Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa şifa olsun bize kuzumm inşAllah d vit hangiisnden kaç damla kullanıyorsun ekstradan omega almaya gerek yok herhalde değil mi kuzu😍
Ben aldim canımlar omega aksamlari 2 tane iciyoruz esimle kucuk. hapnseklinde tadi felnda olmadigi icin rahatlikla kullaniyoruz

Âdetin kaç gün sürüyor mesela doktor yok ya aktif bir kanama yoksa lekelenme şeklindeyse ilişki önerilebilir diyor
4 gün sürüyor ara ara kanama olduğu için 10. Gününde abdest aldım ve alır almaz ilişkiye dirdik dün girmedik bugün 3.gun bugün de mi ilişkiye girmem gerekiyor 3.2.3.2 ya

Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.

ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti :KK48:
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez 😊
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz 🙏🏻

Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...

Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de :KK52:
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Ayrinti anlatmis cnm..

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Saliha40 Saliha40 kizlar bunu eczaneden aldim fiyatida cok uygun 39 tl ydi
20211110_231507.jpg

Kizlat ben yarindan itibaren su oruc borclarimi tutmaya baslicam rabbim izin firsat verirse sadece aksamlari icecegim bu karışımı ilaclari insalah yine etki eder ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X