- Konu Sahibi sassyassyy
Bu siyah ne marka Allah aşkına bir link atın, incelemem lazım, eğer bütçeme uygunsa alacağım bayıldım!
Ben de çok beğendim ya.
Hiçbir yerde giymesem bile alıp evde smokey eye makyajım ve bu elbiseyle dolanabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu siyah ne marka Allah aşkına bir link atın, incelemem lazım, eğer bütçeme uygunsa alacağım bayıldım!
Siyahı alın siyahı, bulunmaz bir parça o.ilk once karsilama+baslangic ickileri farkli bir salonda olacak daha sonra iceri gecip yemek yenecek. biz masada babam,abim,abimin esi,sevgilim ve onun annesiyle babasi olacagiz. cok eglenceli bir ortam olmayacak acikcasi yemek. hatta bayik bir ortam bile diyebilirim ahshshhs
Uzun zamandır bir nesneye böyle aşk duymadım, sağolsun mesajla attı bana.Ben de çok beğendim ya.
Hiçbir yerde giymesem bile alıp evde smokey eye makyajım ve bu elbiseyle dolanabilirim
ogün kırmızı mavı pembe gıyen cok olacakilk once karsilama+baslangic ickileri farkli bir salonda olacak daha sonra iceri gecip yemek yenecek. biz masada babam,abim,abimin esi,sevgilim ve onun annesiyle babasi olacagiz. cok eglenceli bir ortam olmayacak acikcasi yemek. hatta bayik bir ortam bile diyebilirim ahshshhs
bana da cok ozgur kendıne guvenen dınamık bır elbıse gıbı geldı romantık denınce ucus ucus sıfonlar gelıyor aklıma ya :) bende sıyahı begendım ama gıttıgı ortama gore uzun gıyse daha ıyı olmaz mı ya emınım herkes uzun gıyınecektır ogunSiyahı alın siyahı, bulunmaz bir parça o.
Abiye denilince dekolte taş pul cart renk severler anlamaz ama, kadife ve fransız dantel uyumu müthiş.
Yaşsız, zamansız, çoğu yorumun aksine bayağı da romantik bir elbise, elbet kombinleme yeteneğiyle birleşince, az önce 1700 lerden saraydan gelen soyunuzu devam ettiren nesil gibi olacak:)
ogün kırmızı mavı pembe gıyen cok olacak
ben olsam patlatırdım morları mürdümlerı tarzını da bılmıyoruz kı ucus ucus romantık mısın omuz dekoltesı mı seversın bacak mı
yanı ben ya sırtdan ya da omuzdan dekoltelı vucudu saran uzun abıye secerdım sanırım agır ortam olacakmıs cunku annenın neden mavıyı sec dedıgını sımdı anladım
o sıyah kesınlıkle kacmaz mutlaka almalısın zaten :)ya acikcasi ben hic abiye insani degilim eminim beni o gun goren butun arkadaslarim gunduz giydigim elbiseye bile sasiracaklar. asiri asiri spor giyinirim.
boyum da kisa oldugu icin bir davette vs genelde kisa giyiyorum. bacaklarima guvenirim
ama siyaha vuruldum cidden hanimlarin da dedigi gibi o gun giymesem bile o siyahi alacagim dolabimda dursun
hepsi cok guzelmis ama ikinci en guzelleri sanirim
ay baktikca kafam karisiyor, ama bu ikinciye benzer bir sey gormustum sanirim aksamustu ciktigimda tekrar bakacagim.
Detaylarda barok esintileri var, ilk boğazlı dantel olması, kollardaki volanlar.bana da cok ozgur kendıne guvenen dınamık bır elbıse gıbı geldı romantık denınce ucus ucus sıfonlar gelıyor aklıma ya :) bende sıyahı begendım ama gıttıgı ortama gore uzun gıyse daha ıyı olmaz mı ya emınım herkes uzun gıyınecektır ogun
Zaman az kaldıysa gönlün var madem siyahı kap derim
Daha önce Ganni ceket aldıydım kumaşı kesimi her şeyi kendini aşmış kalite asla kötü, basit durmaz. Bu tip markaların tasarımları zaten kendini kumaş kalitesiyle belli ediyor
Yok bakıcam dersen bence yine dantel ama mor, lila tonlarında saten kumaş bak derim. Mor tonları kışın harika duruyor. Ben koyu renk saçlıyım kışın simsiyah giyinsem de oluyor ama sen açık tenliysen bilemedim siyah seni toptan kapamasın?
Detaylarda barok esintileri var, ilk boğazlı dantel olması, kollardaki volanlar.
Sonra kadife büst kaplama, etekteki hareketlilik o dinamiği, moderniteyi vermiş.
Şimdi anladığım kadarıyla bizledin balo algılayışından uzak bayağı resmi bir tören.
Zaten dünyada ve ülkemizde de böyle saygın törenlerde tercih edilen renkler siyah ya da koyular ya da beyaza yakın açıklardır.
Aynı zamanda uzun abiye biraz daha nasıl diyeyim(ki ben hep uzun tercih ederim) yaş büyüten, genç kadınları fazlaca olgun ve dişi gösteren bir durum bence.
Ne kadar az ve gizli dekolte, dişiliğin bedenle değil bütünle öne çıktığı bir ortama yakışacak bir elbise lazım ki siyah bence o.
Siyahla insan her yere gider.
Düz fön dumanlu gözle üzerine deri ceket atar altına kalın topuk boy ya da diz üstü çizmeyle eğlenmeye de gider, hafif dalgalı ya da ensede zarif topuz, damla uzun sallantılı küpeler ya da boğaz detayının ortasına otantik bir broş ve sadece liner ve baskın rujdan oluşan makyaj, bant ya da stiletto ayakkabıyla sarayda davete de:)
Ayy kendimi bu kadar anlatamam resmen aşık oldum gece gece elbiseye
Attı attı sağolsun da yeminle öldüm bittimGülücük koydum panpa çünkü kaç mesajdır bu elbiseye yazılıyorsun öldün bittin orda şu hatuna bir link atın
Aslahanimlar simdi bana kizmayin ama bahsettigim iki parca elbise de buydu sizin onerilerin yaninda pek bir sonuk kaldi ama bende mankende durdugundan daha guzel
3nity
Mavi gözünüze yakışır mi bilmiyorum ama genç bir kıza yakışmaz. Siyah gayet hoş model olarak.begenen herkes “kizimmm deli misin bu mavi senin gozlerini cok guzel gosterirrr” savunmasini yapti. ama ben bu maviyi burada denedim, cok islemeli bir sey yani baya agir da. siyah cok guzel degil mi... ama cok uzakta ahshhshssh cok zor olacak gelmesi
Uzun zamandır bir nesneye böyle aşk duymadım, sağolsun mesajla attı bana.
Şuan tabi ki bana uygun bedeni olamaz ama kilolarımı verirsem, evime alıp tabloyla asıp bile sergilerim.
İçim eridi eridi