Ay evet umut oldunuz bu ay bende deneyecegim yarın bismillah diyip başlıyoruz Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba, ben de ilk kez denedim MFK yöntemini. Önce Allah sonra MFK yöntemi. Mfk tamamen uyunca oluyor dediklerini yapınca. 7 yaşında bir evladım var üç senedir istiyoruz bu ay denedim. Adet olacağım gün idrar testi yaptım evde çift çizgi bir gun sonra kan testi yaptırdim sonuç 395 var yani. Mutlaka deneyin ve uyun dediklerine. Şimdiki doktorlar bile bu kadar ilgilenmiyor ama Mehmet Fatih Karsli hocanın var bir bildiği, bilgisine tezlerine inanıp güveniyorum. Deneyin boş çıkmazsınız. İlerleyen günlerde yine yazarım gebeliğin devami ile ilgili
Maşallah ne güzel evet doktor beni hikayesinde görmüştüm gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben de aynen hem bu yönteme hem doktora güveniyorum Rabbim inşallah bizlerede nasip ederMerhaba, ben de ilk kez denedim MFK yöntemini. Önce Allah sonra MFK yöntemi. Mfk tamamen uyunca oluyor dediklerini yapınca. 7 yaşında bir evladım var üç senedir istiyoruz bu ay denedim. Adet olacağım gün idrar testi yaptım evde çift çizgi bir gun sonra kan testi yaptırdim sonuç 395 var yani. Mutlaka deneyin ve uyun dediklerine. Şimdiki doktorlar bile bu kadar ilgilenmiyor ama Mehmet Fatih Karsli hocanın var bir bildiği, bilgisine tezlerine inanıp güveniyorum. Deneyin boş çıkmazsınız. İlerleyen günlerde yine yazarım gebeliğin devami ile ilgili
Benim de böyle adetime 16gun varMerhaba ben MFK denedim bu ay adetime 4 gün var 15:30 da tuvalete gidip sonra su içip 50 dk sonra yaptığım test sizce ilk dk çıktı hemen❤❤
Amiiinnn inşallah hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin RabbımMaşallah ne güzel evet doktor beni hikayesinde görmüştüm gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben de aynen hem bu yönteme hem doktora güveniyorum Rabbim inşallah bizlerede nasip eder
Amiiinnn inşallah, ve ben çok takan çok strese giren birisiydim. Fatih bey çok bilgili çok güvendim tanımıyorum ama konuşmaları dikkatimi çekti. Deneyin sizde yazın haberlerinizi bekliyorumAy evet umut oldunuz bu ay bende deneyecegim yarın bismillah diyip başlıyoruz Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
Aynen tinnnimmmmm inşallah birgün mucize bize de nasip olurİnşallah canım benim o günleri bizde görürüz baksana ne kadar güzel haberler geliyor linoşum
MerhabaBende 1 yıllık evliyim ve gebelik düşünüyorum. MFK karışımı nedir acaba hocamın st gördüm ama anlayamadım
Ya maşallah sübhanallah kuzum gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba, ben de ilk kez denedim MFK yöntemini. Önce Allah sonra MFK yöntemi. Mfk tamamen uyunca oluyor dediklerini yapınca. 7 yaşında bir evladım var üç senedir istiyoruz bu ay denedim. Adet olacağım gün idrar testi yaptım evde çift çizgi bir gun sonra kan testi yaptırdim sonuç 395 var yani. Mutlaka deneyin ve uyun dediklerine. Şimdiki doktorlar bile bu kadar ilgilenmiyor ama Mehmet Fatih Karsli hocanın var bir bildiği, bilgisine tezlerine inanıp güveniyorum. Deneyin boş çıkmazsınız. İlerleyen günlerde yine yazarım gebeliğin devami ile ilgili
