- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Günaydıııınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızçemm İyi geceleri size
topik bana emanet Sabaha nöbeti devrederim
Kızz sen hala test yapmadın mıKızçemm İyi geceleri size
topik bana emanet Sabaha nöbeti devrederim
Çok güzel gelişmiş gerçekten Mfk karışımını nasıl kullandınız ?Kızlar herkese merhaba :) Normalde ben klomen kullanırken kontrole gittiğimde 11 çıkardı yumurtanın ebatı iki yumurtam olurdu bu ay hem mfk karışım ve takviyelerini hemde femara kullandım dün doktora gittim ilk kontrolümde 19 olmuş yumurtam :) bi tane gelişmiş diğeri daha düşük oluşmamış dedi doktor pazar günü 2 tane çatlatma iğnesi olacam inşallah bu ay olur hepimiz hamile oluruz :) Minik ayaklar eller görmek istiyorum artık :)
Adetin geçmişmiydi ?Ben dayanamadım test yaptım negatif
Yok 16.si yumurtalam gördüm bugün adet günüm ama geç yumurtlama da gec adet olunuyormus felaket sırt ağrım var sag böbrek tarafiAdetin geçmişmiydi ?
Bende dün aman bı yandan ovalasyonla takip yapayım die test yaptım.bugun yapmicam gerildiğimi farkettim.bosvr hiç takibe kalkışma en doğrusu kafadan çıkartmak.Benimde yumurta dönemine girdim gakiba kasıklarım ağrıyor ve kremsi akıntılar başladı ovulasyon takibi yok
Yok kuzum cubuklarimin hepsinu attim cope bir daha almayacağim fiziksel belirtilerden anladım uzun bir süre takip etmemBende dün aman bı yandan ovalasyonla takip yapayım die test yaptım.bugun yapmicam gerildiğimi farkettim.bosvr hiç takibe kalkışma en doğrusu kafadan çıkartmak.
Ya düzenli adet gören biri zaten vücut belirtilenden yumurtlamayı anlayabilir.bu testler pcoslular için çok iyi die düşünüyorum uzun süre adet göremeyenler oluyo bu yöntemle yumurtlamayı yakalayabilir.arkadasim duzneli ilişki ile takibe ne gerek var yakalarsin zaten yumurtalmayi demişti.zaten kendisi çok doğurgan maşallah ceket atınca gebe kalıyor demek ki hiç boş gecirmiyolar gunleriYok kuzum cubuklarimin hepsinu attim cope bir daha almayacağim fiziksel belirtilerden anladım uzun bir süre takip etmem
Bu doktorun ovulasyon testi anlattığı videosu var ve çok övmüştü. En basit doktor bile bilecekse bu doktor yolda öğreniyorEki Görüntüle 2959905 mfk doktoru paylaşmış
Evet canım mfk karışımını kullandımÇok güzel gelişmiş gerçekten Mfk karışımını nasıl kullandınız ?
Canım 2 buçuk yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz 1 yaz yağmurum var mfk yönteminde de 2. Ayım bir sonraki bat 24 AralıkSen bana bilgilerini at canım ekleyim Ben inanıyorum ki bu toprak bize uğur getirecek
Bu doktorun ovulasyon testi anlattığı videosu var ve çok övmüştü. En basit doktor bile bilecekse bu doktor yolda öğreniyor
Çok sevindim canım benim bence bu ay sende mfk gebesi olacaksınKızlar herkese merhaba :) Normalde ben klomen kullanırken kontrole gittiğimde 11 çıkardı yumurtanın ebatı iki yumurtam olurdu bu ay hem mfk karışım ve takviyelerini hemde femara kullandım dün doktora gittim ilk kontrolümde 19 olmuş yumurtam :) bi tane gelişmiş diğeri daha düşük oluşmamış dedi doktor pazar günü 2 tane çatlatma iğnesi olacam inşallah bu ay olur hepimiz hamile oluruz :) Minik ayaklar eller görmek istiyorum artık :)
İnşallah hepimiz olalım canım yaa hep dualarımdasınız :)Çok sevindim canım benim bence bu ay sende mfk gebesi olacaksın
Bi yapıp gelsen mi kiKizlarr benim adet 1 gun gecikdi hayla gelen giden yok test yapmamak icin zor duruyorumm