Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba cnm bende takipteyim Dr bey i ama benim adetim 10 gün bitiyor nasıl olacak o zamn

Merhaba cnm bende takipteyim Dr bey i ama benim adetim 10 gün bitiyor nasıl olacak o zamn
Doktor bey on gün boyunca aktif bir kanamanın olacağını sanmıyorum demişti lekelenme şeklinde olabilir bu şekilde de ilişki öneriyorum demişti 8.günde mesela aktif değilse o zaman başlayablirisnz

Kızlar arı sütlü karışımı kaç gramlık aldınız bir ayda 270 gr lık olan yetiyor mu

Ben en küçük olandan aldim daha yeni bu ay denedigimiz icin bilemiyorum bakalim ama 4 gundur kullaniyoruz cabk bitiyor gbii
Eşim promenk kullanıyor ben sadece kendim yicem bakalım bende bu akşam en küçüğünü aldım birbirimize haber verelim burdan d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz

Eşim promenk kullanıyor ben sadece kendim yicem bakalım bende bu akşam en küçüğünü aldım birbirimize haber verelim burdan d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz
Olur canm bn d vitamini ocean resmini atmistim inu kullaniyiruz birde onega 3 de basladik

Olur canm bn d vitamini ocean resmini atmistim inu kullaniyiruz birde onega 3 de basladik
Bende omepa q10 aldım omega3 ve koenzim var içinde d vitamini henüz almadım en kısa zamanda onuda temin edicem şuan prowomen içiyorum onun içindede var inşallah şifa olur bu yöntem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…