Merhaba ben araştırdım bu konuyu çok iyi anlayamadim rica etsem açıklar mısınız bende pcos var ve ilaçsız adet olmuyorum catlatma iğnesini uygulanacaktı ama korona oldum tedavim kaldı sonra bu mfk yöntemini duydum tamda anlayamadim benim iki gün önce adetim bitti biteli de afedersiniz kahverengi leke geliyor bu 8. Gün benim ne zaman oluyo birde adet bittikten sonra mı 21.gun birliktelik oluyorMerhaba, ben de ilk kez denedim MFK yöntemini. Önce Allah sonra MFK yöntemi. Mfk tamamen uyunca oluyor dediklerini yapınca. 7 yaşında bir evladım var üç senedir istiyoruz bu ay denedim. Adet olacağım gün idrar testi yaptım evde çift çizgi bir gun sonra kan testi yaptırdim sonuç 395 var yani. Mutlaka deneyin ve uyun dediklerine. Şimdiki doktorlar bile bu kadar ilgilenmiyor ama Mehmet Fatih Karsli hocanın var bir bildiği, bilgisine tezlerine inanıp güveniyorum. Deneyin boş çıkmazsınız. İlerleyen günlerde yine yazarım gebeliğin devami ile ilgili
Adetine 16 gün varken henüz yumurtlama doneminde olursun canım bence. Testinin fotosunu atar mısın bakalımBenim de böyle adetime 16gun var
Merhaba bu yöntem şöyle anlatayım adet yedi gün sürüyor ya adet bitiminde ilişki olacak 3-2-3-2 şeklinde devam edeceksiniz. Adet bitiminde ilişki 3 gün sonra tekrar ilişki 2 sonra tekrar. 8. Gün ilişki olursa eğer 3-4-3 gün ara ile yapılacakMerhaba ben araştırdım bu konuyu çok iyi anlayamadim rica etsem açıklar mısınız bende pcos var ve ilaçsız adet olmuyorum catlatma iğnesini uygulanacaktı ama korona oldum tedavim kaldı sonra bu mfk yöntemini duydum tamda anlayamadim benim iki gün önce adetim bitti biteli de afedersiniz kahverengi leke geliyor bu 8. Gün benim ne zaman oluyo birde adet bittikten sonra mı 21.gun birliktelik oluyor
Merhaba ben araştırdım bu konuyu çok iyi anlayamadim rica etsem açıklar mısınız bende pcos var ve ilaçsız adet olmuyorum catlatma iğnesini uygulanacaktı ama korona oldum tedavim kaldı sonra bu mfk yöntemini duydum tamda anlayamadim benim iki gün önce adetim bitti biteli de afedersiniz kahverengi leke geliyor bu 8. Gün benim ne zaman oluyo birde adet bittikten sonra mı 21.gun birliktelik oluyor
Bende daha önce Dr gitmedenMerhaba sizin paylaşımı doktorun hikayede gördüm.benim de 7 yaşında bı kızım var neredeyse bizde tam olarak 2 senedir ama buna 3 seneye yakındır diyebiliriz deniyoruz.1 yildirda ilaç tedavisi ve bu ay başarısız bı aşılama yapıldı en son doktor tüp bebek dedi.kizimdan önce düşüğüm var 2 kere nasip olan gebelik neden bu yoldan olmasın ki dedim vallahi bana acayip ümit oldunuz.hayirli olsun gebeliginiz sağlıcakla ilerlesin inşallah
Merhaba Rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah gönlünuzdekini tez zamanda nasip etsin. Ben daha önce bundan üç dört ay önce kendi aklmla klomen kullandım onda da olmadı.Cok şükür hiç bir sıkıntı sorun yoktu ama strese girmiştim niye olmuyo diye. Ondan önce dusuklerim oldu son bir aydır da dedim rahat ol bu yöntemi dene. Denedim çok şükür. Allah size de nasip etsin inşallah. