- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
- Konu Sahibi BinevsJade
Benim de adet günüm ama gelmedi geçen ay 4 gün gecikti bakalım bu ay ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de adet günüm ama gelmedi geçen ay 4 gün gecikti bakalım bu ay ne olacak
Aaa evet aynen test aldım yarın öbür gün yaparım sadece göğüslerim ağrıyor sen de var mı bir seyYa yanlış hatırlamıyorsam geçen ay yine seninle denk gelmişti reglimiz
Test yapacak misin? Ben de birkaç gün sonra yapacağım
Aaa evet aynen test aldım yarın öbür gün yaparım sadece göğüslerim ağrıyor sen de var mı bir sey
İnşallah adet olmazsın transefere de gerek kalmaz güzel haberler verirsinBen adet olunca zaten ilaçlar a başlayacağım transfer için inşallah gerek kalmaz
İnşallah adet olmazsın transefere de gerek kalmaz güzel haberler verirsin
Ayy bilemiyorum şaşkın bir haldeyim transfer için gün bekliyordum mfk sayesinde oldu valla . Yarın koşa koşa kan vereyim belirgin ama demi? İnşallah rabbim hepimize verecekAyy hamilesin canım benim çok çok sevindim gözün aydın olsun
Ayy bilemiyorum şaşkın bir haldeyim transfer için gün bekliyordum mfk sayesinde oldu valla . Yarın koşa koşa kan vereyim belirgin ama demi? İnşallah rabbim hepimize verecek
Tabiki yazarım. Mfk dan panacea,bee,fodega kullandik eşimle birlikte bir de o Man karışım kullandı arada ben de kasikladim ondan. Ama takviyelerle birlikte yumurtlamam yoğun olduğunu hissettim farklı olarak bu ay. Belirtim yok zaten bugün adet günüm. İnşallah rabbim hepimize nasip etsinYaaa çok belirgin kesinlikle var canım içini ferah tut
Yarın kan ver ve bana da yaz lütfen
Bu arada neler kullandın ve ne belirtiler yaşadın?
Ay sen demiştin belki olmazsın adet de transfer olmaz diye ben de senin için dualar edeceğimTabiki yazarım. Mfk dan panacea,bee,fodega kullandik eşimle birlikte bir de o Man karışım kullandı arada ben de kasikladim ondan. Ama takviyelerle birlikte yumurtlamam yoğun olduğunu hissettim farklı olarak bu ay. Belirtim yok zaten bugün adet günüm. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin
Tabiki yazarım. Mfk dan panacea,bee,fodega kullandik eşimle birlikte bir de o Man karışım kullandı arada ben de kasikladim ondan. Ama takviyelerle birlikte yumurtlamam yoğun olduğunu hissettim farklı olarak bu ay. Belirtim yok zaten bugün adet günüm. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin
Ay sen demiştin belki olmazsın adet de transfer olmaz diye ben de senin için dualar edeceğim
Erken gebelik testi yapıp baksana canım inşallah olmuştur olmazsa da eşin kullansin mutlaka. İnşallah güzel haber bekliyorumAyy canım benim inan seni görmedim tanımıyorum ama o kadar hissederek Allah nasip etsin dedim ki Allah bana da nasip etsin
Ben de 3 ay panecea, fodega ve bee kullandım eşim kullanmadi ilk başta bakalım bu ay tutmazsa eşim de kullanmaya başlar çünkü 2 günüm geçti bakalım test yapmak için birkaç gün daha geçsin istiyorum gerçi regl olacak gibiyim akıntım çok arttı belim ağrıyor ama kısmet