Ben anlamıyorum bu sacma mezhep olaylarindan. İkinizdd insan degil misiniz ? Allah in yarattigi kulu yargilamak kimin haddine ! Ne demek onlar musluman bile degil. Sen kimsin de baskalarinin imanina yilan dilini uzatiyorsun? İyiki bitmis bence sevgilinizinde isine gelmis siz mezhep farki gozetmeyen insan olan birini bulun emin olun geri dönüp şükür edeceksiniz.
Asla diyorsunuz ama..?Bnde onu ikna edecektim
Baska biriyle misiniz yani. insallah karsima daha iyileri beni anlayan birileri cikar .. soylediginiz seyi anladim canim onalara gore de ben oyleyim. bizimkilerde ben uzulmeyim o ailede yapamam diye karsilar
Önce sevgilinin aklı karışmaması Laz'ım size ne diyebilmeli. Ama onunda tereddütleri var belli ki . Buda ilerde bi yerde mutlaka tıkanır . Yürümez. Seni olduğun gibi kabul edip sevecek bi eş bulEveet iste benimde bunu aklim almiyo. bu insanlar nasi insanlar ki ogullarinin mutlulugunu dusunmezler ve boyle cirkin sozler soylerler. bizim mezhebimiz farkli ama allah tolundanda sapmadik cok sukur.
Ne güzel göze almış benimki de aynı durum ayrıldı başkasını buldu nişanlı mutluSizin sorununuz mezhep farkı değil, ailelerin istememesi de değil. İkinizin de ailelerinizden çekinmesi ve söz geçirememesi. Başta da sevgilinizin.
Benimle eşim arasında da mezhep farkı var. Hatta köken farkı da var. Onun ailesi ilk başta beni istemedi. Önyargılı yaklaştılar. Fakat zamanla düzeldi herşey. Eşim her zaman arkamdaydı ve benden daha çok mücadele verdi.
Şimdi ise 3 yıllık evliyiz, 1 yaşında oğlumuz var. Onlar beni, benim ailem eşimi evlatlarından ayırmazlar.
Uzulmeyin demeyecegim ama guclu durun cunku bu zihniyette bir insanla inanin ileride cok pismanliklar yasarsiniz... umarim her sey sizin icin cok guzel olurInsallah iyle olur . bu surec cabuk biter.. tekrar yazacaktir ama kusura bakma diyecegim .. ne kadar zorlansamda
Uzulmeyin demeyecegim ama guclu durun cunku bu zihniyette bir insanla inanin ileride cok pismanliklar yasarsiniz... umarim her sey sizin icin cok guzel olur
Alevileri musluman olarak gormemelerinin sebebi sanirim hz.ali'yi peygamber olarak kabul etmeleri benim yasadigim yerde de alevilere bu gozle bakiliyor hep sormak istemisimdir gercekten oyle mi ? Agizdan agiza yayilan bu soylemler dogru mu ?Bulursun cnmya üstelik ailevileri müslüman bile görmeyen yobaz bı aile şuan mutlusun onunla
Ama ilerde onlar gibi dusuncek emin ol benim esimdede aramızda kültür farklılığı var 6 sene görüştüm melek gibiydi ne giydigime karisirdi ne dusuncelerimi kontrol ederdi herşey muhtesemdi içlerine girince anladimki ailesi ne dusunuyorsa oda aynısını dusunuo şimdi o tanidigimin tam tersi oldu ailesi gibi yobazlasti kesinlikle donupte arkana bakma derim
Tekrardan yazacaktir kisa bi sure sonra bana. o zaman ne yapcam kusura bakma konusmuyorum senle mi dicem. yani kendi ailesine baskin gelemedigini onkarin fikirlerin kesinlikle degismedigini soyluyo. o yuzden bunaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?