• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFK ÜRÜNLERİ ADET GECİKMESİ YAPAR MI?

Evet var ama regl olacak gibi hissediyorum pazar sabahı yaparım bir gün daha bekleyeyim bakalım, İnşallah lütfen sen de yaz ben de yazacağım ☺️

Evet var ama regl olacak gibi hissediyorum pazar sabahı yaparım bir gün daha bekleyeyim bakalım, İnşallah lütfen sen de yaz ben de yazacağım ☺️
Ben de adet olacakmis gibi sancım ve belirtim var. Yarın sabah yine yapacağım haberlesiriz 😘

Of ya kimyasal mi oldu bilemedim siliklesti.

Eklentiler

• IMG_20220716_061650.jpg
    IMG_20220716_061650.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 281
Ya inşallah faydasını göreceksiniz 🌸
Ben de bee fodega ve panecea kullanıyorum ve 3.ayim bitecek bakalım bu ay ne olacak. Bugün regl olmam gerekiyordu gelen giden yok ama karnım ve belim çok ağrıyor regl olacağım gibi
Adet oldunuz mu? Güzel haber verin bize🙏🏻 Benim de 3. Ay ve ben woman ve Man plus da aldım 1 ay ara verip mi başlasam yoksa hemen mi karar veremedim

Adet oldunuz mu? Güzel haber verin bize🙏🏻 Benim de 3. Ay ve ben woman ve Man plus da aldım 1 ay ara verip mi başlasam yoksa hemen mi karar veremedim
Hemen başlayın vakit kaybetmeden bence inşallah güzel haberlerle geleceğiz 🙏

Benim testim negatif ama hala regl olmadım fakat gecikme vitaminlerdendir geçen ay gibi.(geçen ay 20 gün gecikme yaşamistim)Ben de 15 gün kadar ara vermeyi düşünüyorum sonra karışımı ve yeni çıkmış rezerv paketine başlayacağım. Siz de böyle yapabilirsiniz ya da hemen başlayın isterseniz. Hepimize şifa olsun 🌸

Benim testim negatif ama hala regl olmadım fakat gecikme vitaminlerdendir geçen ay gibi.(geçen ay 20 gün gecikme yaşamistim)Ben de 15 gün kadar ara vermeyi düşünüyorum sonra karışımı ve yeni çıkmış rezerv paketine başlayacağım. Siz de böyle yapabilirsiniz ya da hemen başlayın isterseniz. Hepimize şifa olsun 🌸
Ben de aldım rezervden athena yı diyorsunuz değil mi? Ona hemen başladım içeriği şahane şifa olsun 🙏🏻

Back