• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFK ÜRÜNLERİ ADET GECİKMESİ YAPAR MI?

Benim düzenliydi öncesinde de ama şöyle mesela 25 günde diğer ay 24 diğer ay 26 günde 1-2 gün sapmalar oluyordu şimdi süre biraz daha uzadı 27. Ya da 28. Gün oluyor ve çikolata kistimden dolayı sol yumurtalığım çalışmıyordu aylardır bu ay hissettim işk defa çatlamayı solda
Yaa inşallah faydasını göreceğiz ☺️ben iki taraftan da çatlamayi hissediyorum aslında ama gecikmem ilk defa olmuştu. Bu ay mfk üçüncü ayimdayim 10 gün sonra reglim var bakalım neler olacak 🙈
Sen hangi takviyeleri kullanıyorsun ve kaç aydır?

Ne olduğu belirsiz şeyleri nasıl kullanıyorsunuz?
Her şey olabilir, hormonlariniz bozulabilir. Tıbba güvenelim ama pek çok doktorun benzer önerisi olan durumlarda güvenelim. Bir doktorun ticaret yapmasi yasak. Yazık ediyorsunuz sağlığınıza.
doğru tabi komisyoncu doktorlara da güvenelim değil mi ? herkesin cebi dolsun böylelikle kimse gücenmesin.
ameliyatsız belki çözülebilecek durumlarda ameliyat yapıp sonradan insanların psikolojisiyle oynayan doktorlara da güvenelim..

doğru tabi komisyoncu doktorlara da güvenelim değil mi ? herkesin cebi dolsun böylelikle kimse gücenmesin.
ameliyatsız belki çözülebilecek durumlarda ameliyat yapıp sonradan insanların psikolojisiyle oynayan doktorlara da güvenelim..
Savunduğunuz doktor da hata yapabilecek potansiyele sahip bir insan, hepimiz gibi. Diğer doktorlara güvenmeyip ona bu kadar güvenmek de bağnazlık oluyor bu durumda.

Benimde 2.ayım 6 gün gecikme var geçen ayda gecikmişti son 3 4 aydır regl döngüm 25 günden 30 güne çıktı
Valla anne olmayı o kadar çok istiyorum ki taş kemir deseler kemircem yani Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba kızlar, ben 1.5 aydır mfk ürünlerini kullanıyorum ve ilk kez gecikme yaşadım adetlerim çok düzenlidir ve şimdi gecikmenin 7.gunundeyim üç kez test yaptım negatif. Ürünleri kullananlar var mi neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim. (Bu arada çok memnunum ürünlerden devam da ediyorum sadece benim gibi gecikme yaşayan var mi bu normal mi bilmek istiyorum)
Ben mfk ürünlerini kullandıktan sonra adet düzenim değişti. İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.. ilk kullandığım ay 10 gün gecikti hatta gebeyim sanmıştım. Kan testi bile yaptırdım ama negatif çıkmıştı. Sonraki ay 5 gün sonraki ay 3 gün geçti ben de kullanmayı bıraktım. Zaten 3 ay kullanılması gerekiyormuş. Ama ben tastamam kullanmadım sadece balı düzenli yemiştim. Şu an ise 27-28 günde bir olan adetim 30-31 günde geliyor anlamadım. Hani bu da bir düzensizlik sayılmaz ama adet döngüm uzadı. Gebelik de oluşmadı tabi nasip ☺️

Ama tabi ister istemez bende olumsuz bir düşünce oluştu.. ve bir çok kişide de regl düzensizliği olduğunu öğrendim. Gebe kalan da çok demekki her şey herkese aynı etkiyi göstermiyor

Yaa inşallah faydasını göreceğiz ☺️ben iki taraftan da çatlamayi hissediyorum aslında ama gecikmem ilk defa olmuştu. Bu ay mfk üçüncü ayimdayim 10 gün sonra reglim var bakalım neler olacak 🙈
Amiiiin Allah’ın izni ile🙏🏻 Ben panacea fodega bee minera advictor antox( sigara içmiyorum stres için aldım antox u) antox güçlü bir antioksidan. Şimdi athena ya başlayacağım onu yeni aldım. Eşim fodega panacea bee minera azosperm ve sedare kullanıyor o da 1 ay antox kullandı. Siz ne kullanıyorsunuz

Ben mfk ürünlerini kullandıktan sonra adet düzenim değişti. İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.. ilk kullandığım ay 10 gün gecikti hatta gebeyim sanmıştım. Kan testi bile yaptırdım ama negatif çıkmıştı. Sonraki ay 5 gün sonraki ay 3 gün geçti ben de kullanmayı bıraktım. Zaten 3 ay kullanılması gerekiyormuş. Ama ben tastamam kullanmadım sadece balı düzenli yemiştim. Şu an ise 27-28 günde bir olan adetim 30-31 günde geliyor anlamadım. Hani bu da bir düzensizlik sayılmaz ama adet döngüm uzadı. Gebelik de oluşmadı tabi nasip ☺️
Mfk karışımı kaç kavanoz kullandınız

Bir de tabi detoks sirke kullandık 1 şişe içinde devedikeni olduğu için aldım özellikle

Benimde 2.ayım 6 gün gecikme var geçen ayda gecikmişti son 3 4 aydır regl döngüm 25 günden 30 güne çıktı
Valla anne olmayı o kadar çok istiyorum ki taş kemir deseler kemircem yani Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Gecikmen ne durumda? İnşallah güzel haberler vardır ☺️

Ya evet düzen değişiyor ama uzamasi kötü olmamış diye düşünüyorum normali 28-30 gün arası sanırım. İnşallah kendiliğinden olursunuz inşallah ☺️
Benim de 3.ayim bitecek bakalım bekliyorum

Amiiiin Allah’ın izni ile🙏🏻 Ben panacea fodega bee minera advictor antox( sigara içmiyorum stres için aldım antox u) antox güçlü bir antioksidan. Şimdi athena ya başlayacağım onu yeni aldım. Eşim fodega panacea bee minera azosperm ve sedare kullanıyor o da 1 ay antox kullandı. Siz ne kullanıyorsunuz
Ya inşallah faydasını göreceksiniz 🌸
Ben de bee fodega ve panecea kullanıyorum ve 3.ayim bitecek bakalım bu ay ne olacak. Bugün regl olmam gerekiyordu gelen giden yok ama karnım ve belim çok ağrıyor regl olacağım gibi

Benim de adet günüm ama gelmedi geçen ay 4 gün gecikti bakalım bu ay ne olacak

Back