Mezoterapi

mezoterapi muhteşem bişi daha dorusu ben seran hnm ile çalııyorum ona sorunumu ve bütçemi söledim 2.seanstan itibaren gözle görülür bir değişiklik oldu :) belki ben ilk gittiğimde seran hnma uymayıp ozon ozon diye tuttursaydım bu kdr başarılı sonuç alamazdım çünkü seran hnmın dediğine göre her tedavi herkeste tutmuyormuş

Ben ilk seansta etkisini görenlerdenim.Herkeste farkediyor diyorlar orasını bilmiyorum ama benim için mucize oldu özellikle bölgesel zayıflamada. Morluklar bir haftadan fazla kalmadı bende o kadar canımda yanmadı açıkcası. 12 12 düştü benim santimler. yan etkisinin olmaması çok güzel. teşekkür ediyorum burdan bu buluşa :)

Ankarada yaptırıp da memnun kalan varmı arkadaşlar? Bende yaptırmak istiyorum ama nereye gideceğime karar veremedim.

Kızlar internette mezoterapi cihazı ve cihazda kullanılcak serumların satıldığını gördüm. Saç, cilt, selülüt vs herşey için kullanılabiliyomuş bu cihaz. Bunlardan alsak acaba evde kendimiz yapabilirmiyiz? Yoksa sadece doktorların yapması gerekiyo bu uygulamayı bilemedim. Cihaz fiyatları 300-2000 tl arasında değişiyo, mezoterapinin tek seansına verilen parayı düşününce evde yapmak çok daha ekonomik oluyo. Hiç böyle bi makine alan oldu mu ben almayı düşünüyorum da

merhaba adanada nerde yaptırabilirim fiyat bilgisi verebilirmisiniz arkadaşlar (([/B]

çok ilginçmiş bende merak ettim. verdiniz mi alma kararını

Nerelerde yapılıyor bu bilen var mı?

Bende kisin aldigim kilolardan dolayi selulit problemi yasiyordum diyetle beraber 10 seans dr nezih karacaya mezoterapi yaptirdim suan cok iyi durumda.simdi sporla destekliyorum sonuc gayet iyi...

Mezoterapiyi ilk çıktığı dönemler yaptırdım.Çok memnun kaldım.Hastanede uzman cilt hekimi gözetiminde yapıldı.Eğer saç dibi hücreleriniz ölmemişse saç çıkıyor.Bende baya değişim oldu.Seyrek saçlarım çoğaldı,uzamayan saçlarım uzamaya başladı.Ama sonuç için biraz zaman gerekiyor.Hemen yaptırır yaptırmaz sonuç gözlemlenemiyor.Üzerinden bir yıl falan geçince anlamaya başlıyorsunuz.Geçen mart ayında da prp yaptırdım.Dökülmesini azalttı ve çevremdeki herkes saçların çok canlı görünüyor dedi.Bir ay sonra kısmetse tekrar mezoterapi seanslarına başlamayı düşünüyorum.Ara ara tekrarlamak iyi oluyor diye biliyorum.

Canım bence uzman hekim gözetiminde yapmak daha iyi diye düşünüyorum.

MeZoterapi için istanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer varmıdır. Bende doğum sonrası kilolarım için yaptırmak istiyorum

mezoestetik ÖZAY ERCAN ÇOOK KÖTÜ bir dr sakın gitmeyin her gün aynaya bakıp ağlıyorum onun yüzünden 2009 sonu geçici dolgu yaptırdım saf saf adam bana gecici dolgu diye ucuz amerikanın kabül etmediği bioalcamid diye resmen zehir bir madde koymuş erimiyor ama yüzü içten içe çökertiyor şuan tüm dünyada kaldırıldı en kötü dolgu kabül edildi önceleri eriyecek diye bekledim ama erimedi sonra şislik morarma mahvoldu yüzüm sonra gittiğim bir cilt dr yüzümde kalıcı dolgu olduğunu söyleyince şok oldum ÖZAY ERCAN DENİLEN ....... aradım sekreteri konu nedir dedi bende kalıcı dolgu deyince biz önceden yapıyorduk ama şimdi kalıcı dolgu yapmıyoruz dedi;dr bağladı özay ercana ağlaya ağlaya yardım istedim kacak olay yapmış suratıma telefonu kapadı çok kötü bir adam sonra zar zor ünlü bir cerrah buldum yüzümdeki kalıcı dolguyu dünyanın parasını ödeyerek çıkartım ama tam çıkmadı adam ben yeniden yüz yapıyorum ama böyle bir maddeyi ilkez gördüm dedi çok zor günler geçirdim hepsi özay ercanın şucu biraz daha fazla para kazanma uğruna beni mahveti aynada yüzüme bakamıyorum.

bu kötü dr özay ercan bir arkadaşım saç terapisi için gidiyordu kız önceleri saçıma çok iyi geldi diyip durdu (bende arkadaşın vasıtasıyla gittim iyi bir yer demişti) aradan biraz zaman geçince kızın saçları demetle elline geldi nasıl bir kimyasal madde kullandıysa bu adamın doktorluğunu ellinden almalı.

Beylikduzu civarlarinda mezoterapi yapan yer var mi ?

Neredeyse 10 yıl önce yaptırmıştım çok memnun kalmıştım ancak kaç seans yaptırdığımı hatırlamıyorum. Şimdi yeniden yaptırmaya karar verdim. Umarım güzel sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…