• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet elbisesi derdi

cok feci bir yerde, turkiyede ciragan sarayi basit kalir yaninda. asiri buyuk bir gosteris yani. herkes uzun elbise giyecek buyuk ihtimalle ama bwnim boyum 1.57 :KK43:

O zaman mavi.
Siyah daha güzel ama dediğin gibiyse basit kalacak.
Ama mavinin de boyu boyunu kısa gosterir yasy, 157 ye gidecek elbise degil.
Mavinin boyun kısmından da pek hoşlanmadım, bende kötü dururdu mesela :)

Mavi cok kadınsı omuzlarda düşük.gibi duruyor ..kısa boyda da iyi durmaz gibi..siyah daha dinamik tarz ama keşke siyah olmasaymış onun başka rengi yok mu ?

O zaman mavi.
Siyah daha güzel ama dediğin gibiyse basit kalacak.
Ama mavinin de boyu boyunu kısa gosterir yasy, 157 ye gidecek elbise degil.
Mavinin boyun kısmından da pek hoşlanmadım, bende kötü dururdu mesela :)

ya burda oyle elbiseyi goturup yaptiracagim bi terzim de yok ki. birkac tane daha var begendigim birazdan onlari sa atayim.

siyaha asik oldum ama onu giysem de giymesem de kesin alacagim arada evde giyip kendime bakarim :D

peki nasil olmali ki boyu? uzun elbise giydigimde hep asssiri uzun topuk giyiyorum ama o gun giyebilecegimi sanmiyorum :( sana birazdan gunduz giyecegim elbiseyi de atacagim.

Ara boy uzun elbiseden daha kısa gösterir diye düşünüyorum boyunu. Hiç denedin mi uzun elbise? Güzel topuklu bir ayakkabıyla giyebilirsin aslında

mecbur kaldigimda giydim birkac kez evet. ama genelde kisa giyerim bacaklari uzatmak icin. buraya da o gitmiyor pek. cok uzun topuklu giyebilir miyim o gun bilmiyorum ya :(

nasil bir sey olur ki? onerilere de acigim
Tatlım tarzını tenini bilmeden brşey söyleyemem ki, bence siyah olan gothic tarzı duruyor kötü mü değil ama mezuniyet için yakıştıramadım, mavi olanın boyunu kısaltırsan diz üstü, hoş durur, ben vücudu saran ve gösterişli seviyorum

herkese selam,

direkt konuya geceyim, buyuk ihtimalle banlanacagim ama yorumlari okurum. bir hafta sonra mezuniyetim var. gunduz toren aksam da kokteyl+yemek olacak. ve ben bir suru elbise sectim hatta bazilarini aldim da ama tam icime sinmedi.

gunduz olacak torende bordo mini bir elbise giyecegim. cok duz bir sey cunku okulun cubbesi cok goz yoruyor. simdi yukleyecegim iki fotograf arasinda kaldim. siyah olan turkiyeden gelecek onu almaya karar verirsem. o yuzden zamanim cokkk az.

simdi ben fotograflari yukleyeyim, eger “yassy bu ne istersen cuval giy” falan derseniz nasil bir sey giymem gerektigini soyleyin pls. 🥰

p.s.: annem ve tum arkadaslarim mavi elbisenin bana cok yakisacagini soyluyorlar. ama ben nedense siyaha bayildim.
Siyah

ya burda oyle elbiseyi goturup yaptiracagim bi terzim de yok ki. birkac tane daha var begendigim birazdan onlari sa atayim.

siyaha asik oldum ama onu giysem de giymesem de kesin alacagim arada evde giyip kendime bakarim :KK70:

peki nasil olmali ki boyu? uzun elbise giydigimde hep asssiri uzun topuk giyiyorum ama o gun giyebilecegimi sanmiyorum :KK43: sana birazdan gunduz giyecegim elbiseyi de atacagim.

Bence 157 isen iki parça olanlardan kullanabilirsin.
Uzun ve yırtmaç olur, 10-12 cm topuk işini görür.
Ya kısa Olacak ya uzun, böyle ara boy 165 ten kısa kadınlarda bence bacağı iyice kısaltıyor.
Tümden uzunda, oraya uygun olacak desen biraz sende ağır durur, o yüzden bence iki parcali olanlara bak.

Mavi için uzun bir boya ihtiyaç var bence güzel elbise ama sizin için uygun bir boy değil.

Siyahda bahsettiğiniz mekan için doğru mu bilemedim. C şıkkı diğerleri diyorum.😅 Uzun şık elbise daha güzel olur bence.

Ben mavi diyorum
Mekana gore siyah kafamda uymadi
Mavi daha uygun, bir de bu tarz elbiseler mankende durdugundan daha guzel durur genelde, islemesi tasi falan gayet hoş ama fitografta kendini belli etmiyodur muhtemelen
Ben model olarak da maviyi begendim, rengi icinize sinmediyse baska rengine bakin bence
Siyahin etek kismi beni cok rahatsiz etti ya, o etek modeli ortaokul mezuniyetine uygun gibi :) Bu arada tebrik ederim mezuniyetinizi :)

Back