- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Tamam sabah akşam aç karna yiyorum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinGebelik olusana kadar bu karisimi kullaniyosunuz canim sabah aksam 1 olmak uzere gunde 2 tatli kasigi esin de sen de sabah aksam alacaksiniz 1 er tatli kasigi spermlere de olumlu etkisi oluyomus evet
Merhaba cnm bende takipteyim Dr bey i ama benim adetim 10 gün bitiyor nasıl olacak o zamnArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Doktor bey on gün boyunca aktif bir kanamanın olacağını sanmıyorum demişti lekelenme şeklinde olabilir bu şekilde de ilişki öneriyorum demişti 8.günde mesela aktif değilse o zaman başlayablirisnzMerhaba cnm bende takipteyim Dr bey i ama benim adetim 10 gün bitiyor nasıl olacak o zamn
sizin durumunuz özel bence yerinizde olsam hocayla online görüşürdümMerhaba cnm bende takipteyim Dr bey i ama benim adetim 10 gün bitiyor nasıl olacak o zamn
Artık online görüşmeyi kabul etmiyor canımsizin durumunuz özel bence yerinizde olsam hocayla online görüşürdüm
Biraz ara verdi canım ama edecekArtık online görüşmeyi kabul etmiyor canım
Ben en küçük olandan aldim daha yeni bu ay denedigimiz icin bilemiyorum bakalim ama 4 gundur kullaniyoruz cabk bitiyor gbiiKızlar arı sütlü karışımı kaç gramlık aldınız bir ayda 270 gr lık olan yetiyor mu
Eşim promenk kullanıyor ben sadece kendim yicem bakalım bende bu akşam en küçüğünü aldımBen en küçük olandan aldim daha yeni bu ay denedigimiz icin bilemiyorum bakalim ama 4 gundur kullaniyoruz cabk bitiyor gbii
Olur canm bn d vitamini ocean resmini atmistim inu kullaniyiruz birde onega 3 de basladikEşim promenk kullanıyor ben sadece kendim yicem bakalım bende bu akşam en küçüğünü aldımbirbirimize haber verelim burdan d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz
Bende omepa q10 aldım omega3 ve koenzim var içinde d vitamini henüz almadım en kısa zamanda onuda temin edicem şuan prowomen içiyorum onun içindede var inşallah şifa olur bu yöntemOlur canm bn d vitamini ocean resmini atmistim inu kullaniyiruz birde onega 3 de basladik
Cok cokk aminn inslahh bat gününüz ne zamanBende omepa q10 aldım omega3 ve koenzim var içinde d vitamini henüz almadım en kısa zamanda onuda temin edicem şuan prowomen içiyorum onun içindede var inşallah şifa olur bu yöntem
1 Aralık canım senin nezamannCok cokk aminn inslahh bat gününüz ne zaman
Busra ya bugun esim cok yorgun yani mfk gunuydu olmadi yarina kaldi diger gunleride kaydiricaz artikBiraz ara verdi canım ama edecek
26 kasım canm1 Aralık canım senin nezamann
Olsun canım hayırlısı inşallah tutarBusra ya bugun esim cok yorgun yani mfk gunuydu olmadi yarina kaldi diger gunleride kaydiricaz artik
26 kasım canm
Duruma göre kaydırma olabiliyor muBusra ya bugun esim cok yorgun yani mfk gunuydu olmadi yarina kaldi diger gunleride kaydiricaz artik
INŞALLAH HEPIMIZ ALALIM GÜZEL HABERLERIİHadi inşallah önce senin güzel haberini alalım
Mecburiyetten cnku 8 den beei uyuyor esim uyandirsamda olmaz ki bu satten snraDuruma göre kaydırma olabiliyor mu