Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Güncelleme 21:31
Ankara Esat'ta yüzlerce kişi eyleme başladı. Katılım gittikçe artıyor.

Güncelleme 21:29
Adana'nın güney mahallelerinden gelen binlerce kişi Atatürk Parkı'nda Ziyapaşa'dan gelen kitleyle buluşuyor.

Ankara Kuğulu Park'ta 10 bin kişi "Hükümet istifa" sloganı atıyor.

Güncelleme 21:19
Ankara Batıkent'te binlerce kişi Batıkent metro durağına doğru yürüyor.

Güncelleme 21:14
Adana'da kitle Ziyapaşa'ya doğru yürüyor.

Güncelleme 21:07
Ankara 100. Yıl Mahallesi'nde eylem başladı. Tencere ve tavalar çalınırken, yurttaşlar da toplanmaya başladı.

Böyle durumlarda muhakkak diğer başlıklara da bakın canım, haber doğruysa gündem tamamen o olay oluyor.

Meydandaki hemen hemen herkes sosyal medya ve burayla bağlantılı.

meraba kızlar bugün hiç giremedim durumlar nasıl :26: gene konu kapanmış neyse sadece paylaşım için konu açılmış iyi olmuş bugün alsancağa indim acayip kalabalıktı ama kargaşa yoktu akşam üstü dönerken insanlar akın etmeye başlamıştı daha çok

ÇARŞI ELE GEÇİRDİĞi TOMAYı SAtıyor

İlan vermişler

Ben kopyalayamıyorum ipadden, çok komikler ya

Böyle durumlarda muhakkak diğer başlıklara da bakın canım, haber doğruysa gündem tamamen o olay oluyor.

Meydandaki hemen hemen herkes sosyal medya ve burayla bağlantılı.

doğru söylüyorsun canım ama ben nerde yanıldım biliyormusun bugüne kadar hep aynı siteden haber alıp yazdım sorun olmadı bu kez yalan habere dek geldim daha dikkat etmek lazım yanlış bilgi ile meydandakileri yanlış yönlendirmemek lazım..bana büyük bir ders oldu bu

Canım durumlar çok iyi.
Neredeyse tüm illerde direniş bayram havasında geçiyor.

Geziparkına ve izmir gündoğdu meydanına kütüphaneler kuruldu.
Herkes kitaplarıyla gidiyor.

Hava muhalaefeti nedeniyle, direnişçilerin çadır, yağmurluk, yiyecek içecek, plastik kap, ip v.s gibi eşyalara ihtiyacı var.

Abdullahın cenazesinde olaylar çıkmış, halk bu ölüme öfkeli, polis doğal olarak ufak bir müdahalede bulunmak zorunda kalmış.

Şimdilik bu kadar.
Takipteyiz direnişi.

Son düzenleme:
ÇARŞI ELE GEÇİRDİĞi TOMAYı SAtıyor

İlan vermişler

Ben kopyalayamıyorum ipadden, çok komikler ya

Ya ben kopyalayacaktım ama konuya uygun olmaz diye vazgeçtim

Yemin ederim çarşıdan öte sivil toplum örgütü tanımıyorum an itibariyle

Ya ben kopyalayacaktım ama konuya uygun olmaz diye vazgeçtim

Yemin ederim çarşıdan öte sivil toplum örgütü tanımıyorum an itibariyle

Adamların işi amigoluk

Kalabalık yönetmeyi çok iyi biliyorlar.

Bugün facede Çarşı ya teşekkür mesajları doluydu GS ve FB lilerden, fahri beşiktaşlı olmak isteyenler vardı

Son düzenleme:
Ben bir galatasaraylı olarak bile gurur duyuyorum Çarşıyla okuduklarımdan sonra

Bende fahri beşiktaşlı olayım bari

kanadadan bir arkadaşımın paylaşımı.facede..

Kanadanin TRT si gibi olan CBC haberlerini az once radyodan dinliyordum , spiker bir kahkaha ile soyle dedi " Turkiye'de tarihinde olmamis bir sekilde butun sehirlerinde catismalar, gosteriler surerken , ayni anda Turk TVlerinde Penguenlerin Hayati hakkinda belgeseller gosteriliyor" Boyle seyler kalir artik , gazetecilik, Televizyon okullarinda derslerde anlatirlar bunu , haberciligin , gazeteciligin nasil olmamasi gerektigi hakkinda ... UTAN TURK MEDYASI BAK ADIN NASIL GECTI DUNYA TARIHINE...

"Beşiktaşta, Gümüşsuyundakiler, dşreniş yeri Taksim. Taksim e gelin"
Deniyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…