Mezoterapi

Selam Kızlar,

Ben Okmeydanı Memorial Hastanesinde Ozlem Hanım'a 2 aydan fazla süredir gitmekteyim.

İlk kez Ozlem Hanım'a mezoterapi hakkında danışmaya gittiğimde basen bölgemdeki selülitler için 3. derece demişti (en yüksek derece 4 müş)

İlk 8 seans yaptırdıktan sonra gözle görülür şekilde azalma oldu. Bazı bölgelerin 2 bazı bölgelerin 1 dreceye kadar düştüğünü söyledi. Şimdi bir 8 seansa daha başladım. Günden güne daha iyileşme oluyor. Bel kısmımmda 3 basen kısmımda 4 cm incelme oluştu.

Canım biraz yanıyor ve her mezoterapi seansından sonra morarmalar oluyor ancak selülitlerin gitmesi için herseye katlanırım.

Bu arada düzenli spor yapamıyorum malesef, bir de spor yapsaydım çok daha fazla fark ederdi.

Sevgiler...

ben de yaklaşık dört yıl yıl önce basenlerimden incelmek için yaptırmıştım çok ağır bir de diyet vermişlerdi epeyce incelme oldu 57 kilodan 53 kiloya kadr inmiştim ama şimdi 56 kiloyum mezoyuda kesinlikle tavsiye etmem ona ayıracağınız parayla evinize koşu bandı alıp düzenli yürüyün derim

Maalesef bende mezoterapi mağduruyum.10 seans mezo + karboksi + lenf dranaj yaptırdım.1 300 peşin verdim.Bugün tam 3 hafta bitti,ancak incelme istediğim bölgede olmadı.Zaten gittiğimde 38 bedendim,kalçam ise 93.Şimdi ise yaptığım diyetle beraber 36 bedenim,kalçam ise 92.Gitme sebebim incelmek değil sadece yanlardan çirkince çıkan basen problemimdi.Basenler aynı eski görüntüsünde,hala çirkin bir şekilde duruyor.Hiçbir işe yaramadı.ıncelmeye gelince,ben oraya kilo vermek veya incelmek için gitmedim.Keşke aynı beden aynı kiloda kalsaydım da basenlerimdeki topikler yok olsalardı.Ama sonuç hüsran,parama mı yanayım çektiğim acıya mı bilemedim ama inanın en fenası kırılan ümitler Siz siz olun memnun kalınmadığında para iade eden yerleri tercih edin.

kızlar bölgesel incelme için slim lipo diye bir yöntem var
ben düğünümden sonra düşünüyorum, lazerle yağı parçalayıp kanülle emiyorlar liposuction gibi degil hücreyi almıyorlar sadece patlayıp icindeki yag eritiliyormus
böylece cökme vs ya da hayati tehlike olmuyor aynı gün evinize dönüyorsunuz
yaptıran arkadaslar var resim eklemişler
ben de düşünüyorum göbek için, annem de yaptıracak
çatlaklar için de derma roller diye igneli bir ürün kullanıyor arkadaslar
ben sadece yüzümde kullandım daha uygun olabilir selülit ve catlaklar icin fiyat olarak

mezoterapi ben de yaptırdım çok aşırı yanma ve acı yaptı karboksiyi de bıraktım 3. seans sonrası
biraz düzelmişti ama göbegim
dayanamadım yine de

bende mezoterapi+ozon saunaya gidiyorum memorial hastanesine 3 seans bitti 4 ten sonra belli olacakmış bakalım. İncelme var ama selülitler de değişiklik yok henüz.

üçüncü seanstayım bakalım biraz toparlanma oldu

Canım ben de Memorial'a gitmek istiyorum. Bana seans fiyatını söyleyebilir misin?

Selam Kızlar,

Ben Okmeydanı Memorial Hastanesinde Ozlem Hanım'a 2 aydan fazla süredir gitmekteyim.

İlk kez Ozlem Hanım'a mezoterapi hakkında danışmaya gittiğimde basen bölgemdeki selülitler için 3. derece demişti (en yüksek derece 4 müş)

İlk 8 seans yaptırdıktan sonra gözle görülür şekilde azalma oldu. Bazı bölgelerin 2 bazı bölgelerin 1 dreceye kadar düştüğünü söyledi. Şimdi bir 8 seansa daha başladım. Günden güne daha iyileşme oluyor. Bel kısmımmda 3 basen kısmımda 4 cm incelme oluştu.

Canım biraz yanıyor ve her mezoterapi seansından sonra morarmalar oluyor ancak selülitlerin gitmesi için herseye katlanırım.

Bu arada düzenli spor yapamıyorum malesef, bir de spor yapsaydım çok daha fazla fark ederdi.

Sevgiler...

anadolu yakası (özellikle bağdat caddesi etrafında) iyi mezo yapan bir yer tavsiye edebilecek var mı?
inanmassınız ama bulamıyorum

