• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet elbisesi derdi

herkese selam,

direkt konuya geceyim, buyuk ihtimalle banlanacagim ama yorumlari okurum. bir hafta sonra mezuniyetim var. gunduz toren aksam da kokteyl+yemek olacak. ve ben bir suru elbise sectim hatta bazilarini aldim da ama tam icime sinmedi.

gunduz olacak torende bordo mini bir elbise giyecegim. cok duz bir sey cunku okulun cubbesi cok goz yoruyor. simdi yukleyecegim iki fotograf arasinda kaldim. siyah olan turkiyeden gelecek onu almaya karar verirsem. o yuzden zamanim cokkk az.

simdi ben fotograflari yukleyeyim, eger “yassy bu ne istersen cuval giy” falan derseniz nasil bir sey giymem gerektigini soyleyin pls. 🥰

p.s.: annem ve tum arkadaslarim mavi elbisenin bana cok yakisacagini soyluyorlar. ama ben nedense siyaha bayildim.
Siyah🖤🖤🖤

Bu siyah elbiseyi beğenen kadın, o mavi elbiseyi seçenek olarak nasıl görür, ona da takıldım sevgili S sassyassyy ?

Ayy ben de anne yorumu yazayım demiştim ama aynı şeyleri yazacaktım

Malum ben o siyah tarzı birşey giymem lakin öbürü de bu tarz elbiseyi beğenene gitmez

Mavi olmaz gibi tabii sadece fotoya baktık belki üstünde farklıdır

Bana açıkçası siyah da basit geldi nasıl söylesem bilemedim filmlerde kumpanyalarda görevli kızların kıyafeti gibi geldi

Beğenenler alınmasın ne olur sassy fikir sordu bu da benim olunsuz fikrim 😩😩😩😩

Özetle sen daha iyilerini bulursun

sarisin yesil gozluyum. ten rengim de acik ama bembeyaz degil hafif kirmizi ahshshhsjs
Elbise olarak maviyi daha çok beğendim aslında ama sarışınsanız siyah kesinlikle, çünkü hem minyonsunuz hem de bu siyah model yaşınıza daha çok gider, öbürü biraz küçük hanımefendi elbisesi gibi durur. Hayırlı olsun mezuniyetiniz.

Tatlım tarzını tenini bilmeden brşey söyleyemem ki, bence siyah olan gothic tarzı duruyor kötü mü değil ama mezuniyet için yakıştıramadım, mavi olanın boyunu kısaltırsan diz üstü, hoş durur, ben vücudu saran ve gösterişli seviyorum
Konu sahibi minyon sarışın ve renkli gözlüymüş, siyah gothic değil aksine cool olur bence. Üstelik dantelli ve yanlış görmediysem kadife kumaş şahsen beğendim siyahı da, iki elbise de güzel ama mavi konu sahibine gitmez

herkese selam,

direkt konuya geceyim, buyuk ihtimalle banlanacagim ama yorumlari okurum. bir hafta sonra mezuniyetim var. gunduz toren aksam da kokteyl+yemek olacak. ve ben bir suru elbise sectim hatta bazilarini aldim da ama tam icime sinmedi.

gunduz olacak torende bordo mini bir elbise giyecegim. cok duz bir sey cunku okulun cubbesi cok goz yoruyor. simdi yukleyecegim iki fotograf arasinda kaldim. siyah olan turkiyeden gelecek onu almaya karar verirsem. o yuzden zamanim cokkk az.

simdi ben fotograflari yukleyeyim, eger “yassy bu ne istersen cuval giy” falan derseniz nasil bir sey giymem gerektigini soyleyin pls. 🥰

p.s.: annem ve tum arkadaslarim mavi elbisenin bana cok yakisacagini soyluyorlar. ama ben nedense siyaha bayildim.
Kesinlikle siyah, çok asil duruyor, mavi elbisenin mavi tonu en sevdiklerimdendir ama modelini hiç beğenmedim, hem o modeli yanlış anlamayın ama uzun boylular daha iyi taşır...siyah elbisede gözlerinize yapacağınız dumanlı füme tonlarında makyaj , dudakta doğal tonlarda bir ruj , saçlar da salaş ,bohem güzel bir topuz , ayakta siyah süet gizli platform topuklu ayakkabı ,işte fıstık gibisin oldu bitti :KK5:

kargo sirketiyle gelmeyecek. oyle olsa yetismezdi.

