- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi BinevsJade
1 hafta 10 güne kadar gecikme oluyor bende de öyle olmustu ilk 2 ayBen 1.5 aydır kullanıyorum 2 gün gecikti testler negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta 10 güne kadar gecikme oluyor bende de öyle olmustu ilk 2 ayBen 1.5 aydır kullanıyorum 2 gün gecikti testler negatif
İnşallah beraber kalırız güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. Evet gecikmeler var bu üçüncü ayım bakalım Allah nasil eder inşallahBen de 3 ay kullandım ilk 2 ay gecikme yasadım 36. Günlerde oldum. 3. Ay erken oldum 28. Günde. Maalesef hamile kalamadım inşallah sizler kalırsınız hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Ayy inşallah tutar güzel haberini alırızBen de temmuzda transfer olacağım ama bu ay da yine şansım var inşallah tutar da gerek kalmaz tüpe
İnşallah canım hep beraber alalım güzel haberleri inşallahAyy inşallah tutar güzel haberini alırız
Benim adetim gecikti belirtim pek olmadı ama adet bitimi lekelenme uzun sürdü. Belirti aramayın hiç insan etkileniyorMerhaba adet öncesi neler yaşadınız acaba bn kullandigimdan beri hep belirtinicindwyim adetim pazar testler negatif şuan
Açıkçası o ay benim hiç beklentimin olmamasına rağmen çok fazla belirti yaşadım, bacaklarım ve belim 20 gün boyunca ağrıdı göğüslerimde hassasiyet yoktu ama çok dolgundular, hatta gecikmenin 1.haftasinda iki sabah şiddetli bulantı ile uyanmıştım sabah 5 gibi artık emindim gebe olduguma çünkü ilk kez yaşamıştım bunu onun dışındaki hepsi regl belirtisiydi.Merhaba adet öncesi neler yaşadınız acaba bn kullandigimdan beri hep belirtinicindwyim adetim pazar testler negatif şuan
Adetini geçsin birkaç gün sonra test yap derim sonra kimyasal olmasın psikolojik olarak etkileniyor insan. Bize de haber ver lütfen. Bu arada ne kadar zamandır neler kullanıyorsun?Açıkçası o ay benim hiç beklentimin olmamasına rağmen çok fazla belirti yaşadım, bacaklarım ve belim 20 gün boyunca ağrıdı göğüslerimde hassasiyet yoktu ama çok dolgundular, hatta gecikmenin 1.haftasinda iki sabah şiddetli bulantı ile uyanmıştım sabah 5 gibi artık emindim gebe olduguma çünkü ilk kez yaşamıştım bunu onun dışındaki hepsi regl belirtisiydi.
İnşallah bu kez sağlıklı bir gebelik elde edersin bütün kalbimle diliyorum senin için bize de haber ver merak ederim benBen daha önce iki gebelik geçirdim biri kürtajla sonuclanan veikisi dede en başta bildim. Buda çok farklı adet snrasi 16-17gun sürekli adet sancısı vardi yumurtanın catladgni düşünüyorum bunu yaşıyorsun belirti aramiyosun osanci gerçek ve snra iki gün halsizlik uygu inanılmaz bacak ağrıları çektim hayatımda ilk kez o kadr kotuydum ve şuan adete ki gün kadr kaldı üç dört gündür kaşık batmasindn hep yatıyorum asla gezemiyorum artiyo adet ağrısıyla sürekli bu halde olunca insan şüphe duyuyr gebelik değilse kira felan diyorum artık hayrlisi olsun tabi yanitlariniz için sağolun bekliyor grucez allahm hepimzi guldrsun
Ya inşallah Allahım hepimize mucizelerimizi versin çıkmadıkca çok geriliyorum değilsem biseyim mi var bu kadr şey yaşamam normal değil haber ederim adet olursamda yazarımİnşallah bu kez sağlıklı bir gebelik elde edersin bütün kalbimle diliyorum senin için bize de haber ver merak ederim ben
Aslında bu söylediğine benim için de inanmak kolay olmadı fakat daha sonra yediğimiz içtiğimiz doğal olmayan şeyleri tüketmemiz yıllar önce gibi değil, artık hamile kalmak kolay değil yaşla beraber bir çok etken var ve maalesef yapılan bir çok şey bilinçli şekilde hormonlu. Ayrıca insanların hikayesini bilmiyorsun nelerden geçmiş neler denemiş diye hangi doktor tarafından çocuğun olmaz deyip annelik duygusundan mahrum bırakılmış acımasızca. Bu arada yıllarıdır dahiliye tarafından verilen dvit çöp yani anneme de ağrıları için almıştım kadın rahat uyuyor ya bundan güzel bir şey olamaz benim için.Ne olduğu belirsiz şeyleri nasıl kullanıyorsunuz?
Her şey olabilir, hormonlariniz bozulabilir. Tıbba güvenelim ama pek çok doktorun benzer önerisi olan durumlarda güvenelim. Bir doktorun ticaret yapmasi yasak. Yazık ediyorsunuz sağlığınıza.
D vit iyi degil ben de biliyorum. Kurumun karşıladığı bir tek o var diye reçete ediliyor. Daha iyi markalar var ama ücretli.Aslında bu söylediğine benim için de inanmak kolay olmadı fakat daha sonra yediğimiz içtiğimiz doğal olmayan şeyleri tüketmemiz yıllar önce gibi değil, artık hamile kalmak kolay değil yaşla beraber bir çok etken var ve maalesef yapılan bir çok şey bilinçli şekilde hormonlu. Ayrıca insanların hikayesini bilmiyorsun nelerden geçmiş neler denemiş diye hangi doktor tarafından çocuğun olmaz deyip annelik duygusundan mahrum bırakılmış acımasızca. Bu arada yıllarıdır dahiliye tarafından verilen dvit çöp yani anneme de ağrıları için almıştım kadın rahat uyuyor ya bundan güzel bir şey olamaz benim için.
Az önce belirttim ama tekrar yazayım sizin için.D vit iyi degil ben de biliyorum. Kurumun karşıladığı bir tek o var diye reçete ediliyor. Daha iyi markalar var ama ücretli.
Yediklerimiz hormonlu doğal degil diyorsunuz da mfk ilaçlarina nasıl guveniyorsunuz? Hiç gecikmeyen adeti geciktirdigine gore ne var içinde? Basit otlar mı yalnizca?
Mfk ürünleriyle aşıları mı kıyasladınız halis mi görüyorum?Eminim ki mfk ürünlerini eleştirenler covid asilarinun içeriğini etkilerini bilmeden 5 'er 5'er olmuştur. Bilimden yana oldum her zaman fakat bilimin kötüye kullanılmasını, insanların denek edilmesini savunmadim. Hamile kalabilmek için her yolu deneyecek insanlar var o duyguyu anlamak zor, aksine olumlu sonuçlar da çok fazla. 3 yıl sonra siz de ürünleri sormak araştırmak zorunda kalmazsınız umarım zira güvendiğimiz bilim sonucu yapılan tüp denemeleri olumsuz olunca.. pamuk musun nesin
Benim düzenliydi öncesinde de ama şöyle mesela 25 günde diğer ay 24 diğer ay 26 günde 1-2 gün sapmalar oluyordu şimdi süre biraz daha uzadı 27. Ya da 28. Gün oluyor ve çikolata kistimden dolayı sol yumurtalığım çalışmıyordu aylardır bu ay hissettim işk defa çatlamayı soldaMerhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)