Hayırlı olsun öncelikle
Fikrime gelirsek de maviyi her türlü hiç beğenmedim ben, boyun da 1,57 ise o midi boy elbiseler hiç hoş durmaz senin ya uzun ya da siyah gibi mini giymen gerek. Siyahı beğendim aslında tek sıkıntısı benim mezuniyetim Çırağan’daydı mesela, seninki Çırağan’ın yanında solda sıfır kalacağı bir yerde olacaksa o siyah elbise uygun kalmayabilir. Kaldı ki online söyleyeceksin zaten 1 hafta kalmış gelir mi gelmez mi gelse de üstünde öyle duracak mı onlar da biraz muallak şimdi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Eeee ne yapayım o zaman diyeceksin haklı olarak; aklıma şey geliyor önü kısa arka taraftan uzun gibi olan -aslında şu senin siyah var ya yan tarafı volan gibi geliyor bak onun da- onun gibi kesimli arkası uzun olan modeller var aslında tam gider.
Bir de onu belirlemişsin zaten ve sormuyorsun da kafanı karıştırıcam belki ama lacivert sarı demişsin cübbene ve içine yanlış okumadıysam bordo elbise demişsin. Ben olsam bordo giymem sarıyla hiç canlandıramadım kafamda da
![Disappointed face :disappointed: 😞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61e.png)
onu da söyliyim dedim ama sen bilirsin