sonra 3.gunmu yani
10.gun
12.gun
15.gun
17.gun sanirim
Dogrumu anlamisim
Bir önceki mesajda arkadaş yazmış kontrol et canım3-2-3-2 ne demek oluyor canım kafam çok dolu tam anlayamadım kusura bakma.
Aslında bu konuyu daha önce de konuşmuştuk arkadaşlarla bu ay bende deniyorum elimden geldiğince hakkımızda hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Mantikli geldi soyledikleriDoğru anlamışın halleyciimmdvit omega ve karışımınıda mutlaka kullan
Adetin 1.gununden say3-2-3-2 ne demek oluyor canım kafam çok dolu tam anlayamadım kusura bakma.
Çok teşekkür ederimAdetin 1.gununden say
7.gun iliski diyor sonra ustune +3 gun ekle
10.gun oluyor +2 ekle
12.gun sonrasin da +3 ekle
15.gun en sonda +2 ekliyoruz
17.gun oluyor
3+2+3+2 dedigi bu oluyor arkadasim
Yazdigim gunler iliski oneriyor
7 -10-12-15-17.gunlerimizde yanii
Bende inşallah birbirimize dua edelim birde ben hamile kaldığım ay (kimyasalla sonuçlanmıştı ama olsun) niyet edip 7 kere Yasin suresini evladım olması içim okumuştum ve o ay hamile kalmıştım Buda nacizane tavsiyem olsunMerakla bekliyorum bu yöntemin sonuçlarını
Bi şey sorcam ya ben bu arı sütü karışımını yaptırdım sadece ve ilişki günlerini uygulamıyorum sadece çünkü doktorum yumurtalıklarımın durumuna bakarak ilişki günleri öneriyor sizce etkisi olur mu ilk defa deniyorum bu karışımı ve eşimin de yemesi gerekir mi eşim sperm kalitesi için vitamin kullanıyor amaArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Doktorun dediği hergün dü canım canlı yayında öyle demişti sen bilirsin gene deBi şey sorcam ya ben bu arı sütü karışımını yaptırdım sadece ve ilişki günlerini uygulamıyorum sadece çünkü doktorum yumurtalıklarımın durumuna bakarak ilişki günleri öneriyor sizce etkisi olur mu ilk defa deniyorum bu karışımı ve eşimin de yemesi gerekir mi eşim sperm kalitesi için vitamin kullanıyor ama
Gebelik olusana kadar bu karisimi kullaniyosunuz canim sabah aksam 1 olmak uzere gunde 2 tatli kasigi esin de sen de sabah aksam alacaksiniz 1 er tatli kasigi spermlere de olumlu etkisi oluyomus evetBi şey sorcam ya ben bu arı sütü karışımını yaptırdım sadece ve ilişki günlerini uygulamıyorum sadece çünkü doktorum yumurtalıklarımın durumuna bakarak ilişki günleri öneriyor sizce etkisi olur mu ilk defa deniyorum bu karışımı ve eşimin de yemesi gerekir mi eşim sperm kalitesi için vitamin kullanıyor ama
Her gün yiyorum sadece ilişki günlerini kendi doktorumun önerdiği gibi uyguluyorum demek istedim sağ olasınDoktorun dediği hergün dü canım canlı yayında öyle demişti sen bilirsin gene de