- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.129
- 208
- Konu Sahibi sassyassyy
- #41
Mavi çok asil ve güzel duruyor. Siyah sanki bir kargayı yolarken karga elinizden kaçmış da canını zor kurtarmış gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni goremedigimiz için şu yakisir, bu yakisir demek dogru olmaz ama tek başina siyah elbiseyi begendim ben![]()
Yazdimama mesaj kutunu kapatirsan atamam tabi ki shsnshsjsh yazar misinn bana
Maviyi hiç beğenmedim.
Siyah harika görünüyor ama bahsettiğin ortamda nasıl durur hayal edemedim.
Zayıfsan balık model, biraz kuyruklu bir elbise düşünmez misin?
Anlayabiliyorum. Ne zaman tarzı biraz farklı bir şey denesem herkes bana bakacakmış gibi hissederim. Yaş 34 hala aşamadım bunudaha once hic oyle agir bir elbise giymedim cekiniyorum acikcasi![]()
Siyah harika.
Neden banlanacağım dedin onu anlamadım.
ben maviye oy veriyorum beğendimherkese selam,
direkt konuya geceyim, buyuk ihtimalle banlanacagim ama yorumlari okurum. bir hafta sonra mezuniyetim var. gunduz toren aksam da kokteyl+yemek olacak. ve ben bir suru elbise sectim hatta bazilarini aldim da ama tam icime sinmedi.
gunduz olacak torende bordo mini bir elbise giyecegim. cok duz bir sey cunku okulun cubbesi cok goz yoruyor. simdi yukleyecegim iki fotograf arasinda kaldim. siyah olan turkiyeden gelecek onu almaya karar verirsem. o yuzden zamanim cokkk az.
simdi ben fotograflari yukleyeyim, eger “yassy bu ne istersen cuval giy” falan derseniz nasil bir sey giymem gerektigini soyleyin pls.
p.s.: annem ve tum arkadaslarim mavi elbisenin bana cok yakisacagini soyluyorlar. ama ben nedense siyaha bayildim.