MFK İLE HAMİLE KALANLAR

Öncelikle hayırlı olsun neler yaptınız ve hangi günler ilişki oldu acaba ?
Canım MFK da yumurtlama testi yok ama ben yaptım ama şöyle eskiden olsa 20 tane test yapardım sadece 3 kere yaptım3 gün yani tek bir sefer patlamadan önceye denk geldi sonrasında da olmadı zaten ve ters rahim denedim canım

Bende bu ay 8.10-14.16-19. Günler ilişki olarak değerlendirebileceğim. Karışım, d vit., Omega3 aldım yürüyüşleri de yapıyoruz eşimle bakalım inş bize de nasip olurx

Bende bu ay 8.10-14.16-19. Günler ilişki olarak değerlendirebileceğim. Karışım, d vit., Omega3 aldım yürüyüşleri de yapıyoruz eşimle bakalım inş bize de nasip olurx
İnşallah canım benim hayırsıyla minişiniz bekletmesin sizi inşallah canım yüzünüzü güldürsün inşallaahhh

İnşallah canım benim hayırsıyla minişiniz bekletmesin sizi inşallah canım yüzünüzü güldürsün inşallaahhh
hayırlı olsun bebişiniz hayırlısıyla gelsin bende mfk deniyorum bu ay karışımı d vitamini kullanıyorum bir de yeşillik yiyorum bol bol mfk yöntemini denedim 21.günü de degerlendirme yapacağım pko var bende..herkesin hakkında hayırlısını diliyorum

Bu yöntemle hamile kalan kimler var ne zamandır deniyorsunuz bizi bilgilendirir misiniz

ben şimdi 8. gün birlikte oldum pko da var bi daha ne zaman olması gerekiyor anlamadın ya günleri yazabilir misiniz

doktorun paylaştığı

Eklentiler

• Screenshot_20211116-090330_Instagram.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 661
Allah razı canım benim inşallah sende güzel haberi alırsın bu ay inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum

Nedir bu yöntem

kızlar merhaba adetimin bugün 6. günü ve bittim. ilişkiye bugün girsem daha sonrasında 3-2-3-2 olarak devam edebilir miyim? birde benim yumutlamam adetimin 28-29 .günü yumurtlamam oluyo genelde mfk yöntemi işe yarar mı?

Mfk yöntemini deneyen arkadaslar nasıl gidiyor ??? Reglimin 4. Günü bugün 8. Günde mi ilk ilişkiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…