- 5 Mayıs 2020
- 1.785
- 748
Evet canım ovulasyon testimde cuma dan hafiften koyulaşmaya başladı..hayırlı olsun canım aynı zamanda ovulasyon testi de mi yapmıştın. ne kadardır bekliyorsun
Mfk da doktor ovulasyon kullanmayın dedi de merak ettim. Bebek için ne kadardır uğraşıyorsunuzEvet canım ovulasyon testimde cuma dan hafiften koyulaşmaya başladı..test için mi bebek için mi canım
Bu bebek için 4 yıldır canım...benim elimde test vardı sadece 3 tanesini kullandım canım önceden olsa her ay 15-20 tane kullanıyordum aman kaçırmayayım diyeMfk da doktor ovulasyon kullanmayın dedi de merak ettim. Bebek için ne kadardır uğraşıyorsunuz
Canım mfk da 3 2 3 2 yöntemini nasi uyguladin.3 gün ara 4.gün ilişki mi yoksa 3.gün ilişki olarak mı.kimisi mesela adet bitti 7.gün 10.gün 12.gün ve 15.gün dio iliskiye.kimiside 7.gün oldu 3.gün ara 4.gün olacak dio kafam karıştı yazılanlardan.Bu bebek için 4 yıldır canım...benim elimde test vardı sadece 3 tanesini kullandım canım önceden olsa her ay 15-20 tane kullanıyordum aman kaçırmayayım diye
Bazen dışarıdan rahime uygulama yapılınca düzen şaşırıyor.gecen sene rahim filmi cektirince adet düzensizliği yaşadım ve yumurtlamam olmadı benim de.youtubeden bir gebe nin gunlugu die arama yap orada yumurtlama mesaj i gosteriyo bayan aynı zamanda kendisi ovalasyon testi satisida yapıyor.faydasini göreceksindir masajinÖncelikle herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim ben sizlerden fikir almak istiyorum 3 yıllık evliyim ilk iki yıl kendimiz istemedik son bir yıldır da 3 kere hamile kaldım bir dış gebelik iki düşük yaşadım sonra laparoskopi ve histeroskopi oldum t rahim düzeltildi başka sorun yok denildi ameliyattan sonra 4 ay geçti bir kere az adet oldum sonraki ay çok düzenli adet oldum sonra normal kontrol İçin doktora gittiğimde rahim duvarın ince denildi estrofem verildi ama faydası olmadı başka doktora gittim o da yumurtlamamışsın bu ay ondan rahim duvarın ince dedi ben şunu anlamıyorum bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım 3 kere hamile kaldım neden iki ay üst üste yumurtlamadım ki ben bu tarz bir şey yaşadınız mı artık çok üzülüyorum bana Yardımcı olacak birisi çıkarsa çok sevinirim
Öncelikle herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim ben sizlerden fikir almak istiyorum 3 yıllık evliyim ilk iki yıl kendimiz istemedik son bir yıldır da 3 kere hamile kaldım bir dış gebelik iki düşük yaşadım sonra laparoskopi ve histeroskopi oldum t rahim düzeltildi başka sorun yok denildi ameliyattan sonra 4 ay geçti bir kere az adet oldum sonraki ay çok düzenli adet oldum sonra normal kontrol İçin doktora gittiğimde rahim duvarın ince denildi estrofem verildi ama faydası olmadı başka doktora gittim o da yumurtlamamışsın bu ay ondan rahim duvarın ince dedi ben şunu anlamıyorum bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım 3 kere hamile kaldım neden iki ay üst üste yumurtlamadım ki ben bu tarz bir şey yaşadınız mı artık çok üzülüyorum bana Yardımcı olacak birisi çıkarsa çok sevinirim
Canım adet bitince 8. Gün ilk ilişki olan var ya onu uyguladım canım ❤Canım mfk da 3 2 3 2 yöntemini nasi uyguladin.3 gün ara 4.gün ilişki mi yoksa 3.gün ilişki olarak mı.kimisi mesela adet bitti 7.gün 10.gün 12.gün ve 15.gün dio iliskiye.kimiside 7.gün oldu 3.gün ara 4.gün olacak dio kafam karıştı yazılanlardan.
Canım video bu bu arada kayıpların için çok geçmiş olsun.
İnşallah ya gerçekten psikolojim çok Bozuldu takmayacağım diyorum sabah uyanıyorum aklımda inşallah düzelir de her şey yolunda giderBazen dışarıdan rahime uygulama yapılınca düzen şaşırıyor.gecen sene rahim filmi cektirince adet düzensizliği yaşadım ve yumurtlamam olmadı benim de.youtubeden bir gebe nin gunlugu die arama yap orada yumurtlama mesaj i gosteriyo bayan aynı zamanda kendisi ovalasyon testi satisida yapıyor.faydasini göreceksindir masajin
Çok teşekkür ederim izleyip uygulayacağım mutlaka
O zaman 3 4 3 4 olan yöntem sanırımCanım adet bitince 8. Gün ilk ilişki olan var ya onu uyguladım canım ❤
O zaman 3 4 3 4 olan yöntem sanırım
İnşallah canım ya. yumurtalmayi kaçırdım mi derdi olmaz hemde takip yaparak İnsan strese giriyo ve görev gibi oluyo daha da strese giriyorsunEvet canım o zaten muhakkak tuturuypsun herşeyi yapınca Allah ın izniyle❤
Evet gerçekten görev gibi oluyor ama düşünmeszen o kafadan çıkıyorsunİnşallah canım ya. yumurtalmayi kaçırdım mi derdi olmaz hemde takip yaparak İnsan strese giriyo ve görev gibi oluyo daha da strese giriyorsun
8. günü muhakkak ilişki istiyorum dedi mfk hocamız 3 4 3 4 yöntemi size uygun 8. gün oldunuz ya sonra 11. gün sonra 15. gün sonra 18. gün 21. gün seklinde gidin en geç 22. gün olsunKızlar selam benim bugün 8.günüm bundan sonraki ilişki günlerim nasıl olmalı biri bana günleri söyleyebilir mi? Birde pko var bende
Öncelikle hayırlı olsun neler yaptınız ve hangi günler ilişki oldu acaba ?Merhaba ben MFK denedim bu ay adetime 4 gün var 15:30 da tuvalete gidip sonra su içip 50 dk sonra yaptığım test sizce ilk dk çıktı hemen❤❤