• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet elbisesi derdi

Hayırlı olsun.🙂
Cüppe ne renk? Cüppenin içine beyaz sade kesimli elbiseleri çok yakıştırıyorum. Hem kontrast oluyor, hem de modelini belli ediyor.

cuppe lacivert-sari. ama asiri buyuk bir sey ahshshsh zaten bu elbiseleri cuppe ile giymeyecegim onun icin elbisemi sectim

ilk once karsilama+baslangic ickileri farkli bir salonda olacak daha sonra iceri gecip yemek yenecek. biz masada babam,abim,abimin esi,sevgilim ve onun annesiyle babasi olacagiz. cok eglenceli bir ortam olmayacak acikcasi yemek. hatta bayik bir ortam bile diyebilirim ahshshhs

Bu işlerden hiç anlamayan biri olarak ben olsam geçen yılların organizasyon fotolarına bakar, ne tür elbiseler ortamda sırıtmış, hangi türler kendini göstermiş biraz fikir sahibi olur, ona göre de bir yol çizerdim.

Ama o yol hiçbir şekilde mavi elbiseden geçmezdi onu da belirtmiş olayım.

Konu bununla ilgili değil belki ama babanızın geliyor olmasına bütün kalbimle sevindim, hatta yengeyle yıldızınız çok barışmıyordu diye hatırlıyorum (yamuluyor da olabilirim), o da geliyormuş, süper olmuş bence.

Tebrikler, iyi eğlenceler!

Hayırlı olsun öncelikle 🎉

Fikrime gelirsek de maviyi her türlü hiç beğenmedim ben, boyun da 1,57 ise o midi boy elbiseler hiç hoş durmaz senin ya uzun ya da siyah gibi mini giymen gerek. Siyahı beğendim aslında tek sıkıntısı benim mezuniyetim Çırağan’daydı mesela, seninki Çırağan’ın yanında solda sıfır kalacağı bir yerde olacaksa o siyah elbise uygun kalmayabilir. Kaldı ki online söyleyeceksin zaten 1 hafta kalmış gelir mi gelmez mi gelse de üstünde öyle duracak mı onlar da biraz muallak şimdi :KK43: Eeee ne yapayım o zaman diyeceksin haklı olarak; aklıma şey geliyor önü kısa arka taraftan uzun gibi olan -aslında şu senin siyah var ya yan tarafı volan gibi geliyor bak onun da- onun gibi kesimli arkası uzun olan modeller var aslında tam gider.
Bir de onu belirlemişsin zaten ve sormuyorsun da kafanı karıştırıcam belki ama lacivert sarı demişsin cübbene ve içine yanlış okumadıysam bordo elbise demişsin. Ben olsam bordo giymem sarıyla hiç canlandıramadım kafamda da 😞 onu da söyliyim dedim ama sen bilirsin

Ekleyebildim mi bilmiyorum ama kastettiğim tam olarak şöyle bir şey: onun ip askıları var ya onu da yakanın içine alıyorlar istersen direkt askısız omuzlarından gelen şekilde kullanıyorsun, mürdüm olanını ben almıştım da öyle kullandım çok şık oldu herkes çok beğenmişti :oops: S sassyassyy

Eklentiler

• 25615F3B-8930-4330-B32B-F7112CA29B46.jpeg
    25615F3B-8930-4330-B32B-F7112CA29B46.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 74
Hayırlı olsun öncelikle 🎉

Fikrime gelirsek de maviyi her türlü hiç beğenmedim ben, boyun da 1,57 ise o midi boy elbiseler hiç hoş durmaz senin ya uzun ya da siyah gibi mini giymen gerek. Siyahı beğendim aslında tek sıkıntısı benim mezuniyetim Çırağan’daydı mesela, seninki Çırağan’ın yanında solda sıfır kalacağı bir yerde olacaksa o siyah elbise uygun kalmayabilir. Kaldı ki online söyleyeceksin zaten 1 hafta kalmış gelir mi gelmez mi gelse de üstünde öyle duracak mı onlar da biraz muallak şimdi :KK43: Eeee ne yapayım o zaman diyeceksin haklı olarak; aklıma şey geliyor önü kısa arka taraftan uzun gibi olan -aslında şu senin siyah var ya yan tarafı volan gibi geliyor bak onun da- onun gibi kesimli arkası uzun olan modeller var aslında tam gider.
Bir de onu belirlemişsin zaten ve sormuyorsun da kafanı karıştırıcam belki ama lacivert sarı demişsin cübbene ve içine yanlış okumadıysam bordo elbise demişsin. Ben olsam bordo giymem sarıyla hiç canlandıramadım kafamda da 😞 onu da söyliyim dedim ama sen bilirsin

