asma sakın yüzünü şu güzel yaz günleri atlatmana yardımcı olacaktır. Hayırlısı böyleymiş demekki inanki yara gibi hissediyosun ama sonra geçmeye başlıyor.Oyle galiba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mezhep farkliligindan biten mutlu iliski
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Bence de uzak durun, ilerde daha ciddi sorunkar yasardiniz...etrafimda orneklri var malesef...
Aileler hosgorulu olsa boyle bisi olmazdi. yani 2 insan birbirini sevmisse neden bunlar olmak zorunda ki
Sizin sorununuz mezhep farkı değil, ailelerin istememesi de değil. İkinizin de ailelerinizden çekinmesi ve söz geçirememesi. Başta da sevgilinizin.
Benimle eşim arasında da mezhep farkı var. Hatta köken farkı da var. Onun ailesi ilk başta beni istemedi. Önyargılı yaklaştılar. Fakat zamanla düzeldi herşey. Eşim her zaman arkamdaydı ve benden daha çok mücadele verdi.
Şimdi ise 3 yıllık evliyiz, 1 yaşında oğlumuz var. Onlar beni, benim ailem eşimi evlatlarından ayırmazlar.
Benimle eşim arasında da mezhep farkı var. Hatta köken farkı da var. Onun ailesi ilk başta beni istemedi. Önyargılı yaklaştılar. Fakat zamanla düzeldi herşey. Eşim her zaman arkamdaydı ve benden daha çok mücadele verdi.
Şimdi ise 3 yıllık evliyiz, 1 yaşında oğlumuz var. Onlar beni, benim ailem eşimi evlatlarından ayırmazlar.
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Bu mezhepcilik, ırkcılık, dincilik ne kadar cahilce.
Biz nişanlımın ailesinin mezhepini, ırkını sormadık bile. Yalnızca iyi insan olup olmadıklarını sorduk.
Yazık kaç insan helak olup gidiyor.
Bende sizin gibi dusunuyorum. biz bu iliski icinde neleri neleri atlatmis insanlardik. ama kendi ailesinin hic degismeyecegini gordum diyo. ve bunlarin ustlerine cikamiyorum kabul etmiyolar diyo. yani 2 kisi anlasmis ve sevmisse birbirini neden boyle seylere gerek var anlayamiyorum
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Sizin sorununuz mezhep farkı değil, ailelerin istememesi de değil. İkinizin de ailelerinizden çekinmesi ve söz geçirememesi. Başta da sevgilinizin.
Allah bagislasin :). bana soyle diyo ki bizimkilerin ustlerine cikamiyorum. ben netsen onlar benden daha net ve kati. ben bu surecte beklemeni istemem. ki ilerde olumsuz bisi olursa senin bostan yere zamanini yemis oluyorum dedi. yani konusuyo evet ama normal bisilerden bahsediyo gibi sanki. bende zamaninda annem istememisti ben kendi savasimi vermistim. birde onun ailesinden herkes istemiyo yada bi cikis yolu veya bizee bi acik kapi bile birakmiyolar ki . simdi boyle olmuyo diyo snra geri mesaj atacaktir o zaman naparim bilmiyorum..
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Üzüldüm adınıza,Allah yüreğinize ferahlık versin. Bizde de vardı böyle bir durum tanidiklardan,adam sildi ailesini tuttu İstanbul'dan bir ev ne bayramda geliyorlar ne şeyranda. Keşke orta yol bulunabilse.
Orta yol bulunmasini o kadar cok istiyorum ki. o da kendi ailesine baskin gelemedigini soyledi. bu surecte seni bostan yere oyalamak iatemem dedi. sonrasina mesaj atacaktir yani severek ayriliyoruz . biraz daha kesin ve kararli olmasini beklerdim .. ama diyoki bi tarafin ailesi olmasa sinin taraftanda bi sure snra itilirim yani dislanirim. boyle hos olmaz dedi
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
asma sakın yüzünü şu güzel yaz günleri atlatmana yardımcı olacaktır. Hayırlısı böyleymiş demekki inanki yara gibi hissediyosun ama sonra geçmeye başlıyor.
Ben daha cok onun gibi birisini bulabilecegimi sanmiyorum. neler neler goruyoruz okuyoruz. bu cocuk benim tamamen ikizim gibiydi
- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
Aynısını bende düşünüyordum, bundan sonra kimse beni onun gibi sevip anlamaz diye ama bak ruh eşimi buldum bide bebiş yaptım :)) bu yüzden rahat ol şuan böyle düşünmen çok normal ama zamanla bu durumları hatırlamıcaksın bileBen daha cok onun gibi birisini bulabilecegimi sanmiyorum. neler neler goruyoruz okuyoruz. bu cocuk benim tamamen ikizim gibiydi
- 9 Temmuz 2017
- 214
- 825
- 18
Hepimiz insanız insan. Irk din mezhep diye diye bölüyorlar işte her yönden.
