- 22 Kasım 2021
- 53
- 115
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
yaşadım tabii pco olunca yaşanıyor zaten ama fazla da sarkmaz yani. Hiçbir şey yokmuşçasına biraz daha bekleyeyim diyorumDaha once böyle gecikme yaşadınizmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşadım tabii pco olunca yaşanıyor zaten ama fazla da sarkmaz yani. Hiçbir şey yokmuşçasına biraz daha bekleyeyim diyorumDaha once böyle gecikme yaşadınizmi ?
Tamam canim bekle bakalımyaşadım tabii pco olunca yaşanıyor zaten ama fazla da sarkmaz yani. Hiçbir şey yokmuşçasına biraz daha bekleyeyim diyorum
Çıkar canım varsa 4 5 gun baya bi gecikmiş. Ne zaman yumurtladigini biliyomusun cnm35 gün normalde düzeni ama kafam da karıştı biraz testte çıkar mı ki 4-5 gün gecikmeyle diye, bilemedim yani
Yarın yapıcam canım benim kasık ağrılarım başladı olucam galiba baya ağrıyo bugünden beri ama yinede içim rahat etsin. Sende yapıyo musun yarın test hadi beraber yapalımU Uzum_bugusu Yap bakalım canim belki çıkarrr ❤
Yaa bilmiyorum tamam yarın yapalim beraber bir testt gelmezse insalalh gelmezzzYarın yapıcam canım benim kasık ağrılarım başladı olucam galiba baya ağrıyo bugünden beri ama yinede içim rahat etsin. Sende yapıyo musun yarın test hadi beraber yapalım
Test mi sipariş verdin ins.. gelirYaa bilmiyorum tamam yarın yapalim beraber bir testt gelmezse insalalh gelmezzz
Yok bebegim adet gelmez insllah siparis verdiklerim.bu ay bitti adet oncesi yaptim nolcak bizim bu halimiz anlastik canm yarin allah büyük ..Test mi sipariş verdin ins.. gelir
Varsa çıkar canım zaten, süphelerin olursa kan verirsin. Yoksada denemeye devam Allah'ın izniyle..
4 gün gecikmeye idrarda çıkar geç döllenme olmadıysayaşadım tabii pco olunca yaşanıyor zaten ama fazla da sarkmaz yani. Hiçbir şey yokmuşçasına biraz daha bekleyeyim diyorum
Tamam canım benim bu topik hepimize Uğur getirsin inşallah ben inanıyorum bu ay olucak bende mfk gebesi olucambusrayln canımmm bizler burdayızz
Iyi gecelerrİyi geceler mfk melekleri
Teşekkürler bebeğimekledim kuzumm
Hoşgeldin canım zaten listeye eklemiştim seni Bol bebekli anneli bir topik olsun inşallahSelamm kızlar taşınmışız buraya inşallah hepimiz gebelik haberiyle doldururuz tabloyu ben değerlendirmelere yeni başladım ve stres falan yok fazla ovulasyon takibi falan siyiracaktim kafayı bir iki aydır bırakmıştım bu kez denk gelir mi korkusu oluyordu yılma noktasindaydim tam bu yöntemle hamile kalanları duydukça iyi geldi inşallah bizler de başkalarına umut oluruz
Sen bana bilgilerini at canım ekleyim Ben inanıyorum ki bu toprak bize uğur getirecekTamam canım benim bu topik hepimize Uğur getirsin inşallah ben inanıyorum bu ay olucak bende mfk gebesi olucam
Kızçemm İyi geceleri sizeİyi geceler mfk melekleri
Oyyy geboşum şeker kızımm çok teşekkür ederiimm yolunuz yolumuzdur Rabbim en hayırlısını versinTopiğin hayırlı olsun kuzum şans getirsin bebek getirsin
Ay bendr niye bu kız testlerin gelmesini istemiyo diyorum yanlış anlamışımYok bebegim adet gelmez insllah siparis verdiklerim.bu ay bitti adet oncesi yaptim nolcak bizim bu halimiz anlastik canm yarin allah büyük ..