- 5 Mayıs 2020
- 1.785
- 748
Canım MFK da yumurtlama testi yok ama ben yaptım ama şöyle eskiden olsa 20 tane test yapardım sadece 3 kere yaptım3 gün yani tek bir sefer patlamadan önceye denk geldi sonrasında da olmadı zaten ve ters rahim denedim canımÖncelikle hayırlı olsun neler yaptınız ve hangi günler ilişki oldu acaba ?
Bende bu ay 8.10-14.16-19. Günler ilişki olarak değerlendirebileceğim. Karışım, d vit., Omega3 aldım yürüyüşleri de yapıyoruz eşimle bakalım inş bize de nasip olurxCanım MFK da yumurtlama testi yok ama ben yaptım ama şöyle eskiden olsa 20 tane test yapardım sadece 3 kere yaptım3 gün yani tek bir sefer patlamadan önceye denk geldi sonrasında da olmadı zaten ve ters rahim denedim canım
İnşallah canım benim hayırsıyla minişiniz bekletmesin sizi inşallah canım yüzünüzü güldürsün inşallaahhhBende bu ay 8.10-14.16-19. Günler ilişki olarak değerlendirebileceğim. Karışım, d vit., Omega3 aldım yürüyüşleri de yapıyoruz eşimle bakalım inş bize de nasip olurx
hayırlı olsun bebişiniz hayırlısıyla gelsinİnşallah canım benim hayırsıyla minişiniz bekletmesin sizi inşallah canım yüzünüzü güldürsün inşallaahhh
Ne zaman yapıyor canlı yayınlarıHoca canlı yayında alıç sirkesi dedi iki kaşık anlayan var mı
evet bende bu ay 8. gun olani başlamayı düşünüyorum pcos için 21. gün mutlaka degerlendirilmeliCanım adet bitince 8. Gün ilk ilişki olan var ya onu uyguladım canım ❤
doktorun paylaştığıArkadaşlar bende takip ediyorum doktoru bir gün denk geldim videosuna notlar aldım sizlerle de paylaşıyorum umarım yazımı okuyabilirsiniz hızlı not aldım dediği herşeyi yazdım bu ay deneyeceğim sonucuda yazarım
8.gün ilk iseben şimdi 8. gün birlikte oldum pko da var bi daha ne zaman olması gerekiyor anlamadın ya günleri yazabilir misiniz
Allah razı canım benim inşallah sende güzel haberi alırsın bu ay inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorumhayırlı olsun bebişiniz hayırlısıyla gelsinbende mfk deniyorum bu ay karışımı d vitamini kullanıyorum bir de yeşillik yiyorum bol bol mfk yöntemini denedim 21.günü de degerlendirme yapacağım pko var bende..herkesin hakkında hayırlısını diliyorum
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerini bekliyoruzzzzevet bende bu ay 8. gun olani başlamayı düşünüyorum pcos için 21. gün mutlaka degerlendirilmeli
evet bende bu ay 8. gun olani başlamayı düşünüyorum pcos için 21. gün mutlaka degerCanım adet bitince 8. Gün ilk ilişki olan var ya onu uyguladım canım ❤
Amin canım hayırlısı olsunAllah razı canım benim inşallah sende güzel haberi alırsın bu ay inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum❤
Nedir bu yöntemMerhaba arkadaşlar hepimize umut olması açısından açıyorum bu konuyu MFK yöntemi ile hamile kalanlar bizimle paylaşırsa hepimize umut olur, birbirimize destek olalım yardımcı olalım. Ben henüz başlamadım denemeye bu ay adet görürsem başlayacağım bende.
Hadi buyrun
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerini bekliyoruzevet bende bu ay 8. gun olani başlamayı düşünüyorum pcos için 21. gün mutlaka deger