• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFK ÜRÜNLERİ ADET GECİKMESİ YAPAR MI?

3 ayim bitti değerlerim dengelendi çok şükür (en son sayfada değerlerimi yazdım) gebelik yok muayene oldum ve zeytin kadar 1 tane polip var dedi doktor ve gebeliği engeller dedi. Sizlerin polip konusunda bir fikri var mi bir deneyimi?
Benim 2020 yılında polip vardı ve gerçekten de gebeliği engeller embriyonun nereye yerleşeceği belli olmaz alalım dedi doktor ve aldı basit bir yöntem aynı gün çıkıyorsunuz hastahaneden

3 ayim bitti değerlerim dengelendi çok şükür (en son sayfada değerlerimi yazdım) gebelik yok muayene oldum ve zeytin kadar 1 tane polip var dedi doktor ve gebeliği engeller dedi. Sizlerin polip konusunda bir fikri var mi bir deneyimi?
Peki Haziran'da ki gecikme ne kadar surdu

Ben Nisan sonu başladım ve o ay yumurtlamam geçmişti gecikme olmadı sonraki ay 20 gün bir sonraki a 5 gün geçilmişti. Şimdi 2 gün sonra reglim var ve artık kullanamıyorum bakalım gecikme olacak mi

Benim yumurta rezervim düşük, panecea, bee ve fodega kullanıyorum. Ben devam edeceğim 1 ay daha zaten 3 ay demişti doktor sonra kullanmaya devam etmem. Telegram grubu vardır ve aktifken birçok kadın gecikme yaşadığını söylemişti ama doktor normal ve yeni döngüye girecek demişti bu durumu yaşayan kadınların hisselerini öğrenmek istedim çünkü gebelik gibi düşünüyorum ama değil ve arada kalmak çok yıpratıyor 😔
Bi gelişme var mı?

Fsh 20den 8 e düştü, amh 0.26dan 0.29 oldu prolaktin sürekli yükseliyordu en son 90 olmuştu şimdi 20 lerde. Ben üç ay boyunca fodega panecea ve bee kullandım ve 1 aydır da bitmiş kullanmıyorum sadece reverv için athena kullanıyorum o da düzensiz alıyorum.

Evet polip için ameliyat dedi doktor ve zeytin tanesi kadar dedi ama olduğu yer bebek için riskli alınmasi gerekir dedi sanırım Ocak gibi olabilirim ertelemek zorundayım şimdilik.

Bu arada adetlerim düzeldi, gecikme vs olmuyor artık ama şikayetçi değildim değerlerim düzeldi çok şükür

Fsh 20den 8 e düştü, amh 0.26dan 0.29 oldu prolaktin sürekli yükseliyordu en son 90 olmuştu şimdi 20 lerde. Ben üç ay boyunca fodega panecea ve bee kullandım ve 1 aydır da bitmiş kullanmıyorum sadece reverv için athena kullanıyorum o da düzensiz alıyorum.

Evet polip için ameliyat dedi doktor ve zeytin tanesi kadar dedi ama olduğu yer bebek için riskli alınmasi gerekir dedi sanırım Ocak gibi olabilirim ertelemek zorundayım şimdilik.

Bu arada adetlerim düzeldi, gecikme vs olmuyor artık ama şikayetçi değildim değerlerim düzeldi çok şükür
Fsh çok iyi düşmüş.
Inş diğer değerlerinde düzelir, hayırlı haberlerini bekliyorum🤲

Çok teşekkürler 🥰
Senin de umarım ameliyata gerek kalmaz çok büyük müdür ameliyat gerekli midir bilmiyorum senin için ama sanırım alınması gerekiyor bir şekilde poliplerin hakkımızda hayırlısı olsun.
Ve inşallah hiçbir şeye gerek kalmaz güzel haberler veririz 🌸

Ya çok güzel olmuş ben de İsviçre'de yaşıyorum ürünleri aynı şekilde rica etmiştim sağ olsunlar getirdiler. Umarım faydaları olur hepimize de ☺️
Ayy canım isviçre nin bi ilçesi vardı switzeland mı neydi orası fotolarda çok güzel gözüküyor hayranım gerçekten de öyle mi gittin mi hiç 🥰🥰🥰

Çok teşekkürler 🥰
Senin de umarım ameliyata gerek kalmaz çok büyük müdür ameliyat gerekli midir bilmiyorum senin için ama sanırım alınması gerekiyor bir şekilde poliplerin hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben advictor kullandım en son 8 temmuzda oldum daha olmadım düşün normalde 2 Ağustos da olmam lazımdı tamamen bozuldu düzenim 😔😔😔😔

Çok teşekkürler 🥰
Amin canım benim🤲

Ben advictor kullandım en son 8 temmuzda oldum daha olmadım düşün normalde 2 Ağustos da olmam lazımdı tamamen bozuldu düzenim 😔😔😔😔
Çok gecikmiş gerçekten benim en geç reglim 20 gün olmuştu ve doktor ilaç vermişti regl olmam için ama birkaç gün daha beklemek istemistim ve o günlerde olmuştum.

Selamın aleyküm hanımlar 25 gündür mfk eş paketi kullanıyorum ve bir haftadır lekelenmelerim var ilk defa böyle oluyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Back