• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFK ÜRÜNLERİ ADET GECİKMESİ YAPAR MI?

Ya yanlış hatırlamıyorsam geçen ay yine seninle denk gelmişti reglimiz🙈
Test yapacak misin? Ben de birkaç gün sonra yapacağım ☺️

Ya yanlış hatırlamıyorsam geçen ay yine seninle denk gelmişti reglimiz🙈
Test yapacak misin? Ben de birkaç gün sonra yapacağım ☺️
Aaa evet aynen test aldım yarın öbür gün yaparım sadece göğüslerim ağrıyor sen de var mı bir sey

Ben adet olunca zaten ilaçlar a başlayacağım transfer için inşallah gerek kalmaz

Ya benim göğüs ağrım hiç yok sadece dolgunluk var ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor karnımda öyle regl olacakmış gibi hissediyorum. Ben ürünleri kullanıyorum 3 ayim bitecek artık kismetimiz de varsa olacaktır inşallah ☺️

Eklentiler

• IMG-20220715-WA0006.jpeg
    IMG-20220715-WA0006.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 99
Benim testim gibi heyecanlandım mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah 😃

Ayy hamilesin canım benim çok çok sevindim gözün aydın olsun ☺️😃😃
Ayy bilemiyorum şaşkın bir haldeyim transfer için gün bekliyordum mfk sayesinde oldu valla . Yarın koşa koşa kan vereyim belirgin ama demi? İnşallah rabbim hepimize verecek🙏

Eklentiler

• IMG_20220715_211522.jpg
    IMG_20220715_211522.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 210
Yaaa çok belirgin kesinlikle var canım içini ferah tut😃
Yarın kan ver ve bana da yaz lütfen 🌸
Bu arada neler kullandın ve ne belirtiler yaşadın?

Yaaa çok belirgin kesinlikle var canım içini ferah tut😃
Yarın kan ver ve bana da yaz lütfen 🌸
Bu arada neler kullandın ve ne belirtiler yaşadın?
Tabiki yazarım. Mfk dan panacea,bee,fodega kullandik eşimle birlikte bir de o Man karışım kullandı arada ben de kasikladim ondan. Ama takviyelerle birlikte yumurtlamam yoğun olduğunu hissettim farklı olarak bu ay. Belirtim yok zaten bugün adet günüm. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin

Tabiki yazarım. Mfk dan panacea,bee,fodega kullandik eşimle birlikte bir de o Man karışım kullandı arada ben de kasikladim ondan. Ama takviyelerle birlikte yumurtlamam yoğun olduğunu hissettim farklı olarak bu ay. Belirtim yok zaten bugün adet günüm. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin
Ay sen demiştin belki olmazsın adet de transfer olmaz diye 🙏🙏 ben de senin için dualar edeceğim

Ayy canım benim inan seni görmedim tanımıyorum ama o kadar hissederek Allah nasip etsin dedim ki Allah bana da nasip etsin ☺️
Ben de 3 ay panecea, fodega ve bee kullandım eşim kullanmadi ilk başta bakalım bu ay tutmazsa eşim de kullanmaya başlar çünkü 2 günüm geçti bakalım test yapmak için birkaç gün daha geçsin istiyorum 🙈 gerçi regl olacak gibiyim akıntım çok arttı belim ağrıyor ama kısmet 😃

Ayy canım benim inan seni görmedim tanımıyorum ama o kadar hissederek Allah nasip etsin dedim ki Allah bana da nasip etsin ☺️
Ben de 3 ay panecea, fodega ve bee kullandım eşim kullanmadi ilk başta bakalım bu ay tutmazsa eşim de kullanmaya başlar çünkü 2 günüm geçti bakalım test yapmak için birkaç gün daha geçsin istiyorum 🙈 gerçi regl olacak gibiyim akıntım çok arttı belim ağrıyor ama kısmet 😃
Erken gebelik testi yapıp baksana canım inşallah olmuştur olmazsa da eşin kullansin mutlaka. İnşallah güzel haber bekliyorum 🙏

Back