Mezoterapi yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hly26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
1
0
1
40
Mrb arkadaşlar yaşımdan dolayı yüzümde sarkma var.yanak dolgusu ve mezoterapi arasında kaldım.maddi durumumda çok iyi değil oyuzden bana hem uygun fiyat hemde uzun süre dayanıklı olmalı şunu yaptırıp memnun kaldım dediğiniz varmı bilgilerinze ihtiyacım var

Mrb arkadaşlar yaşımdan dolayı yüzümde sarkma var.yanak dolgusu ve mezoterapi arasında kaldım.maddi durumumda çok iyi değil oyuzden bana hem uygun fiyat hemde uzun süre dayanıklı olmalı şunu yaptırıp memnun kaldım dediğiniz varmı bilgilerinze ihtiyacım var
+1
Ben de guvenilir bi yerde cilt islemi yaptirmak istiyorum. Istanbul icin

Merhaba ; mezoterapi min 4 seanslık bir işlem , mezoterapi yerine gençlik aşısı yaptırabilirsiniz ancak onu da min 15 gün arayla 2 seans yapıyorlar . Gençlik aşısında belli noktalara enjeksiyon yapılarak üçgen görünüm elde ediliyor . Yanak dolgusuda yüzünüzü yukarı taşır ama gençlik aşısı gibi yüzü büyütmeden değil büyüterek yüzünüz yukarı kalkar

Mezoterapi işlemi gerçekten güzel bir uygulama. Ben Ankara'da yaptırıyorum çok memnunum cildimin daha sağlıklı göründüğünü düşünüyorum. Tavsiye ederim arkadaşlar

Benim doktorum ikisi birbiriyle uyumlu beraber yapılabilir dedi botoksu yaptirdigim zaman göz altı da mezo yapılıyor
Memnun oldugunuz icin soruyorum, botoxun tutmadigi kac gune anlasiliyor? Doktordan kontrol dozunu eklemeyi nasil talep ediyorsunuz? Doktor bence iyi ama sizin icinize sinmeyen sekilde oldugu zamanlar?

Botoks için ben talep etmiyorum zaten yapıldığı zaman doktorumun asistanı 15 gün sonrası için randevu veriyor. Gittiğimde doktor bey bakıyor gerek gördüğü yerlere tekrar yapıyor

Back
X