Ankarada yaptırıp da memnun kalan varmı arkadaşlar? Bende yaptırmak istiyorum ama nereye gideceğime karar veremedim.
Arkadaşlar yorumları okudum ama birçoğuna katılmıyorum... ben yıllar boyu bisürü ilaç vb yöntem kullanmama rağmen zayıflayamamıştım ama mezoterapi ile 2 ayda tam 11 kg verdim. sağlıksız bir yöntem olduğunu da düşünmüyorum. ben 80 kilodan 69 kiloya düştüm bu kadar kısa sürede ve 44 bedenden 40 hatta 38 bedene kadar indim. lütfen kimse endişelenmesin. ayrıca benim canım hiç acımıyor yaptırırken. evet morluklar oldu ama en fazla 1 hafta kalıyor onlar da. diyet konusu ise çok önemli evet. eğer yağlı yemekler şeker un tuz tüketmekten vazgeçemem diyen arkadaşım varsa gerçekten parası boşa gider hiç kendni yormasın. ama kendinizi hafif hissetmek ve büyük beden giysilerden kurtulmak çok özel bir duygu. 1.5 yaşında bir kızım var ve bundan sadece 2 ay önce kocaman göbeğimle eşimin yanında dışarı çıkmaya bile çekiniyordum. şimdi ise fit bir anne olarak sürekli bir yerlere gitmek istiyorum. kendime güvenim geldi yeniden. sonuç olarak ben çok çok memnun kaldım. ne kadar kilo verebileceğiniz sizin özverinize bağlı. 5 kilo daha verip bırakacağım o da geri alma payı olsun... zayıf ve sağlıklı günler... adanadan üye arkadaşlarıma nerede ne kadara yaptırdığımla ilgili bilgi verebilirim...
çok ilginçmiş bende merak ettim. verdiniz mi alma kararınıKızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da
Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da
Mesoest özay ercan.. Cok iyi bir doktor 2 ayda 11 kg verdim hic sarkmadan diyet ve sporla .. 44 bedenden 38 bedene dustum:)bne001 .!.:merhaba adanada nerde yaptırabilirim fiyat bilgisi verebilirmisiniz arkadaşlar(([/B]
bu kötü dr özay ercan bir arkadaşım saç terapisi için gidiyordu kız önceleri saçıma çok iyi geldi diyip durdu (bende arkadaşın vasıtasıyla gittim iyi bir yer demişti) aradan biraz zaman geçince kızın saçları demetle elline geldi nasıl bir kimyasal madde kullandıysa bu adamın doktorluğunu ellinden almalı.[/QUOTE
Lutfen konusabilirmiyiz benimde basima ayni seyler geldi ve ameliyatla cikarmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?