Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi ve Gebeleri 💙

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şimdi sakince gidip test alıyorsun ve yapıyorsun 😅 yapmadan 2 saat önce su içmeyi kes tam net çıksın 😘 kasık ağrın belirtin var mı
Hyr kasık agrim yok sabah oldum snadim gittim baktim gelen giden yok
Ama sabredip beklemek istiyorum1 gun daha gecikse anlarim ki zaten sabretmem lazim smdi meryem suresini okucam :KK200: yarını da boyle cikarsam pazartesi kndi teshisimi.kndim koyarim direk kan vermeye giderim allahim nasip etsin insallah

Merhaba sevgili anne adayları:21:Son zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca.
Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh düşüklüğünü vs vs:KK73:Hatta bunların isimlerini bile doktor bey değiştirdi.Sırf bunlara takılı kalmayalım diye:KK68:Şöyle düşünün yeni evlenmişiniz ve yeni bebek düşünüyoruz.Ben bu sayede birazda olsa zihnimi boşalttım. Regl oluyorsanız eşinizde sperm varsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.Umutsuz olmak yok:KK37:Sabırla duayla inançla inşAllah mucizlerimize kavuşacağız.
Bu yolda birbirimize destek olmaya ne dersiniz:KK60:
Bazı verilen öneriler var, neler bunlar derseniz şöyle

✅Önerilen arı sütü bal karışımı eşler 2 tatlı kaşığı kullanacak (kendisinin oranlarını belirttiği yer var ordan )
✅Omega 3 kapsül
✅Folat tablet
✅D3/K2 vitamini hepsini eşlerle birlikte kullanıyoruz.
✅Regl bitince ilişki başlar.Daha sonra 3-2-3-2 gün ara ile ilişki önerilir.Polikistikover varsa 21.22.günler önemlidir.

☘️Günde en az 5000 adım
☘️Yeşillik tabağı ve Akdeniz diyeti şeklinde beslenme
☘️Gökkuşağı tabağı
☘️1,5-2litreye yakın su

💫Daima gülümse ve olmasa bile şükret üzülme
💫Regl döngüsü 35 gün ve altı olması düzensiz regl olanların uzmana gidip düzeni sağlanmalı ve sonrasında mfk uygulanmalı
💫Kilosu olan arkadaşlarımızın kilo vermesi
Eksik olan bilgiler varsa sizlerde tamamlayablirsiniz.

Unutmayın bizler ve eşlerimiz gayet sağlıklıyız bunu kendimize hep hatırlatalım ve olumsuz ne varsa unutalım yeniden başlayalım:KK49:

Mfk tablomuzuda beni etiket yaparak istenilen bilgilerle oluştarabiliriz. Bol bebikli gebeli topik olması umuduyla arkadaşlarım:emir_bebek::anneadayı:

Güzel Anne Adayımız:KK76:
Geçirilen
Süre :KK66:
Beklenen Adet Tarihi :KK54:
Kullanılan
Takviyeler:dondurma:
Sonuç:nazar:
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 1 yıl17 AralıkArı sütü kapsül-Omega3-D3/K2 -Folat
M MaviMabellee 11 Ay19 AralıkMfk Karışımı-Devit3
@OznurDS5 Ay27 KasımFolik asit- Folat
Orangeee Orangeee 10 Ay26 KasımMfk Karışımı-Devit3/Omega3
@kizinbiri917 Ay1 AralıkMfk karışımı-Omega3-Folik Asit-D3/K2 vit
@Ayisigi0024 Ay12 AralıkMfk Karışımı-Folik asit-Omega3-Dvit3
@Ruyaperisi1yıl11 AralıkProwomen-Devit3 -Omega3
@Ftxxx1,5 yıl5 AralıkMfk Karışımı-Devit3-B12
U umutlu_ 7 Ay17 AralıkMfk Karışımı-Folikasit-Devit3-Hayıt tohumu
U Uzum_bugusu 4 ay1AralıkFolik Asit-Devit3- Omega3
@prof201 Yıl21 AralıkMfk karışımı-Devit3-Folik Asit-Omega3
Matmazel - Matmazel - 7 ay15 AralıkMfk Karışımı-Omega3-D3/K2 -Folat
@Mihra958 Ay18 AralıkMfk Karışımı-Omega3-D3/K2-FolikAsit
@birogretmenn7 Ay23 KasımMfk Karışımı-Omega3-D3/K2 -Folat
@Taze fasulye10 Ay22 AralıkMfk karışımı-Devit3-Multi vit
L Limonlu Su 2.5Yıl26 AralıkBal Karışımı-FolikAsit -Devit3
@Hanimelicicegim6 Yıl21 AralıkMfk Karışımı-Folat-Omega3
@bkoy4 Ay16 AralıkMfk Karışımı-Folik Asit
@Lna161 Yıl13 Aralıkİnofolic combi-Omega3 D3-E vit
@Ceviz hanim1 Yıl14 AralıkQenzim-Omg3
Coraspirin-Folikasit D3
Güzel tiniminimm😍😍 bende deniyim bu yöntemi bu ay. Düzensizliğim var ama bu ay uzun bir aradan sonra ilk defa kendi kendiNe 33. Günde regl oldum. Buda beni motive etti şuan☺️ Bu ayda kendim denicem 🤗
Birde bu takviyelerim hepsini alıcaktım zaten. Bugün adetim 4. Günü. Sanırım bat 29 aralık diyim tahminen. Ama ovü testide kullanıcam ☺️ 2 yıldırda deniyoruz 😬