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba sizin paylaşımı doktorun hikayede gördüm.benim de 7 yaşında bı kızım var neredeyse bizde tam olarak 2 senedir ama buna 3 seneye yakındır diyebiliriz deniyoruz.1 yildirda ilaç tedavisi ve bu ay başarısız bı aşılama yapıldı en son doktor tüp bebek dedi.kizimdan önce düşüğüm var 2 kere nasip olan gebelik neden bu yoldan olmasın ki dedim vallahi bana acayip ümit oldunuz.hayirli olsun gebeliginiz sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amiinn inşallah.stres gerçekten olacağı varsa oldurmuyo.bende acayip takmış durumdaydım artik en son doktora gidicem dedim ve 1 sene de rahim filmi ofis işlemi eşime sperm testi ilaç tedavisi aşılama hepsini yaptırdım şükür hiç bişi çıkmadı ama o ilaç tedavileri aşılama da insanı bi hayli geriyor zoraki birlikteliğe sebep oluyo.Bende daha önce Dr gitmeden
Merhaba Rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah gönlünuzdekini tez zamanda nasip etsin. Ben daha önce bundan üç dört ay önce kendi aklmla klomen kullandım onda da olmadı.Cok şükür hiç bir sıkıntı sorun yoktu ama strese girmiştim niye olmuyo diye. Ondan önce dusuklerim oldu son bir aydır da dedim rahat ol bu yöntemi dene. Denedim çok şükür. Allah size de nasip etsin inşallah. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum
propolis kasıntı yapıyormus evet alerjikmiş araştırdımİçindeki bi besine karşı alerjisi var o zaman
Evet Ben ona yazmıştım paylaşmıştı :)doktorun paylaştığı
Benimde 4 gün sürüyor ama tabi bazen 5inci gün cok az geliyor sanırım onu da hesap ediyorlar ben 10 kasımda adet görmüştüm o zaman doktora sordum 15 kasımda ilk ilişki dediCanım mesela adet 5 gün sürüyorsa o zaman nasıl hesaplıyoruz benimki tam 7i gün sürmüyor
Hayırlısı olsun inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz :)Çok teşekkür ederiz canım notlar içinhepimiz hamiş olalım inşallah benim cuma günü biraz sallantıda görünüyor eşimin hastaları yoğun geç bitecek muhtemelen saat 1 2 gibi gelecek 1 gün sarkmış olacak yani hakkımızda hayırlsı :)
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinMerhaba çok güzel yazmissiniz.bana da arkadaşim doktorun YouTube den videosunu gönderdi bu ne ya diyip ciddiye almadım ama sonra kafama takıldı bikac gonderi ve canlı yayınlarını dinledim çok mantıklı geldi anlattıkları.bende denemek istiyorum bunu bu ay başarısız bı aşılama tedavimiz oldu.insallah başka tedaviler e gerek olmadan oluruz hepimizin evlatlari
Ben ilk başta hocanın dediği yerin neresi olduğunu anlamamıştım başka yerden aldım çok fark var ki diğeri de ucuz değildi hocanın dediği yerden aldığımda gerçekten bal tadını alıyorsunuz ve üzerinde parça parça propolis sanırım onlardan var ve hocanın dediği yerde hocanın vermiş olduğu oranda karıştırıyor bakalım ben bi deneyeceğim onunlaFolik asit doktorum başlatmıştı bikac gün öncede d vitamini aldım eşimle kullanioz.benim 1 tane kızım var 2.olsun die uğraşıyoz ona balık yağı almıştım ona verirken OMEGA kendimde 1 tatlı kaşığı içiyorum bı karışım kaldı onu almadık ama o doktorun önerdigi karışım çok pahalı ya.arifoglu die marka var netten sipariş versek nasi olurki.bal.propolis arı sütü polen kullananlar ne marka kullaniyorsunuz
Bu ay olmadı canım benim aminnn umutsuz olmak yok allahın izniyle olacak inşallah :)Hayırlısı olsun inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz :)