Mezuniyetim, geleceğim. Kafam karışık.

Offfffff o kadar üzüldüm ki. Belki internet üzerinden olacağı için dersler yarı yarıya düşebilir, yani bizim okulda 2 saatlık dersin yarım saat olacağı söylendi, bu da sınavda çıkacak konuların 4'te 3unun azalması demek. Belki doğru düzgün eğitim verilmediği için daha kolay da geçebiliriz derslerden. Benim de yaşım 25 ve son seneye gelene kadar iş konusunda bir kaygım yoktu fakat şu an geceleri uyuyamıyorum.

ya ben de öyle düşünüyorum, hangi hoca büt organize etmeye uğraşacak ki zaten etse de herkes bu ruh halindeyken birbirini tolere edebilir bence. az önce alt dönemden bir arkadaş ödev ile sınavsız geçireceklerini söyledi bi hoca öyle yapacakmış, bakalım. iş konusu benim de uykularımı kaçırıyor umarım her şey gönlümüzce olur

Evet bu daha iyi bir seçenek bence, bana göre çoğu hoca -harbi işsiz güçsüz değilse- birebir sınavla uğraşmaz, her öğrenciye kamera aç, onu takip et vs derken. Çoğu ödev organize edecek gibi geliyor banada. Hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…