Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.

ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti :KK48:
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez 😊
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz 🙏🏻

Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...

Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de :KK52:
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Ben tam olarak anlamadım adetin 7.gunu mu ilişkiye gireceğiz abdesti almayı beklemeden mi

Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.

ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti :KK48:
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez 😊
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz 🙏🏻

Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...

Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de :KK52:
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Fot olayını ben anlamadım tam şezcanede satılan dolarlardan mı alacağız

Eşimin spermler çok iyi biz sebepsiz interfiliteyiz kalite testi olmadığı için kaliteyi arttırır diyerek aldık doktora sorduk kullanmadan önce bi sorun olmaz kullanın dedi
Ben de eşim için almak istiyorum ama biz daha sperm testi yapmadık bizim 2. Ay denememiz olduğuniçin erken olacağını düşündüm

Kizlar merhaba bende bu mfk yi duydum denemekte fayda war diye düşünüyorum dun doktora gittim hormonlara bakti folik asit verdi ama d vitamini onermiyorum dedi bide su bal alerji yaparmi yapmazmi bilemedim almasak olurmu acaba

Kizlar merhaba bende bu mfk yi duydum denemekte fayda war diye düşünüyorum dun doktora gittim hormonlara bakti folik asit verdi ama d vitamini onermiyorum dedi bide su bal alerji yaparmi yapmazmi bilemedim almasak olurmu acaba
Dene canım ne olacak olmazsa diğer ay öyle yaparsın bide bal niye alerji yapsın kız özel bi alerjin yoksa normal bal ve bileşenleri

Dene canım ne olacak olmazsa diğer ay öyle yaparsın bide bal niye alerji yapsın kız özel bi alerjin yoksa normal bal ve bileşenleri
Ne bilim herseyi denedik sonucta onu denesek nolcak sizde haklisiniz ama doktor d vitamini onermiyor onu anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X