Arkadaşlar yorumları okudum ama birçoğuna katılmıyorum... ben yıllar boyu bisürü ilaç vb yöntem kullanmama rağmen zayıflayamamıştım ama mezoterapi ile 2 ayda tam 11 kg verdim. sağlıksız bir yöntem olduğunu da düşünmüyorum. ben 80 kilodan 69 kiloya düştüm bu kadar kısa sürede ve 44 bedenden 40 hatta 38 bedene kadar indim. lütfen kimse endişelenmesin. ayrıca benim canım hiç acımıyor yaptırırken. evet morluklar oldu ama en fazla 1 hafta kalıyor onlar da. diyet konusu ise çok önemli evet. eğer yağlı yemekler şeker un tuz tüketmekten vazgeçemem diyen arkadaşım varsa gerçekten parası boşa gider hiç kendni yormasın. ama kendinizi hafif hissetmek ve büyük beden giysilerden kurtulmak çok özel bir duygu. 1.5 yaşında bir kızım var ve bundan sadece 2 ay önce kocaman göbeğimle eşimin yanında dışarı çıkmaya bile çekiniyordum. şimdi ise fit bir anne olarak sürekli bir yerlere gitmek istiyorum. kendime güvenim geldi yeniden. sonuç olarak ben çok çok memnun kaldım. ne kadar kilo verebileceğiniz sizin özverinize bağlı. 5 kilo daha verip bırakacağım o da geri alma payı olsun... zayıf ve sağlıklı günler... adanadan üye arkadaşlarıma nerede ne kadara yaptırdığımla ilgili bilgi verebilirim...

ben de yeni basladim mezoterapiye.1 kez yaptirdim henuz.devam etmeyi dusunuyorum.turkiyede nasil yapiyorlar ne kullaniyorlar hic bilmiyorum ama bazi kisilerde ise yariyor bazilarinda hiic yaramiyor.bu sorun ya doktorun kullandigi ilactan,ya da hastanin sadece mezoterapiye guvenip yeme icme aliskanligini degistirmemesinden kaynaklaniyor.ben inandigim icin basladim ve daha ilk dakikalarda hissettigim bir isinma ve kipirdanma oldu.yani enjekte edilen ilac calismaya basliyor hemen.ayrica turkiyede neden bu kadar cok buyuk meblalar odeniyor anlamis degilim.burda yani belcikada ben seans basina 35 euro oduyorum.ve istedigim zaman da birakabilirim cunku paket almadim.boyle birsey teklif bile edilmedi.daha 4 gun oldu olculerimi bilemiyorum ama 1 kilo vermisim.4 gun sonra 2. randevum var.gelismeleri paylasicam:21:

arkadaşlar ben daha önce mezoterapi ile 2.5 ayda 12 kilo verdiğimi yazmıştım. hala da devam ediyorum. bence bu yöntemle kilo veremeyen arkadaşlarımın en önemli sıkıntısı diyeti ağır bulup tam anlamıyla uygulamamak ve yeterince spor yapamamak... ben 1 hafta diyete uymadım ve yeterince spor da yapamadım ve 300 gram alıverdim. ama hemen diğer hafta yeniden çok dikkat ettim ve 1kilo 300 gram verdim. 2 kilo 300 gram verdiğim hafta bile oldu. evet kabul ediyorum diyet bazen insanı zorluyor ama hiç aç kalmıyorum. en kötü tarafı çok sevdiğin yemeklerden istediğin an yiyememk. yoksa günde 6 öğün sizi tok tutuyor. uygulayan arkadaşlarıma yüksek irade diliyorum ve inanın sonuçlarına değiyor...bu arada ben adanada seansı 65 tl ye gidiyorum. oldukça uygun bence. haftada 1 olduğu için ayda 260 tlye denk geliyor. ben 3 kilo daha verip bırakacağım. :82:

Son düzenleme:
adanada hangi merkeze gittiniz bende adanadayım ve iyi bir yer arıyorum şuan

Arkadaşlar yorumları okudum ama birçoğuna katılmıyorum... ben yıllar boyu bisürü ilaç vb yöntem kullanmama rağmen zayıflayamamıştım ama mezoterapi ile 2 ayda tam 11 kg verdim. sağlıksız bir yöntem olduğunu da düşünmüyorum. ben 80 kilodan 69 kiloya düştüm bu kadar kısa sürede ve 44 bedenden 40 hatta 38 bedene kadar indim. lütfen kimse endişelenmesin. ayrıca benim canım hiç acımıyor yaptırırken. evet morluklar oldu ama en fazla 1 hafta kalıyor onlar da. diyet konusu ise çok önemli evet. eğer yağlı yemekler şeker un tuz tüketmekten vazgeçemem diyen arkadaşım varsa gerçekten parası boşa gider hiç kendni yormasın. ama kendinizi hafif hissetmek ve büyük beden giysilerden kurtulmak çok özel bir duygu. 1.5 yaşında bir kızım var ve bundan sadece 2 ay önce kocaman göbeğimle eşimin yanında dışarı çıkmaya bile çekiniyordum. şimdi ise fit bir anne olarak sürekli bir yerlere gitmek istiyorum. kendime güvenim geldi yeniden. sonuç olarak ben çok çok memnun kaldım. ne kadar kilo verebileceğiniz sizin özverinize bağlı. 5 kilo daha verip bırakacağım o da geri alma payı olsun... zayıf ve sağlıklı günler... adanadan üye arkadaşlarıma nerede ne kadara yaptırdığımla ilgili bilgi verebilirim...

arkadaşlar ben beylikdüzü medilife cerrahi merkezinde mezoterapi yaptırdım.gayette memnunum.dr.dilek hanım eşliğinde profesyonelce yapılan bir işlem.bazı arkadaşlarımız faydasını görmediğini söylemiş.profesyonel çalışan yerlere gidin arkadaşlar....üstelik medilife maddi yönden diğer yerlere göre çok iyi.gittiğinize deyiceğini düşünüyorum.

Fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz

ben mezoterapi hakkında bir bilgiye sahip değilim lakin seran hnm bana ultra shape uyguluyor. Ve ben çokkkk mutluyum. İşe yarıyor valla.

Back
X