Bu aileyle olmaz . simdi olsa bile ileride illaki zıtlık cıkarırlar. Erkek arkadaşının da bi pes edip bi devam etmeye çalışması saçma olur zaten. Basiretsizler gibi. Ailesini tamamen hiç sallamayan biri olsa ne ala. Ama iki arada bir derede olmaz o iş. Bence arasada dönme
Bu aileyle olmaz . simdi olsa bile ileride illaki zıtlık cıkarırlar. Erkek arkadaşının da bi pes edip bi devam etmeye çalışması saçma olur zaten. Basiretsizler gibi. Ailesini tamamen hiç sallamayan biri olsa ne ala. Ama iki arada bir derede olmaz o iş. Bence arasada dönme
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Hepimiz insanız insan. Irk din mezhep diye diye bölüyorlar işte her yönden.
Evet o da hem o tarafa bisiler diyo hem beni birakamaiyordu. ne diyim ki yaa. bence cok sacma yani bu durum ama hakkimizda hayirlisi..
- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
Bizde de mezhep farkı var.Başlarda benim babam biraz mırın kırın etti olur mu olmaz mı diye.Ben net tavrımı koydum,kabul etsen de etmesen de olacak bu iş dedim.Sonra yumuşadı tabi.çok şükür şu zamana kadar ne ben eşimle ne de ailelerle bir sorun yaşamadık.
Sevgilin ailesine karşı çok pasif,ilerde başka sorunlarda yaşayabilirdin,hayırlısı olmuş bence.
Sevgilin ailesine karşı çok pasif,ilerde başka sorunlarda yaşayabilirdin,hayırlısı olmuş bence.
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Arkadaslar merhaba tekrardan. bgun daha kesin ve net anladim ki bu isin oluru yok. Ne kadar uzgun oldugumu kelimelerle anlatamam. Ki sevgilimde benim kadar uzgun. Konuya gelirsek karsi tarafin ailesi mezhep farki yuzunden benimle daha tanismadan bu iliskinin olmayacagini soylediler. sevgilime baski yaptilar. hatta sevgilime kendilerince (karsi taraf cok tutucu) bi kiz bulmaya calistilar. hatta ablasi soyle demis onlar musluman bile degil. sen bu aileyi goze alacak kadar mi cok sevdin. baska birisini bulursun. ciddi anlamda uzuluyorum. hem ben hem sevgilim de cikmazdaydi. dun konustuk ve ben bu ailenin uzerine cikamiyoeum ve seni boyle olumlu mu olumsuz mu olacak sonucu bekletirken senin bostan yere vaktini caliyorum. en iyisi kendi yollarimiza bakmaya devam etmek dedi ve ayrildik. yani bana suan olan durum acayip sacma geliyo arkadaslar. ki soyle soracaksiniz sizin aile nasi tepki verirdi diye. hadi annem bi nebze alisirdi sevgilime ama bizdede babam asla kabul etmezdi boyle bir durumu. bi akil verin ne yapmaliyim
sizin iş olmaz
çünkü dirayetli değilsiniz ikiniz de
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
Bizde de mezhep farkı var.Başlarda benim babam biraz mırın kırın etti olur mu olmaz mı diye.Ben net tavrımı koydum,kabul etsen de etmesen de olacak bu iş dedim.Sonra yumuşadı tabi.çok şükür şu zamana kadar ne ben eşimle ne de ailelerle bir sorun yaşamadık.
Evet bende dedim kendisine hani bu 1 yil icinde seni asla birakmam. olumlu yada olumsuz merak etme desen tamam bnde destek olurum sana dedim. ama ben bunu diyince bizimkiler kesin ve kararli dedi. snra geri bana doncek diye dusunutorum. bi oyle bi boyle yapmak hic de hos olmuyo..
- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
sizin iş olmaz
çünkü dirayetli değilsiniz ikiniz de
Canim ben zamaninda anneme karsi dik durdum ve olacagini soyledim bu isin. o da konusuyo kendi ailesiyle ama sanki boyle normal bi konuyu konusur gibi diye dusunuyorum.
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Canim ben zamaninda anneme karsi dik durdum ve olacagini soyledim bu isin. o da konusuyo kendi ailesiyle ama sanki boyle normal bi konuyu konusur gibi diye dusunuyorum.
tek senin yapmanla olmaz işte
sen yapacağını yapmışsın biraz bekle bakalım
- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
Galiba oyle. yani ailesiyle konustugunu biliyorum ama tam kesin ve net duramiyo galiba. konusuyo evet ama nirmal bi sey konusur gibi sanki. yani insan uzuluyo benim onla hic bi sıkıntım yokken boyle bisey yuzunden bitmesi...
Bitmesi gerekiyormuş demekki. ilişkisine sahip çıkacak durumda olması lazım. ailesini ikna etmesini gerektiren bir durum yok. burda ve gerçek hayatta neler görüyoruz. aileler nasıl karşı çıkıyor ama kişiler sağlam durunca gidebildiği kadar gidiyor. bence artık bitmesi gerekti diye görmelisin. asıl sıkıntınız onun kararlı olmamasıymış.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.