cubbe tamamen kapali onu, elbise sadece fotograflarda gorunecek. afedersiniz deli onlugu gibi bir sey direkt kafadan gecmeli giyiliyor cubbe :KK70:

aksamuzeri biraz daha baktim elbiselere, simdi eve gecince buraya da atacagim. siyahi dun siparis verdim simdi annem hemen almis bugun gonderecek sali gunu elimde olur. onu da deneyip nasil oldugunu yazarim. :) ama siyahi almis olmam kesinlikle onu giyecegim anlamina gelmiyor tabi :D attiginiz modelde bir elbise begendim burada, onu da yuklerim.

Bu işlerden hiç anlamayan biri olarak ben olsam geçen yılların organizasyon fotolarına bakar, ne tür elbiseler ortamda sırıtmış, hangi türler kendini göstermiş biraz fikir sahibi olur, ona göre de bir yol çizerdim.

Ama o yol hiçbir şekilde mavi elbiseden geçmezdi onu da belirtmiş olayım.

Konu bununla ilgili değil belki ama babanızın geliyor olmasına bütün kalbimle sevindim, hatta yengeyle yıldızınız çok barışmıyordu diye hatırlıyorum (yamuluyor da olabilirim), o da geliyormuş, süper olmuş bence.

Tebrikler, iyi eğlenceler!

bakmistim ahshshsh tam bir hayal kirikligi. herkes uzun klasik elbiseler giymis. geneli afroamerikan zaten okulun. acik renk uzun abiyeler, saclari kabartmislar falan. ama hani hepsi siradan gibi geldi bana, sanki siyahi veya baska bir mini elbise giysem daha guzel olurum gibi geliyor :D

cubbe tamamen kapali onu, elbise sadece fotograflarda gorunecek. afedersiniz deli onlugu gibi bir sey direkt kafadan gecmeli giyiliyor cubbe :KK70:

aksamuzeri biraz daha baktim elbiselere, simdi eve gecince buraya da atacagim. siyahi dun siparis verdim simdi annem hemen almis bugun gonderecek sali gunu elimde olur. onu da deneyip nasil oldugunu yazarim. :) ama siyahi almis olmam kesinlikle onu giyecegim anlamina gelmiyor tabi :KK70: attiginiz modelde bir elbise begendim burada, onu da yuklerim.
He tamam cübbeyi anladım şimdi bizimki giyilen ortası cırtlı şekilde olanlardandı kafadan geçmeliyse sıkıntı yok :KK70:hadi bakalım bence seçenekleri üstünde duruşlarına göre değerlendir içine en sineni giy gitsin ama o ilk mavi noooo:KK70:
Siyahı ben de cidden beğendim bu arada muhtemelen zevklerimiz uyuyor başka bir occasionda giyilebilir, annen nereden aldı :KK22:

Mezuniyet için ikiside uygun değil sanki
Hele mavi asla mezuniyet elbise değil
Ama güzelmiş. Yaza kardeşimin düğünü olacak, ben de abiye bakıyorum böyle birşeyi kınaya giyebilirim mesela damadın ablası olarak

Ben maviyi çok sevdim. Aşırı zarif ve minyon bir vücutta çok güzel durur.Anne elbisesi filan denmiş yorumlarda ama alakası yok. O elbiseyi taşıyabilmek için dik duruş, ince bel, düz karın, çıkık köprücük kemikleri filan lazım. Öyle her vücut tipinde, her yaşta insana yakışacak kusur kapatacak bir elbise değil ki anne elbisesi olsun.

Siyah da kötü değil ama after party tarzı bir kutlamaya daha uygun sanki.

Normalde mavi derdim ama elbise boyunu dikkate alırsak siyah daha mantıklı.

Başka alternatif yok mu peki? Siyah da çok tül tül boğulmuş sanki giyince kaşındırır gibi

Back