MFK İLE HAMİLE KALANLAR

Ay evet umut oldunuz bu ay bende deneyecegim yarın bismillah diyip başlıyoruz Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah ne güzel evet doktor beni hikayesinde görmüştüm gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben de aynen hem bu yönteme hem doktora güveniyorum Rabbim inşallah bizlerede nasip eder

Ay evet umut oldunuz bu ay bende deneyecegim yarın bismillah diyip başlıyoruz Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
Amiiinnn inşallah, ve ben çok takan çok strese giren birisiydim. Fatih bey çok bilgili çok güvendim tanımıyorum ama konuşmaları dikkatimi çekti. Deneyin sizde yazın haberlerinizi bekliyorum

Ya maşallah sübhanallah kuzum gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler umarım bizlere de nasip olur kul çaba göstersin gerisi takdir ilahi peki pco muydunuz merak ettim

Merhaba ben araştırdım bu konuyu çok iyi anlayamadim rica etsem açıklar mısınız bende pcos var ve ilaçsız adet olmuyorum catlatma iğnesini uygulanacaktı ama korona oldum tedavim kaldı sonra bu mfk yöntemini duydum tamda anlayamadim benim iki gün önce adetim bitti biteli de afedersiniz kahverengi leke geliyor bu 8. Gün benim ne zaman oluyo birde adet bittikten sonra mı 21.gun birliktelik oluyor

Merhaba bu yöntem şöyle anlatayım adet yedi gün sürüyor ya adet bitiminde ilişki olacak 3-2-3-2 şeklinde devam edeceksiniz. Adet bitiminde ilişki 3 gün sonra tekrar ilişki 2 sonra tekrar. 8. Gün ilişki olursa eğer 3-4-3 gün ara ile yapılacak

Bende daha önce Dr gitmeden
Merhaba Rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah gönlünuzdekini tez zamanda nasip etsin. Ben daha önce bundan üç dört ay önce kendi aklmla klomen kullandım onda da olmadı.Cok şükür hiç bir sıkıntı sorun yoktu ama strese girmiştim niye olmuyo diye. Ondan önce dusuklerim oldu son bir aydır da dedim rahat ol bu yöntemi dene. Denedim çok şükür. Allah size de nasip etsin inşallah. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum

Amiinn inşallah.stres gerçekten olacağı varsa oldurmuyo.bende acayip takmış durumdaydım artik en son doktora gidicem dedim ve 1 sene de rahim filmi ofis işlemi eşime sperm testi ilaç tedavisi aşılama hepsini yaptırdım şükür hiç bişi çıkmadı ama o ilaç tedavileri aşılama da insanı bi hayli geriyor zoraki birlikteliğe sebep oluyo.

Hayırlısı olsun inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz :)

İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben ilk başta hocanın dediği yerin neresi olduğunu anlamamıştım başka yerden aldım çok fark var ki diğeri de ucuz değildi hocanın dediği yerden aldığımda gerçekten bal tadını alıyorsunuz ve üzerinde parça parça propolis sanırım onlardan var ve hocanın dediği yerde hocanın vermiş olduğu oranda karıştırıyor bakalım ben bi deneyeceğim onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…