- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
2 yemek kaşığı günde 1sefer dedi olmazsa diğer diğer sirkede olur dedi bence aktardan büyük gross marketlerde vardırbu sirkeyi nasıl bulucaz nasıl kullanıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yemek kaşığı günde 1sefer dedi olmazsa diğer diğer sirkede olur dedi bence aktardan büyük gross marketlerde vardırbu sirkeyi nasıl bulucaz nasıl kullanıcaz
Olur canım strese hiç sokma kendinikızlar selam, 12. gün kaçıp 13. gün olsa oluyomuydu :) bu matematikte yoruyor :)
Hadi yao zaman günleri şaşmamak mi lazım ki uf sanki bu da stresli gün ayarlama ile ugrasicazha 3 gün önce.oldu ha sonra oldu kaçti mi yakaladik mi derken kafayı yemezsek.iyibende öyle olmadı regl olunca 14 gün geriye gidip yumurtalama zamanına baktım o günü değerlendirmemişiz 3 günlük araya denk gelmiş zaten ben 1 gün kaymışım. doktorun dedğine göre olsa tam denk geliyordu. bu ay olmadı nasipp
Ben de var canim ama basindan beri hormonlarim hep normal seyirde hic ilac gerekli gorulmedi selenyum kullanmani oneririm prof. Yesim erbili takip edebilirsinBenim bu sürecin tee başında keşfettigim bir sayfa var dogadansifaya ismi instada. Sirkelerimi hayit suyumu ne bilim erkek seti kadin seti seklinde paketleri var onlari hep ordan aliorm aşırı da memnun kalıyorum. Şimdi de alıç sirkesini istedim bide onu deneyelim bakalim. Bide kızlar aranizda hasimato hipotiroidi olan var mi? Değerlerinizi kontrol altinda tutabilior musunuz?
Çok teşekkürler mutlaka takip ederim. Ya aslında benimki de kontrol altindaydi ama yeni histereskopi oldum ve şuan hormon ilaci aliorm onun etkisiyle tekrar 4.90a çıkmış en son 1.90 diBen de var canim ama basindan beri hormonlarim hep normal seyirde hic ilac gerekli gorulmedi selenyum kullanmani oneririm prof. Yesim erbili takip edebilirsin
Benim de ilacsiz hep 2.5 2.6 dirÇok teşekkürler mutlaka takip ederim. Ya aslında benimki de kontrol altindaydi ama yeni histereskopi oldum ve şuan hormon ilaci aliorm onun etkisiyle tekrar 4.90a çıkmış en son 1.90 di
Benim antitpo anti troglobulin falan selenyum sayesinde 50 lere 30 lara dustu cilt kurulugum sac dokulmem falan azaldi ara vermistim simdi tekrar basladimÇok teşekkürler mutlaka takip ederim. Ya aslında benimki de kontrol altindaydi ama yeni histereskopi oldum ve şuan hormon ilaci aliorm onun etkisiyle tekrar 4.90a çıkmış en son 1.90 di
Selenyum olarak ne kullaniosun acaba ben ilaç dışında takviye almiorm ama gerekior ilk farkedildiginse tshim 63tu bu kadar düşürmem baya zaman aldi. Hamilelikte de yukseliyormus zaten.Benim antitpo anti troglobulin falan selenyum sayesinde 50 lere 30 lara dustu cilt kurulugum sac dokulmem falan azaldi ara vermistim simdi tekrar basladim
Solgarin selenyumunu kullandim kuzum faydasini gordum hasimatoda selenyum cok onemliSelenyum olarak ne kullaniosun acaba ben ilaç dışında takviye almiorm ama gerekior ilk farkedildiginse tshim 63tu bu kadar düşürmem baya zaman aldi. Hamilelikte de yukseliyormus zaten.
Stres bile etkiliyor tsh yi kuzum herseyden hemen etkilenebilen bi hormonSolgarin selenyumunu kullandim kuzum faydasini gordum hasimatoda selenyum cok onemli
bat kaç canım senin dur ya vardır inşallah umutsuzluğa düşme :)Nasılsınız mfk kuzuları bende bu ay olmadı sanırım hiç belirtim yok sizlerde var mı
Kaç gün var bat a test mi yapsanNasılsınız mfk kuzuları bende bu ay olmadı sanırım hiç belirtim yok sizlerde var mı
28 kasım canım hayırlısı inşallahbat kaç canım senin dur ya vardır inşallah umutsuzluğa düşme :)
Daha çok var 28 kasım canım erken de öğrenmek istemem zaten durmadan kan ver bana göre değilKaç gün var bat a test mi yapsan
Bendee de olmadıı kuzumm o karışım yok mu o karışım burda tüp bebek yolcuğunda önerilen ari sütü bal propolis kapsülü buldum karışım niyetine gelene kadar yola bununla devamNasılsınız mfk kuzuları bende bu ay olmadı sanırım hiç belirtim yok sizlerde var mı
Olsun canım yakın zamanda gelir karışım oraya da hayırlısı olsun inşallahBendee de olmadıı kuzumm o karışım yok mu o karışım burda tüp bebek yolcuğunda önerilen ari sütü bal propolis kapsülü buldum karışım niyetine gelene kadar yola bununla devam