Selam Kızlar,
Ben Okmeydanı Memorial Hastanesinde Ozlem Hanım'a 2 aydan fazla süredir gitmekteyim.
İlk kez Ozlem Hanım'a mezoterapi hakkında danışmaya gittiğimde basen bölgemdeki selülitler için 3. derece demişti (en yüksek derece 4 müş)
İlk 8 seans yaptırdıktan sonra gözle görülür şekilde azalma oldu. Bazı bölgelerin 2 bazı bölgelerin 1 dreceye kadar düştüğünü söyledi. Şimdi bir 8 seansa daha başladım. Günden güne daha iyileşme oluyor. Bel kısmımmda 3 basen kısmımda 4 cm incelme oluştu.
Canım biraz yanıyor ve her mezoterapi seansından sonra morarmalar oluyor ancak selülitlerin gitmesi için herseye katlanırım.
Bu arada düzenli spor yapamıyorum malesef, bir de spor yapsaydım çok daha fazla fark ederdi.
Sevgiler...
Canım ben de Memorial'a gitmek istiyorum. Bana seans fiyatını söyleyebilir misin?
Arkadaşlar yorumları okudum ama birçoğuna katılmıyorum... ben yıllar boyu bisürü ilaç vb yöntem kullanmama rağmen zayıflayamamıştım ama mezoterapi ile 2 ayda tam 11 kg verdim. sağlıksız bir yöntem olduğunu da düşünmüyorum. ben 80 kilodan 69 kiloya düştüm bu kadar kısa sürede ve 44 bedenden 40 hatta 38 bedene kadar indim. lütfen kimse endişelenmesin. ayrıca benim canım hiç acımıyor yaptırırken. evet morluklar oldu ama en fazla 1 hafta kalıyor onlar da. diyet konusu ise çok önemli evet. eğer yağlı yemekler şeker un tuz tüketmekten vazgeçemem diyen arkadaşım varsa gerçekten parası boşa gider hiç kendni yormasın. ama kendinizi hafif hissetmek ve büyük beden giysilerden kurtulmak çok özel bir duygu. 1.5 yaşında bir kızım var ve bundan sadece 2 ay önce kocaman göbeğimle eşimin yanında dışarı çıkmaya bile çekiniyordum. şimdi ise fit bir anne olarak sürekli bir yerlere gitmek istiyorum. kendime güvenim geldi yeniden. sonuç olarak ben çok çok memnun kaldım. ne kadar kilo verebileceğiniz sizin özverinize bağlı. 5 kilo daha verip bırakacağım o da geri alma payı olsun... zayıf ve sağlıklı günler... adanadan üye arkadaşlarıma nerede ne kadara yaptırdığımla ilgili bilgi verebilirim...
arkadaşlar ben beylikdüzü medilife cerrahi merkezinde mezoterapi yaptırdım.gayette memnunum.dr.dilek hanım eşliğinde profesyonelce yapılan bir işlem.bazı arkadaşlarımız faydasını görmediğini söylemiş.profesyonel çalışan yerlere gidin arkadaşlar....üstelik medilife maddi yönden diğer yerlere göre çok iyi.gittiğinize deyiceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?