Hyr kasık agrim yok sabah oldum snadim gittim baktim gelen giden yok
Ama sabredip beklemek istiyorum1 gun daha gecikse anlarim ki zaten sabretmem lazim smdi meryem suresini okucam :KK200: yarını da boyle cikarsam pazartesi kndi teshisimi.kndim koyarim direk kan vermeye giderim allahim nasip etsin insallah
Canım meryem suresini nerden okuyorsun

Screenshot_2021-11-26-14-44-39-754_com.instagram.android.jpg
insallah hasta olmam 🙏

Olursam pazartesi günü doktora gidecem rahim filmi çekilecem tekrardan rahim kalınlığindan polipten suphelenmisti .
Sonrasında
-Mfk karışımı tüketecem
- dvit folik asit
- sabahlara erken kalkacam günlük egzersiz + yürüyüş

Yok 16.si yumurtalam gördüm bugün adet günüm ama geç yumurtlama da gec adet olunuyormus felaket sırt ağrım var sag böbrek tarafi
3 4 gün regl gelmezse test kesin cikar var yok rabbim bu sevinci yasatsin ins.. sana ve burda ki herkese 🤲

3 4 gün regl gelmezse test kesin cikar var yok rabbim bu sevinci yasatsin ins.. sana ve burda ki herkese 🤲
Amin inşallah asko Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🤲 gecikme devam ederse pazartesi kan verecem

Kizlarr benim adet 1 gun gecikdi hayla gelen giden yok test yapmamak icin zor duruyorumm 😁😁
Canıım ben test yaptım bu sabah pozitif 🤭🥰 Rabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu 😭
Pazartesi dr mu arayıp randevu alıcam.
Bu ay ki enteresanlıklar boş değilmiş demek..
Hadi sende yap muhakkak varsa çıkar 🤗
Bilikte yapcaz dedik dün oyunbozanlık yok 🤣🤭

Eklentiler

• 20211127_130032.jpg
    20211127_130032.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 85
" Allahım sen anne olmak isteyen herkese en tez zamanda bebek nasip eyle evlatla sınama vermeyerekte sınama verdikten sonrada sınama. Vatana millete ailesine çevresine hayırlı evlat nasip et sen bizleri bu dünyada ve ahirette evlattan yana utandırma " Aminn Aminn Aminn 🤲

Canıım ben test yaptım bu sabah pozitif 🤭🥰 Rabbim tez vakitte nasip etsin sizlerede bu ay hepinizden oluk oluk haberler gelsin inşAllah. Yarın benim doğum günüm en güzel hediye oldu 😭
Oo maşallah çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Hemen belirtilerini yaptıklarını şöyle bize 😍🤩

" Allahım sen anne olmak isteyen herkese en tez zamanda bebek nasip eyle evlatla sınama vermeyerekte sınama verdikten sonrada sınama. Vatana millete ailesine çevresine hayırlı evlat nasip et sen bizleri bu dünyada ve ahirette evlattan yana utandırma " Aminn Aminn Aminn 🤲
Amin amin amin 🤲

Hayırlı olsun bu yöntemimi uyguladınız😍

Kızlar sizlere birşey sorucam. Birkaç gündür aklımda karar veremedim birtürlü dvit3, omega3, folikasit kullanıcam bu ay.
Bunları ayrı ayrı kullanmak dahamı yok. Yoksa şu ocean mummy varya içerisinde birçok vitaminler var. Ondanmı alsam ayrı ayrımı alsam karar veremedim

Ya harikaaa😍 tebeik ederim kuzum Rabbim saglikla ilerletsin kucagina almayi nasip etsin😍🥰🤲

Ayyy gozunn aydinnn cok mutluu oldumm bu cok guzel bir haberr kan ver bkalim cikacakmii bilmiyorum ya bugunde gecmesini beklicem gbi ben
:KK200::emir_bebek::halay::halay:saglikla gelsin insallahhh

Kızlar sizlere birşey sorucam. Birkaç gündür aklımda karar veremedim birtürlü dvit3, omega3, folikasit kullanıcam bu ay.
Bunları ayrı ayrı kullanmak dahamı yok. Yoksa şu ocean mummy varya içerisinde birçok vitaminler var. Ondanmı alsam ayrı ayrımı alsam karar veremedim
Canım ben ayrı ayrı kullanıyorum tabi karar senin :)

Blirtilerin nelerdi mfk mi denedin canmm sen

X