İyi öyle ise. Tebrik ederim bu arada seni. Ailenin gelmesine çok sevindim. Umarım güzel geçer.

Elbise konusunda da ortam kısa istemiyor gibi fakat kadife olduğu için giyebilirsin siyahı. Düz kumaş olsa asla giyme derdim.

Ayy ben de anne yorumu yazayım demiştim ama aynı şeyleri yazacaktım

Malum ben o siyah tarzı birşey giymem lakin öbürü de bu tarz elbiseyi beğenene gitmez

Mavi olmaz gibi tabii sadece fotoya baktık belki üstünde farklıdır

Bana açıkçası siyah da basit geldi nasıl söylesem bilemedim filmlerde kumpanyalarda görevli kızların kıyafeti gibi geldi

Beğenenler alınmasın ne olur sassy fikir sordu bu da benim olunsuz fikrim 😩😩😩😩

Özetle sen daha iyilerini bulursun
Bana gotik tarzda göründü siyah elbise ya, tam altına bot çekmelik. Siyah tırnaklar, aydınlık bir ten ve kıpkırmızı bir ruj... Sanırım kemerinin yerinden ve altının fırfırvari duruşundan öyle düşündünüz, bilemedim. Hem niye alınalım yahu, zevk meselesi işte. Her şey herkese aynı görünecek değil. =)

Bana gotik tarzda göründü siyah elbise ya, tam altına bot çekmelik. Siyah tırnaklar, aydınlık bir ten ve kıpkırmızı bir ruj... Sanırım kemerinin yerinden ve altının fırfırvari duruşundan öyle düşündünüz, bilemedim. Hem niye alınalım yahu, zevk meselesi işte. Her şey herkese aynı görünecek değil. =)

Haklısınız öyle bir havası da var. Çırağandan daha ağır yerde komik durur mu diye düşündüm yorum sonrası. Bir de Türk öğrenci olacak görgüsüz derler kıza. Uzun abiye giyiyormuş zaten herkes aradaki yorumlarda okudum. Yer nereyse bir atsa daha iyi olacaktı ama banlanmış.

Haklısınız öyle bir havası da var. Çırağandan daha ağır yerde komik durur mu diye düşündüm yorum sonrası. Bir de Türk öğrenci olacak görgüsüz derler kıza. Uzun abiye giyiyormuş zaten herkes aradaki yorumlarda okudum. Yer nereyse bir atsa daha iyi olacaktı ama banlanmış.
Anlattığım tarzda gitmesin zaten davete. Ben elbiseyi görünce kafamda öyle bir hava canlandı ama davete gotik gitmek fazla özenti, avam durur. Konsere filan belki. =))

İki elbise arasından tercih etmek gerekirse oy'um siyah elbiseden yana...
Boy durumundan da siyah daha iyi durur gibi.
Bacak nekadar çok görünürse boy okadar uzun duruyor.Altına giyeceğiniz ayakkabı da çok önemli tabi.
Makyaj çanta ayakkabı ile renk katılır siyah sıkıcı durmaz ama diğer elbisenin rengine uygun kombin tamamlamak daha zor gibi.
Bence elbise araştırmaya devam edin.
Daha iyisi her zaman vardır. 😉

Anlattığım tarzda gitmesin zaten davete. Ben elbiseyi görünce kafamda öyle bir hava canlandı ama davete gotik gitmek fazla özenti, avam durur. Konsere filan belki. =))

Yok ben yine topuklu, gölgeli makyaj filan düşündüm. Bazı yerler vardır mini elbise giymek yakışmaz ya sanırım bahsettiği yer de öyle. Yurt dışında bir davete gittim. Aramızda tek İranlı var ve o mini ile gelmiş. Hoş görülmemişti maalesef. Arkadaşın da öyle bir konuma düşmesini istemem. Umarım doğru kararı verir :))

Back