- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
- Konu Sahibi BinevsJade
Erken gebelik testi yapıp baksana canım inşallah olmuştur olmazsa da eşin kullansin mutlaka. İnşallah güzel haber bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi yapıp baksana canım inşallah olmuştur olmazsa da eşin kullansin mutlaka. İnşallah güzel haber bekliyorum
Ben de adet olacakmis gibi sancım ve belirtim var. Yarın sabah yine yapacağım haberlesirizEvet var ama regl olacak gibi hissediyorum pazar sabahı yaparım bir gün daha bekleyeyim bakalım, İnşallah lütfen sen de yaz ben de yazacağım
Her ikisini ne zaman yaptın canımOf ya kimyasal mi oldu bilemedim siliklesti.
Of ya kimyasal mi oldu bilemedim siliklesti.
Koyu olan dün açık olan bugün canım. Normalde dün yada bugün adet olmam gerekiyorduHer ikisini ne zaman yaptın canım
Bu sabah yapacağım canım çok sıvı tükettim bugün gerçi 3 günüm geçti ama çıkmayabilir varsa daBinevsJade ne yaptın canım test yaptın mı sen
Yok bilmiyorum korkuyorum bekliycem biraz Pzt giderim daha önce de yaşadım çünkü insan yıkılıyorYa kötü düşünme kan vermedin mi?
En iyisi kan vermek canım yada 1-2 gün bekle kuzuKoyu olan dün açık olan bugün canım. Normalde dün yada bugün adet olmam gerekiyordu
Bence de ya böyle olmuyor pazartesi vercem belim çok ağrıyor düşünmeden dinleneyim bugünEn iyisi kan vermek canım yada 1-2 gün bekle kuzu
Dinlen canım çok düşünmemeye çalış film izle kitap oku kafanı dağıt inşallah kanda çıkacaktırBence de ya böyle olmuyor pazartesi vercem belim çok ağrıyor düşünmeden dinleneyim bugün
Adet oldunuz mu? Güzel haber verin bize Benim de 3. Ay ve ben woman ve Man plus da aldım 1 ay ara verip mi başlasam yoksa hemen mi karar veremedimYa inşallah faydasını göreceksiniz
Ben de bee fodega ve panecea kullanıyorum ve 3.ayim bitecek bakalım bu ay ne olacak. Bugün regl olmam gerekiyordu gelen giden yok ama karnım ve belim çok ağrıyor regl olacağım gibi
Hemen başlayın vakit kaybetmeden bence inşallah güzel haberlerle geleceğizAdet oldunuz mu? Güzel haber verin bize Benim de 3. Ay ve ben woman ve Man plus da aldım 1 ay ara verip mi başlasam yoksa hemen mi karar veremedim
Benim testim negatif ama hala regl olmadım fakat gecikme vitaminlerdendir geçen ay gibi.(geçen ay 20 gün gecikme yaşamistim)Ben de 15 gün kadar ara vermeyi düşünüyorum sonra karışımı ve yeni çıkmış rezerv paketine başlayacağım. Siz de böyle yapabilirsiniz ya da hemen başlayın isterseniz. Hepimize şifa olsunAdet oldunuz mu? Güzel haber verin bize Benim de 3. Ay ve ben woman ve Man plus da aldım 1 ay ara verip mi başlasam yoksa hemen mi karar veremedim
Amiiiiin hepimiz içinHemen başlayın vakit kaybetmeden bence inşallah güzel haberlerle geleceğiz
Ben de aldım rezervden athena yı diyorsunuz değil mi? Ona hemen başladım içeriği şahane şifa olsunBenim testim negatif ama hala regl olmadım fakat gecikme vitaminlerdendir geçen ay gibi.(geçen ay 20 gün gecikme yaşamistim)Ben de 15 gün kadar ara vermeyi düşünüyorum sonra karışımı ve yeni çıkmış rezerv paketine başlayacağım. Siz de böyle yapabilirsiniz ya da hemen başlayın isterseniz. Hepimize şifa olsun
Evet şifa olsun bize inşallahBen de aldım rezervden athena yı diyorsunuz değil mi? Ona hemen başladım içeriği şahane şifa olsun