Yolunuza tek başınıza devam edin... Şimdi herkes kabul etmiş olsa bile bir süre sonra büyük çatışmalar yaşanır... Kendisi de zaten yoluna bakmayı tercih etmiş siz de öyle yapın... Zamanla bu acınız da hafifler merak etmeyin...
Bakın , ailesine baskın gelmiş dahi olsa ilerde çok sıkıntı yaşarsınız... Ararsa açmayın yazarsa cevap vermeyin... Bunalmış olması sizden ayrılacağı anlamına gelmiyor. Ailelerin düşünceleri her zaman nettir ve değişmez. İnanın çok zorlanırsınız...Tekrardan yazacaktir kisa bi sure sonra bana. o zaman ne yapcam kusura bakma konusmuyorum senle mi dicem. yani kendi ailesine baskin gelemedigini onkarin fikirlerin kesinlikle degismedigini soyluyo. o yuzden bunaldi
Sevgilim de benim kadar üzgün diyerek bence onun adına konuşmamalısınız. Sizinle tanistiginda biliyordu herhalde mezhebinizi, önceden ailesiyle konuşur bu durumu size çaktırmadan halledebilirdi. 10 yaşında çocuk değil ki kararını verip arkasında dursa emin olun ailesi saygı göstermek zorunda kalırdı ama bunları yapmak yerine vazgeçmeyi seçmiş. Siz de hala üzüldüğünü sanmaya devam edin, evlenirken de mesaj atar size böyle tipler üzülüyorum evleniyorum ama hala seni seviyorum diye... Emin olun sevse ne yapar ne eder bir yolunu bulurdu... Kendinizi üzmeyin. Unutmaya çalışın ve bu şekilde insan ayrımı yapmayan birisi ile sevgili olun.
Sevgilin adam olsaydı dik durur, ilişkisine sahip çıkardı. Kusura bakma da o adamdan cacık olmaz...
Onun ailesinde sorun olmasaydı bile söylediğine göre seninkiler sorun çıkaraktı, baştan bitirmek en doğrusuymuş öyleyse.
mezhep farklılığını atlatan çok kişi olduğu gibi bunu ailelere anlatamayıp bitirenlerde var.
nişanlınız güçlü duramamış bu durumda ve ilerde ilişkiniz olursa aynı şekilde devam edecek. ailesi her laf ettiğinde nişanlınızı tutumu bu olacak. çok yıpranırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?